• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت هیوندایی Hold X

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rok

Registered User
لایک‌ها
16
سلام به دوستان عزیز
یک عدد تبلت هیوندایی مدل Hold X هشت گیگی به فروش میرسه.
تبلت در حدود کمتر از یک ماهه که خریداری شده و بسیار کم ازش استفاده شده. تبلت درحد نو هست و هیچ گونه خط و خشی روی بدنش نیست. کاملا مشابه نو. دستگاه ایراد نرم افزاری و یا سخت افزاری نداره و کاملا سالمه. فقط روی محافظ صفحه ای که از اول روی دستگاه هست یه سری خش های ریز هست و بهتره که این محافظ کنده بشه و یک محافظ صفحه با کیفیت رو تبلت چسبونده بشه.
IMG_20130424_111212.jpg
IMG_20130424_0012020.jpg
تصاویر دستگاه:
Download File : Tablet_Hold_X.rar

لینک مشخصات و ریویوی تبلت:
HYUNDAI Hold X - 8GB - تبلت هیوندا هولد ایکس - 8 گیگابایت

بررسی نارنجی: هیوندای Hold X، جیلی بیلی زره پوش - نارنجی

مشخصات کلی دستگاه اینه:
تبلت هفت اینچی با صفحه IPS و رزولوشن 1024*600
دارای CUP دو هسته ای از نوع راک چیپ 3066 و GPU چهار هسته ای MALI400
هشت گیگی
و ....

مشخصات فنی کاملا مشابه همون لینک دیجی کالاست فقط این بلوتوث نداره.

اما دلیل فروش، شاید برا بعضی ها سوال باشه که چرا بعد یک ماه قصد فروشش رو دارم، دلیلش خرید یه تبلت 8 اینچی و مازاد بودن این دستگاهه.

من اصولا سعی میکنم در فروش صادق باشم، برا همین نقاط ضعف و قوت دستگاه رو از نظر خودم میگم، شاید براخریدارا مفید باشه:

نقاط قوت: پردازنده قوی که از پس بازی های اچ دی و کیفیت بالا بر میاد به خصوص اینگه پردازنده گرافیکی چهار هسته ای داره، بدنه آلومینیمی یا کیفیت خوب و متمتیز کننده دستگاه از سایر تبلت های چینی، طراحی زیبا و استالیش، خوش دستی، کیفیت صفحه خیلی خوب با رزولوشم مناسب، برند نام آشنا، ارزشمند در برابر قیمت
نقاط ضعف: وجود برخی باگهای جزیی در رام ارجینال که میشه با کاستوم رام برطرفش کرد، گرم شدن بدنه هنگام بازی های سنگین (که این البته در اغلب تبلت ها دیده میشه)، بلوتوث داشت بهتر بود، پورت usb اگه به جای مینی، میکرو بود بهتر بود (البته نظر شخصیه)، عمر باتری معمولیه (3 تا 6 ساعت بسته به نوع کاربرد)، صدای اسپیکر نسبتا ضعیفه

در کل ریویوی نارنجی که لینکش رو گزاشتم میشه گفت تا حدود زیادی به واقعیت نزدیکه.

و اما قیمت: من این دستگاه رو حدود یه ماه پیش از همین فروم از جناب محیاری (ahram) ششصد هزار تومن خریدم.
الان هم چون واقعا فروشنده هستم قیمت پایه رو 450 هزار تومن میزارم و سعی میکنم ظرف یکی دو روز به اولین مشتری جدی واگذارش کنم.
تبلت گارانتی نداره و من به خریدار 24 ساعت مهلت تست میدم.
اگه سوال و موردی بود من در خدمتم.
اسپم هم گزارش میشه :D

موفق و پیروز باشید

Last edited:

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
استارتر محترم :

لطفا برای اجرای هر چه بهتر قوانین بخش بازارچه تا 6 ساعت آینده نسبت به درج عکس همراه نام کاربری ( به صورت دست نویس یا تایپ روی کاغذ ) اقدام نمایید .

بدیهی است پس از موعد مقرر تاپیک شما بسته خواهد شد .

قوانین :

دستورالعمل فعالیت در بازارچه ( خرید و فروش )

تاپیک مرجع قوانین عکس از کالا [ آموزش کم حجم کردن عکس ] - [آموزش آپلود کردن عکس در آپلود سنتر انجمن]

قوانین بخش سخت افزار

قوانین مرتبط با آپ کردن و نحوه ی برخورد با کاربران

با تشکر
تیم مدیریتی بازارچه پرشین تولز

rok

Registered User
لایک‌ها
16
تصویر تبلت با نام کاربری دست نویس! به پست اول اضافه شد.

تا به حال سه تا از دوستان پیشنهاد 400 تومنی دادند، که کاربر farbod_zf اولین نفر بودند و در اولویت هستند. من تا ساعت 12 امشب صبر میکنم و فردا صبح تبلت رو به خریدار با بالاترین پیشنهاد واگذار میکنم.
ترجیحا هم تهران حضوری بهتره.

دوستان هم اگه لطف کنند پیشنهادشون رو داخل تاپیک مطرح کنند تا سایر خریداران هم مطلع بشن خیلی خوبه.

موفق باشید

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
جسارتن قبل از فروش میشه اینو چک کنید؟
اول یه رم میکرو براش بذارید و صبر کنید که خود صفحه خاموش شه، ببینید خودش روشن میشه یا نه؟
آخه فک کنم رم رو هی remove میکنه!

rok

Registered User
لایک‌ها
16
جسارتن قبل از فروش میشه اینو چک کنید؟
اول یه رم میکرو براش بذارید و صبر کنید که خود صفحه خاموش شه، ببینید خودش روشن میشه یا نه؟
آخه فک کنم رم رو هی remove میکنه!

سلام
من رم دم دستم نداشتم. رم گوشیم رو روش انداختم. بلافاصله دیتکت شد. بعد از اتمام تایم اوت و خاموش شدن صفحه تا 10 دقیقه هم صبر کردم. صفحه خودش روشن نشد. وقتی بعد از این مدت صفحه رو آنلاک کردم قسمت پایین یه پیغام مربوط به حافظه جانبی اومد و در کسری از ثانیه رفت! :D با این حال هم تو setting و هم تو فایل منیجر نیگاه کردم. مموری remove نشده بود و به خوبی اطلاعات داخلش قابل دسترسی بود.

mojtabahbk

Registered User
لایک‌ها
75

afshin1373

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش قيمت آخري كه واست راه داره واسم pm كن ببينم اگه ميشه همين امشب تبلتو ازت بخرم

rok

Registered User
لایک‌ها
16
تبلت به دوست عزیزم farbod_zf فروخته شد.
مبارکشون باشه.

ختم تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا