• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ویندوز 7

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
DSCN0487.JPGDSCN0489.JPGDSCN0492.JPG

سلام

یک تبلت ویندوز سون هوم که اصلا" استفاده نشده با مشخصات ذیل:

سی پی یو 1.66 اینتل اتوم
رام 1 گیگ دی دی آر3
هارد 160 گیگ
10"
گرافیک اینتل 3150
پورت اچ دی ام ای و یو اس بی و خروجی صدا و ورودی و دروبین جلو و جک تنظیم صدا.

قیمت پایه 550هزارتومان

این هم لینکی که راجع به این تبلت توضیح داده: http://tabletsreview.info/

Last edited:

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
اسپم نباشه یه دفعه(اگر استارتر خوششون نمیاد بهم p.m بدن و لینک بدن که بیام و ویراش کنم)دوستان این تبلت چینی هست..نه از چینی های خوب از اون چینی ها که تو یه خونه 20متری 2نفر میسازنن و هر کدوم رو به دلخواه یه اسم میزارن مثلا شرط میبندن اولی تقی باشه دومی نقی سومی....

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
سلام دوست عزیز

من به نظر شما و تمامی عزیزان احترام میگذارم. خوب دوست عزیز فکر نمیکنم چیز عجیبی باشد. بنده در یک شرکت معتبر داروسازی کار میکردم و یک دستگاه فوق مدرن آمریکائی رو قرار بود بخریم به ما گفتن این رو دیگه دادیم چین و با چین مکاتبه کردیم رفتیم دیدیم دستگاه توی یک روستائی داخل یک گاراژ تولید میشه مدیرعامل ما پشیمون شد ولی مدیر فنی گفت صبرکنید من بررسی کنم. خلاصه دید تمام موارد و استانداردها رعایت میشه آلان این دستگاه داره 10 ساله کار میکنه.

خوب درهر صورت همه چیز آلان چینی هست مشکل این دستگاه رو هم بفرمائید که حداقل خود بنده بدونم مشکلش چیه؟

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
یه لینک از مشخصات میدی؟(اگه داره)
باطریش چیه؟
ال سی دی؟ یا ال ای دی

saeedjjjj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باتریش سالم باشه 570 حضوری تهران یا قم خریدارم

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
یه لینک از مشخصات میدی؟(اگه داره)
باطریش چیه؟
ال سی دی؟ یا ال ای دی
سلام

تبلت کار نکرده باطریش حدود 2 تا 4 ساعت کار رو جواب میده.
اسی دی هست ولی تاچ خوب عمل میکنه.

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
به اینا DVD/W هم میشه وصل کرد؟
دوست عزیز مثل پی سی است از طریق یو اس بی هر دستگاهی که ویندوز ساپورت کنه میتونی وصل کنی مثل دی وی دی و هارد اکسترنال -مودم و.....

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
سلام دوست عزیز

من به نظر شما و تمامی عزیزان احترام میگذارم. خوب دوست عزیز فکر نمیکنم چیز عجیبی باشد. بنده در یک شرکت معتبر داروسازی کار میکردم و یک دستگاه فوق مدرن آمریکائی رو قرار بود بخریم به ما گفتن این رو دیگه دادیم چین و با چین مکاتبه کردیم رفتیم دیدیم دستگاه توی یک روستائی داخل یک گاراژ تولید میشه مدیرعامل ما پشیمون شد ولی مدیر فنی گفت صبرکنید من بررسی کنم. خلاصه دید تمام موارد و استانداردها رعایت میشه آلان این دستگاه داره 10 ساله کار میکنه.

خوب درهر صورت همه چیز آلان چینی هست مشکل این دستگاه رو هم بفرمائید که حداقل خود بنده بدونم مشکلش چیه؟
:blink:

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
من قصد جسارت نداشتم در پست اولم ولی همون دستگاهی هم که شما میگین رفتین آمریکایی بوده رفتین دیدن کارخونه منتقل شده از آمریکت به چین تحت لیسانس و نظارت مستقیم شرکت اصلی هست (مثل اثل که خلی از محصولاتش تو چین تولید میشه و اگر ناظر یه ایراد خلی خلی کوچیک توش ببینه پس میزنه قطعه رو) ولی اگر دو تا چینی که فقط بلدن لحم کنن دو تا کیت بزن سر هم و یه تبلت بسازن که معلوم نیست چقدر کار کنه...
من خودم یدونه تبلت بدون برند ولی آندروید (شکل و قیفافش عین همین بود)گرفتم...خداییش وقتی رسیید دستم(از مارشال(www.marshal.com)خریدم)زدم به برق سوخت..اگر خواستین عکس از سوختش و جعبش هم میزارم که ببینین
اگر خوشتون نمیاد از نظرم بهم p.m بدین تا سریع ادیت کنم

mkhp70

Registered User
لایک‌ها
12
برندش چی هست؟؟
تاچش چه جوریه؟ مقاومتی یا خازنی؟ مولتی تاچ هم هست؟

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
من قصد جسارت نداشتم در پست اولم ولی همون دستگاهی هم که شما میگین رفتین آمریکایی بوده رفتین دیدن کارخونه منتقل شده از آمریکت به چین تحت لیسانس و نظارت مستقیم شرکت اصلی هست (مثل اثل که خلی از محصولاتش تو چین تولید میشه و اگر ناظر یه ایراد خلی خلی کوچیک توش ببینه پس میزنه قطعه رو) ولی اگر دو تا چینی که فقط بلدن لحم کنن دو تا کیت بزن سر هم و یه تبلت بسازن که معلوم نیست چقدر کار کنه...
من خودم یدونه تبلت بدون برند ولی آندروید (شکل و قیفافش عین همین بود)گرفتم...خداییش وقتی رسیید دستم(از مارشال(www.marshal.com)خریدم)زدم به برق سوخت..اگر خواستین عکس از سوختش و جعبش هم میزارم که ببینین
اگر خوشتون نمیاد از نظرم بهم p.m بدین تا سریع ادیت کنم

سلام دوست عزیز

ممنونم از نظر شما. متاسفانه همه ماانسانها بنده هم همینطورم یک تجربه تلخ رو به همه چیز تعمیم میدیم اول اینکه فرمودید 2 نفر تو خونه تبلت تولید میکنند اگر اهل فن باشید دو نفر که چه عرض کنم یک کارگاه فوق مدرن هم نمیتونه یک ترانزیستور طراحی و بسازه . یک تبلت ویندوز با یک تبلت آندروید ساختش خیلی متفاوته در واقع یک کیس به اون گندگی رو باید بکنن تو 10 اینچ صفحه و یک سانتی متر قطر پس قبول کن 2نفر چینی قادر به چنین کاری نیستن خیلی خوب میشد که خود من چنین کارگاهی داشتم ولی خودت میدونی که ما ایرانیها چقدر تو کار تولید هستیم ولی هنوز شرکتهای گنده ما هم چنین چیزی نساختن.

اینم بگم تبلت های ویندوزی خیلی گرون هستن مثلا" ایسوز یه چیزی حدود 2500 و ام اس ای 1800 ارزونترین ایسر هست 1450 خوب من خودم از این دستگاه استفاده کردم نگفتم که ایسوزه یا حتی ایسره ولی در حد پولش سرویس میده و شما یکبار به برق زدی ما 100 بار زدیم هیچ اتفاقی نیوفتاده.

بنده عرض کردم شما بطور کلی نگو که اینجور جنس ها مشکل دارن گفتم بفرما این تبلت من چه مشکلی داره که بررسی کنم ببینم ما درست گفتی یا خیر.

بازهم ممنونم از نظری که دادی و هیچ اشکالی هم نداشت چون من تصمیم دارم تو این سایت سالها کار کنم و قصد کلاه برداری هم ندارم شرط هم گذاشتم هر کی برد یک هفته اگر دید واقعا" یه چیز چرته برش گردونه پولشو دست نمیزنم.

برندش چی هست؟؟
تاچش چه جوریه؟ مقاومتی یا خازنی؟ مولتی تاچ هم هست؟

سلام تاچ دستگاه حرارتیه من ویندز 8 ریختم فوق العاده روان کار میکرد مثل گوشی های اندروید ولی چون رزولوشن 1024*600 بود برنامه هاش اجرا نشد پاکش کردم . تاچش روان کار میکنه خوبه ولی کیفیتش معمولیه منظورم کانتراست معمولی داره مثل لپ تاپ های 5 سال پیش همچین کیفیتی داره براق نیست.

بالاخره اون کارگاه دو نفره رو پیدا کردم:

این مشخصات تبلت: Tablets Review | Review and compare the latest Pc Tablets

اینم وب سایت شرکت سازنده و محصولات جدیدش که ای کاش یکی از اون ویندوز 8تا رو بود من میخریدم:

Thread Technology

Last edited:

hamedy12

Registered User
لایک‌ها
438
دوست عزیز امکان تست حضوری هست؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
فروخته شد؟ اگه نه 460میخوام

mojtaba_azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام کاربر عزیز امیر میخوام با همون شرایط تبلت هایی که میدادی این تبلتو اگه نگرفتن من از شما بخرم اما مهلت تست 48 ساعته میخوام یا اگه بازم یه همچین تبلت ویندوزی داری معرفی کن چون من شدیدا پی تبلت ویندوزی ارزون اما با کیفیت هستم مارک برام مهم نیست من کارایی می خوام اگه مدل بالاتر هم هست معرفی کن من می خوام از بابت تبلت های آندروئیدی هم ممنونم از اونجایی که تجربه در زمینه موبایل و رایانه دارم به عنوان کارشناس تبلت های خوبی نسبت به قیمتشون هستن - در هر صورت ممنون منتظر جوابتون هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا