• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت گلکسی نو بدون کارکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamidmadar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه دستگاه تبلت گلکسی p7300 32gigسامسونگ نو اکبند بدون هیچ خط و خشی به فروش می رسدا 1 سال گارانتی و بیمه ایران و هولوگرام شبنم...این دستگاه از معتبر ترین جای تهران خریداری شده...هنوز برچسب پشتش رو بر نداشتم...انگار همین الان از مغازه خریداری شده!!!
یه کیف چرم اصل با کاور و محافظ نمایش بسیار بسیار با کیفیت هم روز اول خرید تهیه کردم ...
""این دستگاه کادوی روز تولدم بود"""""""""""
این هم لینک توضیحات کامل:
Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9 3G-32GB - تبلت سامسونگ گلاکسی تب 8.9 3 جی-32 گیگابایت
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
در مورد قیمت که البته ناقابل هست :چون دستگاه تازه خریداری شده و هیچ برنامه و عکسی هم روش زیخته نشده و تمام لوازم درون جعبه هنوز در پلمب می باشد...

من در شهر کرج هستم و معامله حضوری هم در همین حوالی و یا تهران باشه هستم...والا پست شریف!!د
راجع به اعتماد سازی هم در خدمتم
قیمت این دستگاه در بازار از 1150 هست تا 1250 که اونهایی که ارزون هستند بیمه نشده اندو گارانتی ندارند که احتمال قاچاقی بودن کالاست!!!
سوالی بود در خدمتم

Last edited:

Mehrzad1390

Registered User
لایک‌ها
26
درود بزرگوار
جناب با سنسیشن در حد تعویض میکنید?

hamidmadar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بنده قصد تعویض ندارم(البته قابل شما رو نداره)
دلیل فروش در پست اول عرض شد ...اما دوباره می گم:::::علت فروش خرید ایفون می باشد
خیالتون از سالم بودن و این چیزا راحت باشه...
این دستگاه فقط از جعبه خارج شده و با نمونه ی اکبندش از نظر کارکرد هیچ فرقی نداره .

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
ممنون بابت پیامت اما براش سنگینه

hamidmadar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
up....

up uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp

Last edited:

hamidmadar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه دستگاه تبلت گلکسی p7300 سامسونگ نو بدون هیچ خط و خشی به فروش می رسد(2 روز نیست دارمش و اصلا هم باهاش کار نکردم)با 1 سال گارانتی و بیمه ایران و هولوگرام شبنم...این دستگاه از معتبر ترین جای تهران خریداری شده...هنوز برچسب پشتش رو بر نداشتم...انگار همین الان از مغازه خریداری شده!!!
یه کیف چرم اصل با کاور و محافظ نمایش بسیار بسیار با کیفیت هم که مجموعا 85000 تومن بود رو روز اولی که گرفتم تهیه کردم ...خودتون می دونید که تبلت خیلی حساسه و این لوازم هم نیاز مندش
این هم لینک توضیحات کامل:
Samsung P7300 Galaxy Tab 8.9 3G-32GB - تبلت سامسونگ گلاکسی تب 8.9 3 جی-32 گیگابایت
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
در مورد قیمت که البته ناقابل هست :چون دستگاه تازه خریداری شده و هیچ برنامه و عکسی هم روش زیخته نشده و تمام لوازم درون جعبه هنوز در پلمب می باشد به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود در ضمن قیمت پایه رو 950 می زارم چون مغازه دارا اکثرا با این قیمت ازم بر می داشتند چون می دونستند که می تونند به عنوان دستگاه اکبند بفروشندش...!!!(در ضمن هزینه لوازم جانبی (85000)هم بر روی مبلغ اضافه میشه....لوازم جانبی رو از عمده فروشان خریدم تا ارزون بیوفته و الا در بازار حدودا 150 هزار تومان مجموعا به فروش می رسید
من در شهر کرج هستم و معامله حضوری هم در همین حوالی باشه هستم...
علت فروش خرید ایفون می باشد
راجع به اعتماد سازی هم در خدمتم
قیمت این دستگاه در بازار از 1090 هست تا 1120 که اونهایی که ارزون هستند بیمه نشده اند که احتمال قاچاقی بودن کالاست!!!
سوالی بود در خدمتم

با ایپد 3 هم تعویض می کنم...با مبلغ تفاوقی

hamidmadar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Last edited:

r_bakhshali

Registered User
لایک‌ها
23
من با لوازم جناب تا یک تومن می خوام! البته فوری ! برای یه دستگاه که در هر صورت دست دو حساب میشه قیمت خیلی خوبیه به نظرم یعنی کمتر از 10 درصد زیر فی! شمارمو برات پ.خ می کنم نظرتو بگو

hamidmadar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با لوازم جناب تا یک تومن می خوام! البته فوری ! برای یه دستگاه که در هر صورت دست دو حساب میشه قیمت خیلی خوبیه به نظرم یعنی کمتر از 10 درصد زیر فی! شمارمو برات پ.خ می کنم نظرتو بگو

سلام پ.خ شد

بهجون

Registered User
لایک‌ها
60
دوست عزیز آندروید 4 هست ؟ من 1 تومن خریدارم ... فقط فوری می خوام

lastpiper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..قیمت این کالا چنده؟
من همراه با کیفش و کاور می خوام چون زیبایی خاصی رو به دستگاه دادن

hamidmadar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..قیمت این کالا چنده؟
من همراه با کیفش و کاور می خوام چون زیبایی خاصی رو به دستگاه دادن
سلام این دستگاه 32 گیگ هست +گارانتی که تازه استارت خورده +بیمه و.....و فقط از کارتنش خارج شده هنوز نه برنامه ای روش نصب کردم و نه چیز دیگری حتی باهاش کار هم نکردم ""این دستگاه کادوی روز تولدم بود که مجبورا قبول کردم(شرط ادب)اما می فروشمش و یه ایپد می خرم""""""""""""اما بگم برای خریدش من به همراه شخص هدیه دهنده که خیلی هم باهاش رو دروایسی دارم رفتیم و خریدیم...ای کاش همون اول بهش می گفتم که ایپد چشمم رو گرفته!!!!
با خریدار قطعی حتما راه میام.

lastpiper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این دستگاه 32 گیگ هست +گارانتی که تازه استارت خورده +بیمه و.....و فقط از کارتنش خارج شده هنوز نه برنامه ای روش نصب کردم و نه چیز دیگری حتی باهاش کار هم نکردم ""این دستگاه کادوی روز تولدم بود که مجبورا قبول کردم(شرط ادب)اما می فروشمش و یه ایپد می خرم""""""""""""اما بگم برای خریدش من به همراه شخص هدیه دهنده که خیلی هم باهاش رو دروایسی دارم رفتیم و خریدیم...ای کاش همون اول بهش می گفتم که ایپد چشمم رو گرفته!!!!
با خریدار قطعی حتما راه میام.
سلام قیمت رو پ.خ کنید

tanhatarinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تبلت سیم کارت هم می خوره؟؟؟؟مصرف باطریش چجوریه؟؟

hamidmadar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تبلت سیم کارت هم می خوره؟؟؟؟مصرف باطریش چجوریه؟؟
سلام بله سیم کارت هم داره...
باطریش که کولاک هست حدود یه هفته از خریدش گذشته که بدون شارژ مجدد هنوز روشنه!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا