با سلام
یک دستگاه تبلت آیکونیا تب موجود هست که فقط 1 ماه و نیم کار کرده و تا 25/1/2013 گارانتی داره .
پشت دستگاه 1-2 تا خش بسیار بسیار کوچیک افتاده که کاملا سطحی هست .
مشخصات کامل این دستگاه رو میتونید تو سایت زیر ببینید ...
Acer Iconia Tab A500 - 32GB - تبلت ایسر آی کونیا تب آ 500 - 32 گیگابایت
علاوه بر توضیحات داخل سایت بالا باید بگم که این تبلت پورت مینی HDMI داره و پورت USB هم داره که حافظه فلش ، ماوس و کیبرد و هارد اکسترنال رو میشناسه و خودم تست کردم روش .
قیمت فعلی این تبلت اگر پیدا بشه بین 1 تا 1 میلیون و پنجاه هزار تومان هست .
بنده خودم فقط 1 ماه از این تبلت استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشته واقعا . الانم فقط به دلیل تغییر برند تبلتم میخوام اینو عوض کنم که بقیه تبلت هارو هم تجربه کنم .
با توجه به کاملا سالم بودن دستگاه و فقط 1 ماه کارکرده بودنش ، قیمت پایه رو 700 گذاشتم ...
این دستگاه کاملا سالم و کابردری هست و بنده تضمین میکنم هیچ تفاوتی با دستگاهی که الان از جعبه خارج میشه نداره ...
ضمنا یه کیف چرمی ( 45 خرید خودم بوده ) و یه Micro SD 2 Gb هم روی دستگاه هست ...
یک دستگاه تبلت آیکونیا تب موجود هست که فقط 1 ماه و نیم کار کرده و تا 25/1/2013 گارانتی داره .
پشت دستگاه 1-2 تا خش بسیار بسیار کوچیک افتاده که کاملا سطحی هست .
مشخصات کامل این دستگاه رو میتونید تو سایت زیر ببینید ...
Acer Iconia Tab A500 - 32GB - تبلت ایسر آی کونیا تب آ 500 - 32 گیگابایت
علاوه بر توضیحات داخل سایت بالا باید بگم که این تبلت پورت مینی HDMI داره و پورت USB هم داره که حافظه فلش ، ماوس و کیبرد و هارد اکسترنال رو میشناسه و خودم تست کردم روش .
قیمت فعلی این تبلت اگر پیدا بشه بین 1 تا 1 میلیون و پنجاه هزار تومان هست .
بنده خودم فقط 1 ماه از این تبلت استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشته واقعا . الانم فقط به دلیل تغییر برند تبلتم میخوام اینو عوض کنم که بقیه تبلت هارو هم تجربه کنم .
با توجه به کاملا سالم بودن دستگاه و فقط 1 ماه کارکرده بودنش ، قیمت پایه رو 700 گذاشتم ...
این دستگاه کاملا سالم و کابردری هست و بنده تضمین میکنم هیچ تفاوتی با دستگاهی که الان از جعبه خارج میشه نداره ...
ضمنا یه کیف چرمی ( 45 خرید خودم بوده ) و یه Micro SD 2 Gb هم روی دستگاه هست ...
Last edited: