• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت 5 اینچی Lyumo AD501 !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
سلام دوستان .. یه عدد تبلت پلیر 5 اینچ دارم که از بهنام عزیز در این تاپیک خریداری شده
به جرات میتونم بگم 10 ساعت هم باهاش کار نشده
تبلت دست یکی از همکارام بود که ایشون به علت این که در شرایطی بودن که عقلشون زایل شده بود :D روش pattern گذاشتن و حالا یادشون نیست
دستگاه 2 ماهی میشه که در این حالته((در نقش آجر)).. تلاش نرم افزاری در جهت رفع مشکل نکردم ((چیزی هم پیدا نکردم)) و میخام همینجوری بفروشمش
دستگاه در همین حالت وقتی به سیستم وصلش میکنی هم قابلیت دسترسی به استوریج داخلی رو داره هم خارجی
قیمت 150 هزار تومن
زیر این قیمت ترجیح میدم خاک بخوره
تعویض هم نداریم

فـــروخــتـــه شد به کاربر pedsarjon

IMG_0001.JPG

IMG_0002.JPG

IMG_0004.JPG

Lyumo AD501 Android Multi-Media Player Features:

Display size is 5 inches (800 × 480,16 M-resolution color LCD TFT, capacitive touch screen)
Processor RockChip RK2818 600MHz (2 cores) and RAM capacities 256MB
Android 2.2 (Froyo)
Internal storage capacity of 16GB (14GB free space)
G-sensor, pin mini USB2.0, microSD / microSDHC card slot
Battery capacity of 2200mAh music playback time of about 9.5 hours, 3.5 hours video playback time of approx.
Body size is 126mm (H) × 84mm (W) × 15mm (D), mass 204g. The product, earphone, USB cable, TV-OUT cable, AC adapter comes with a stand
File format- MP3/WMA/AAC/m4a/OGG/FLAC/APE/WAV, video, 3GP/AVI/FLV/MP4/RM/RMVB

Last edited:

ali.moeid

Registered User
لایک‌ها
27
داداش مشخصاتش چیه؟
در نهایت درست میشه یا نه؟
وسایل همراهش چیه ؟
کیفیت صفحه چطوره و...

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
میتونه بره تو ریکاوری؟ خب اونجا میشه ریست کرد دیگه

Shutdown your phone by holding down the power button.

Hold down the Volume Up and Power button simultaneously. Optional:For other phones try holding down the Volume down button and power button.(or Vol down+Up)

Continue holding the Volume Up and Power buttons until the phones logo screen is displayed.

When the phone’s logo screen is displayed, release the Power button but continue holding the Volume button until the Android System Recovery menu is displayed.

Once you are on the Android System Recovery menu, select the wipe data/factory reset option. Moving the selection up and down is done with the Volume Up and Volume Down buttons. Once you have the wipe data/factory reset option highlighted, you select it by touching the Home button.

Once you have chosen the factory reset option, you will see a confirmation screen. Highlight the Yes delete all user data option and touch the Home button to select it.

The process of wiping the phone should only take a few seconds and when it is finished, you will be returned to the Android System Recovery menu.

Highlight and select the reboot system now option

You phone will now reboot back into normal mode

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
داداش مشخصاتش چیه؟
در نهایت درست میشه یا نه؟
وسایل همراهش چیه ؟
کیفیت صفحه چطوره و...
مشخصات زیر پست هست رفیق
2 راه داره برا درست شدن .. یا ریکاوری بشه .. یا یه آدم علاف پیدا بشه هی پترن امتحان کنه بازش کنه
من هیچ کدوم از این را ها در توانم نیست ... کمبود وقت و حوصله دارم
کیفیت صفحه هم خوبه .. سلام میرسونه
میتونه بره تو ریکاوری؟ خب اونجا میشه ریست کرد دیگه

من بلد نیستم

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603

خیلی راحته که . تو اون لینک که خریدید نوشته روته و ریکاوری هم روشه
دستگاه رو خاموش کنید و دکمه پاور و دکمه زیاد کردن ولوم(+ power & vol) رو اینقدر نگه دارید تو ولوم اندروید بیاد. بعدش هم اگه اون صفحه سیاه و سفید اومد قسمت ریست رو میزنید و تمام...
برای بعضی دستگاه ها دکمه پاور و دکمه کم کردن ولومه
خودم کنجکاوم که این دستگاه رو داشته باشم ولی اگه مشکلش حل بشه فروشش راحت تره.

pegas69x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می گویم پس این دوربین نداره ؟ چون من می تونم درستش کنم ولی دیدم دوربین نداره تو ذوقم خورد . اگه پایین تر بدی مشتریم بازهم بگم من می تونم درستش کنم چون یک گوشی آندرویدی دارم همین طور شده بود درستش کردم .

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
خیلی راحته که . تو اون لینک که خریدید نوشته روته و ریکاوری هم روشه
دستگاه رو خاموش کنید و دکمه پاور و دکمه زیاد کردن ولوم(+ power & vol) رو اینقدر نگه دارید تو ولوم اندروید بیاد. بعدش هم اگه اون صفحه سیاه و سفید اومد قسمت ریست رو میزنید و تمام...
برای بعضی دستگاه ها دکمه پاور و دکمه کم کردن ولومه
خودم کنجکاوم که این دستگاه رو داشته باشم ولی اگه مشکلش حل بشه فروشش راحت تره.
بعله .. اگر مشکلش رو میتونستم حل کنم 220 میفروختم
نه 150 تومن
می گویم پس این دوربین نداره ؟ چون من می تونم درستش کنم ولی دیدم دوربین نداره تو ذوقم خورد . اگه پایین تر بدی مشتریم بازهم بگم من می تونم درستش کنم چون یک گوشی آندرویدی دارم همین طور شده بود درستش کردم .
من قربون ذوق شما بشم که اینقد حساسه عمو جون
چقدر پایین تر ؟ 25 تومن خوبه ؟
الان 150 تومن mp3 پلیر هم نمیدن

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
خـــتـــم تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا