• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ویندوزی ""Dell Venue 8 Pro 64g

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
سلام . همین طور که مشخصه تبلت ویندوزی Dell به فروش میرسد.کلا یک ماه استفاده شده. تبلت دارای ویندوز اورجینال است یعنی ویندوز 8.1 بود اول بعد از خود تبلت به 10 ارتقا یافت ، یعنی الان ویندوز 10 اریجینال روش نصبه با آخرین آپدیتها (آپدیت ویندوز + کارت گرافیک و ...)
حافظه داخلی یعنی همون درایو C ، شصت و چهار گیگه . قابلیت ارتقا حافظه با کارت حافظه میکرو رو داره (اگه وصل کنید به عنوان درایو دیگر میشناسه )
تبلت سیم کارت میخوره و 3g رو ساپورت میکنه راحت .
نکات مهم :::::
تبلت دارای کیبورد بیسیم است ، یعنی با بلوتوث کار میکنه ، اورجینال خود Dell است (عکس گذاشتم ) با بلوتوث به دستگاهای دیگه هم وصل میشه کیبورد در ضمن فارسی هم داره روی کیبورد (باتری هم نمیخوره ) خود شارژه

یک کیف اورجینال Dell داره که اونم عکسشو گذاشتم . این کیف سالمه سالمه . تمام جعبه ها کیف ، کیبورد ، خود تبلت سالمه سالمن

از نظر قدرت همینو بکم که باهاش بازی سنگین crysis 2 رو اجرا کردم فریم حدودا 23 تا 25 میداد ، اونایی که دستشون تو کاره میدونن که این فریم برای یک تبلت ویندوزی اونم این بازی عالیه . پس بازی های ساده تر رو عالی میاره ( سرچ داخل یوتیوب بگید برای بازی میفهمید)

برنامه Matlab که یک برنامه نسبتا سنگین مهندسی هست روی اون اجرا کردم ، خیلی عالی جواب میداد و کد ران میکرد.

قیمت آک این تبلت 1300 هست . که اگه از مغازه بیرون بگیرید کیبورد و کیف ارجینالشو نمیدن بهتون

قیمت فروش رو خوب میزارم : 800 تومن با کیف و کیبورد ،هزینه ارسالم با خودم . با خریدار هم کنار میام . با افراد امتیاز بالا هم اول ارسال دارم ، ممنون ببخشید خیلی شد حرفام . فروخته شد

لینک :http://www.cnet.com/products/dell-venue-8-pro/

Last edited:

mrmco

Registered User
لایک‌ها
73
عزیز ویندوز فون روشه یا ویندوز pc?

ali_asad

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
ببخشید من تو سایتا نگاه کردم این مدل قلم هم داره اما شما چیزی در موردش ننوشتید قلمش هست یا نیست
خودتون تا حالا فتوشاپ روش نصب کردید البته من فتوشاپ رو فقط برای اصلاح رنگ میخوام ایا جواب میده یا نه ؟

l.a.noir

Registered User
لایک‌ها
309
ببخشید من تو سایتا نگاه کردم این مدل قلم هم داره
سلام ، خیر من ندارم قلمشو یعنی روی تبلت نبود ، اگرم باشه باید جدا تهیه شه
خودتون تا حالا فتوشاپ روش نصب کردید البته من فتوشاپ رو فقط برای اصلاح رنگ میخوام ایا جواب میده یا نه ؟
فوتوشاپ نصب نکردم که امتحان کنم ، ولی قدرت گرافیکیش در حدی هست که بتونه اجرا کنه (تا شیدر لول 3 و دایرکس 10 و 11 ساپورت میکنه) + 2GB DDR3 رم داره

baned71

Registered User
لایک‌ها
865
سلام دوست عزیز
اگه موجوده پخ بفرمایید ممنون

بالا