hemen47
Registered User
- نوشتهها
- 325
- لایکها
- 26
سلام
این تبلت هیبریدی یا همان تبلت - لپتاپ ilife zed book G حدود دو ماه پیش با یک سال گارانتی سازگار از دیجی کالا خریداری شد به قیمت 969 تومن. (فاکتور موجوده) بسیار نو و کم کارکرده در حد
از مشخصاتش میشه به:
--------------
پردازنده ی اینتل چهار هسته ای 1.87ghz Z3735F atom
2 گیگ رم ddr3
32 گیگ حافظه ی داخلی + یک ترابایت حافظهی ابری OneDrive
دوربین عقب 5 مگاپیکسل و جلو 2 مگاپیکسلی
صفحه 10.1 اینچی led ips 1280*800 پیکسلی
تاچ خیلی حساس و ده انگشتی
سیمکارت خور 3g با قابلیت مکالمه
سنسور شتابسنج
باتری 6600 میلی آمپری که تا 6 ساعت تماشای ویدئوی پیاپی رو جواب میده + otg
یک عدد داک (کیبورد)
یک پورت مینی usb روی خودش
دو عدد پورت usb یکی روی خودش یکی روی داک (کیبورد)
-------------
اشاره کرد.
اما مشخصه ی متمایزکننده اش دو سیستم عامل بودنشه:
1- اندروید 5.1.1 لالی پاپ با امتیاز بنچارک بسیار عالی 52000 از برنامه antutu benchmark نسخه 6 که ازش گرفتم (در حد سونی اکسپریا z3 و حتی مقداری بهتر) و بدون هیچگونه مشکل در برنامه ها و بازی ها (motal kombat x رو روان اجرا میکنه)
2- ویندوز 10 اورجینال 32 بیتی هوم ادیشن با قدرت کافی برای تمام کارهای سبک لپ تاپی (برنامه نویسی، وبگردی، آفیس و حسابداری، حتی فوتوشاپ)
که با یه دکمه میشه بینشون سویچ کرد. از هر نظر بهتر و بصرفه تر از لپ تاپ های حول و حوش یک میلیونیه.
همچنین یه کیف تبلت هم سایز خودش که محافظ و مارک داره هم براش گرفتم (آبی رنگ. در صورتی که بخواید قیمتش جداگنه محاسبه میشه)
با خودش یک کاور اسفنجی و کابل otg و هندزفری و شارژر و دفترچه ها و کارت گارانتیش بود که همش صحیح و سالم با کارتن تقدیم میشه. واقعن دستگاه در حد آکه و تمام لوازمش موجوده مثل روز اول
قصدم از فروش: قرار بود برای کار به شهر دیگه ای برم که کارم انتقال پیدا کرد و برگشتم پیش pc خودم و الان هم گوشی اندرویدی دارم هم یه سیستم قوی به این تبلت فعلن احتیاجی ندارم.
قیمت آکبندش در دیجیکالا:
http://www.digikala.com/Product/DKP...ف-مدل-Zedbook-G-ظرفيت-32-گيگابايت/keyword-zed
قیمت مد نظر برای فروش با توجه به نو بودن و گارانتی (20 درصد کمتر) : 699 تومن
یا تعویض با کارت گرافیک هم قیمت
تحویل حضوری در سنندج ارسال با تیپاکس یا پیشتاز برای شهر های دیگه
در صورت تعویض با کارت برای افراد با امتیاز بالا اول ارسال میشه تستش کنن بعد کارت رو ارسال کنن
برای اعتمادسازی هم هر کاری انجام میشه من جمله سیستم واسطه ی لیون
این تبلت هیبریدی یا همان تبلت - لپتاپ ilife zed book G حدود دو ماه پیش با یک سال گارانتی سازگار از دیجی کالا خریداری شد به قیمت 969 تومن. (فاکتور موجوده) بسیار نو و کم کارکرده در حد
از مشخصاتش میشه به:
--------------
پردازنده ی اینتل چهار هسته ای 1.87ghz Z3735F atom
2 گیگ رم ddr3
32 گیگ حافظه ی داخلی + یک ترابایت حافظهی ابری OneDrive
دوربین عقب 5 مگاپیکسل و جلو 2 مگاپیکسلی
صفحه 10.1 اینچی led ips 1280*800 پیکسلی
تاچ خیلی حساس و ده انگشتی
سیمکارت خور 3g با قابلیت مکالمه
سنسور شتابسنج
باتری 6600 میلی آمپری که تا 6 ساعت تماشای ویدئوی پیاپی رو جواب میده + otg
یک عدد داک (کیبورد)
یک پورت مینی usb روی خودش
دو عدد پورت usb یکی روی خودش یکی روی داک (کیبورد)
-------------
اشاره کرد.
اما مشخصه ی متمایزکننده اش دو سیستم عامل بودنشه:
1- اندروید 5.1.1 لالی پاپ با امتیاز بنچارک بسیار عالی 52000 از برنامه antutu benchmark نسخه 6 که ازش گرفتم (در حد سونی اکسپریا z3 و حتی مقداری بهتر) و بدون هیچگونه مشکل در برنامه ها و بازی ها (motal kombat x رو روان اجرا میکنه)
2- ویندوز 10 اورجینال 32 بیتی هوم ادیشن با قدرت کافی برای تمام کارهای سبک لپ تاپی (برنامه نویسی، وبگردی، آفیس و حسابداری، حتی فوتوشاپ)
که با یه دکمه میشه بینشون سویچ کرد. از هر نظر بهتر و بصرفه تر از لپ تاپ های حول و حوش یک میلیونیه.
همچنین یه کیف تبلت هم سایز خودش که محافظ و مارک داره هم براش گرفتم (آبی رنگ. در صورتی که بخواید قیمتش جداگنه محاسبه میشه)
با خودش یک کاور اسفنجی و کابل otg و هندزفری و شارژر و دفترچه ها و کارت گارانتیش بود که همش صحیح و سالم با کارتن تقدیم میشه. واقعن دستگاه در حد آکه و تمام لوازمش موجوده مثل روز اول
قصدم از فروش: قرار بود برای کار به شهر دیگه ای برم که کارم انتقال پیدا کرد و برگشتم پیش pc خودم و الان هم گوشی اندرویدی دارم هم یه سیستم قوی به این تبلت فعلن احتیاجی ندارم.
قیمت آکبندش در دیجیکالا:
http://www.digikala.com/Product/DKP...ف-مدل-Zedbook-G-ظرفيت-32-گيگابايت/keyword-zed
قیمت مد نظر برای فروش با توجه به نو بودن و گارانتی (20 درصد کمتر) : 699 تومن
یا تعویض با کارت گرافیک هم قیمت
تحویل حضوری در سنندج ارسال با تیپاکس یا پیشتاز برای شهر های دیگه
در صورت تعویض با کارت برای افراد با امتیاز بالا اول ارسال میشه تستش کنن بعد کارت رو ارسال کنن
برای اعتمادسازی هم هر کاری انجام میشه من جمله سیستم واسطه ی لیون
Last edited: