- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 0
سلام خدمت دوستان . سال نو مبارک
يه دونه تبلت ايسوز دارم که 4 ماهه که گرفتمش و استفاده کردم و خيلي ازش راضي ام . سيستم عامل خودش اندرويد 4.0 بود که من يک ماه پيش به 4.1 آپديت کردم و فوق العاده شد
هم از گارانتیش مونده هم بیمه بدنه ایران داره
مشکلی پیدا کردم که نیاز به پول دارم میخوام بفروشمش وگرنه داشتم ازش استفاده میکردم
مشخصاتش رو در لینک های زیر می تونید ببینید
Asus EeePad-Transformer-TF300T-32GB-Dock
از سایت دیجی آنلاین :
Digionline - قیمت خرید، فروش تبلت-Tablet - Asus / ايسوس TF300TG-32GB-Transformer Pad - فروشندگان
Digionline - قیمت خرید، فروش تبلت-Tablet - Asus / ايسوس TF300TG-32GB-Transformer Pad - جدول مشخصات
سایت دیجی کالا :
Asus Eee Pad Transformer TF300TG - 32GB + Dock - تبلت اسوز ای پد ترنسفورمر تی اف 300 تی جی - 32 گیگابایت همراه با داک
Asus Eee Pad Transformer TF300TG - 32GB + Dock - تبلت اسوز ای پد ترنسفورمر تی اف 300 تی جی - 32 گیگابایت همراه با داک
قیمت پایه فروشم 1.250.000
فروش فوری با تخفیف 1.200.000
تحویل حضوری فقط در همدان
بقیه شهرها اول واریز بعد ارسال با یک روز مهلت تست
لینک دانلود عکس ها
http://www.uploadtak.com/images/x3975_ASUS_Tablet.rar
يه دونه تبلت ايسوز دارم که 4 ماهه که گرفتمش و استفاده کردم و خيلي ازش راضي ام . سيستم عامل خودش اندرويد 4.0 بود که من يک ماه پيش به 4.1 آپديت کردم و فوق العاده شد
هم از گارانتیش مونده هم بیمه بدنه ایران داره
مشکلی پیدا کردم که نیاز به پول دارم میخوام بفروشمش وگرنه داشتم ازش استفاده میکردم
مشخصاتش رو در لینک های زیر می تونید ببینید
Asus EeePad-Transformer-TF300T-32GB-Dock
از سایت دیجی آنلاین :
Digionline - قیمت خرید، فروش تبلت-Tablet - Asus / ايسوس TF300TG-32GB-Transformer Pad - فروشندگان
Digionline - قیمت خرید، فروش تبلت-Tablet - Asus / ايسوس TF300TG-32GB-Transformer Pad - جدول مشخصات
سایت دیجی کالا :
قیمت پایه فروشم 1.250.000
فروش فوری با تخفیف 1.200.000
تحویل حضوری فقط در همدان
بقیه شهرها اول واریز بعد ارسال با یک روز مهلت تست
لینک دانلود عکس ها
http://www.uploadtak.com/images/x3975_ASUS_Tablet.rar