• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت Acer a500 تمیز در حد نو با 4 ماه گارانتی اصلی

shshhskh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یک عدد تبلت ایسرA500 کارکرده در حد نو و تمیز 32 گیگ برای فروش موجود است.. با تمام لوازم جانبی و کابل hdmi اضافه...
این تبلت دارای پورت usb است ...
علت فروش : خرید htc 1 x
قیمت پایه : 680 تومان
- وزن 765 گرم

پردازنده : Nvidia Tegra 2 T20, Dual Core ARM Cortex-A9 Proccessor 1GHz
دیسک درایو: حافظه داخلی 32 GB
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 10.1 اینچ
امکانات: WiFi - GPS - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - وب کم - قطب نما - حسگر شتاب سنج - حسگر ژیروسکوپ - USB - HDMI

سایر مشخصات: Google Android Ver 4.0.4 ics
IMAG0003.jpgIMAG0004.jpgIMAG0005.jpgIMAG0006.jpgIMAG0007.jpgIMAG0008.jpgIMAG0009.jpg

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام
در عانه واحد 2 عدد از این تبلت برای فروش گذاشته شده که یکی پایه داره:680
ولی وجه مشترکه هر دو نبوده حتی یک پیشنهاد هست
چون الان با 500 میشه یه اوندا 10 اینچ با پردازنده cortex10 و امکاناته بالاتر تهیه کرد .
http://forum.persiantools.com/t279467.html

shshhskh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به هیچ وجه این برند و کیفیت قطعات این تبلت رو با تبلت های چینی مقایسه نفرمایید...

به هیچ وجه این برند و کیفیت قطعات این تبلت رو با تبلت های چینی مقایسه نفرمایید...

uuppp uppppp upppp

......upp.....

به فروش رسید...

Last edited:

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
با سلام
در عانه واحد 2 عدد از این تبلت برای فروش گذاشته شده که یکی پایه داره:680
ولی وجه مشترکه هر دو نبوده حتی یک پیشنهاد هست
چون الان با 500 میشه یه اوندا 10 اینچ با پردازنده cortex10 و امکاناته بالاتر تهیه کرد .
http://forum.persiantools.com/t279467.html

به عنوان کسی که تا کنون تبلتهای زیادی را تجربه نموده عرض میکنیم قیاس این دو که شما فرموده اید مانند ماه من تا ماه گردون است ما یکی از همین تبلتهای ایسر داشتیم که لحظه ای نظر به صفحه اش به روزی بسر بردن با برادران گمنام هموطن اش برابری مینمود
گمنامتر ها در آنی به دیار باقی میشتابند و فراموش میگردند و نامدارترها حتی پس از رفتن دلتنگیشان با شما میماند
یا حق

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
به عنوان کسی که تا کنون تبلتهای زیادی را تجربه نموده عرض میکنیم قیاس این دو که شما فرموده اید مانند ماه من تا ماه گردون است ما یکی از همین تبلتهای ایسر داشتیم که لحظه ای نظر به صفحه اش به روزی بسر بردن با برادران گمنام هموطن اش برابری مینمود
گمنامتر ها در آنی به دیار باقی میشتابند و فراموش میگردند و نامدارترها حتی پس از رفتن دلتنگیشان با شما میماند
یا حق
دوست گرامی و صد البته استارتر محترم. بنده چون در حال تصمیم گیری برای خرید تبلت و یا لپتاپ هستم (به احتمال زیاد در همین بازارچه) این موضوع برام جالب هست و امیدوارم که با سوالم تاپیک رو منحرف نکنم.
شما فرمودید:
""لحظه ای نظر به صفحه اش به روزی بسر بردن با برادران گمنام هموطن اش برابری مینمود""
این جمله مورد نظر بنده هست وگرنه همه میدانیم که Acer از همه چینیها صد درصد و بطور واضح بهتر است.
سوال بنده این است که، حتی با وجود 256K بودن Acer شما گمان میکنید اسکرینش به اندازه کافی خوب است و رنگها را شفاف نشان میدهد؟
با تشکر

shshhskh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی و صد البته استارتر محترم. بنده چون در حال تصمیم گیری برای خرید تبلت و یا لپتاپ هستم (به احتمال زیاد در همین بازارچه) این موضوع برام جالب هست و امیدوارم که با سوالم تاپیک رو منحرف نکنم. شما فرمودید: ""لحظه ای نظر به صفحه اش به روزی بسر بردن با برادران گمنام هموطن اش برابری مینمود"" این جمله مورد نظر بنده هست وگرنه همه میدانیم که Acer از همه چینیها صد درصد و بطور واضح بهتر است. سوال بنده این است که، حتی با وجود 256K بودن Acer شما گمان میکنید اسکرینش به اندازه کافی خوب است و رنگها را شفاف نشان میدهد؟ با تشکر
بله بسیار شفاف هست حتی از زوم کخ 16 میلیون هیت کیفیت بهتری دارد

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
دوست گرامی و صد البته استارتر محترم. بنده چون در حال تصمیم گیری برای خرید تبلت و یا لپتاپ هستم (به احتمال زیاد در همین بازارچه) این موضوع برام جالب هست و امیدوارم که با سوالم تاپیک رو منحرف نکنم.
شما فرمودید:
""لحظه ای نظر به صفحه اش به روزی بسر بردن با برادران گمنام هموطن اش برابری مینمود""
این جمله مورد نظر بنده هست وگرنه همه میدانیم که Acer از همه چینیها صد درصد و بطور واضح بهتر است.
سوال بنده این است که، حتی با وجود 256K بودن Acer شما گمان میکنید اسکرینش به اندازه کافی خوب است و رنگها را شفاف نشان میدهد؟
با تشکر

سلام بزرگوار
بلی استاد، حقیر چندیدن تبلت را داشته و یا امتحان وتست کامل نموده ایم این ایسر راهم هم اکنون بریک شده اش را در گنجه منزل موجود داریم باور بفرمایید حتی همین جنازه زمانی که صفحه اش بالا میاید تنه میزند به صفحه نمایش تبلتهای خوبی مانند تب 10.1 یا 8.9 و ایسوس حقیر مدتی ویو سونیک ویوپد نیز داشتیم قیاس این دو همان تفاوت از زمین تا آسمان است
یا حق

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام بزرگوار
بلی استاد، حقیر چندیدن تبلت را داشته و یا امتحان وتست کامل نموده ایم این ایسر راهم هم اکنون بریک شده اش را در گنجه منزل موجود داریم باور بفرمایید حتی همین جنازه زمانی که صفحه اش بالا میاید تنه میزند به صفحه نمایش تبلتهای خوبی مانند تب 10.1 یا 8.9 و ایسوس حقیر مدتی ویو سونیک ویوپد نیز داشتیم قیاس این دو همان تفاوت از زمین تا آسمان است
یا حق

عرض ارادت
البته چون جناب عالی و استارتر افرادی محترم هستید طبیعتا آدم تمایل دارد حرفتان را باور کند اما متاسفانه باقی مالکین ازجمه کاربران سایت معتبر XDA اصلا با شما موافق نیستد!
باز هم متاسفانه آدم تا خوش نبیند نمیتواند قضاوت قطعی کند.
دلیل شکاکیت بنده این است که گالاکسی اس خودم را با X10 که 256K است مقایسه کردم و تفاوت از زمین بود تا آسمان.

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
عرض ارادت
البته چون جناب عالی و استارتر افرادی محترم هستید طبیعتا آدم تمایل دارد حرفتان را باور کند اما متاسفانه باقی مالکین ازجمه کاربران سایت معتبر XDA اصلا با شما موافق نیستد!
باز هم متاسفانه آدم تا خوش نبیند نمیتواند قضاوت قطعی کند.
دلیل شکاکیت بنده این است که گالاکسی اس خودم را با X10 که 256K است مقایسه کردم و تفاوت از زمین بود تا آسمان.
یادش بخیر این فروم xda هنگامی که این ایسر بیچاره را بریک کرده بودیم جستار ما در آن انجمن معظم به صفحه پنجم هم رسید و البته بی نتیجه
اما عرض شود که در مقایسه کیفیت تصاویر تنها صفحه نمایش نیست که تعیین کننده است بلکه عواملی مانند چیپست گرافیکی و چگالی وتراکم پیکسلها در صفحات نمایش که مستقیما به رام منصوبه بر روی تبلت بستگی دارد که چه مقدار از رم را به گرافیک اختصاص دهد به همین دلیل است که در یک تبلت با نصب رامهای مختلف کیفیت صفحه نمایش تفاوت مینماید
اگر بخواهیم یراساس تجربه و دید شخصی مقایسه ای به حضورتان بدهیم کیفیت صفحه نمایش تب 7.7 بسیار عالی ایسر عالی تب 10.1 عالی و تب 7 خیلی خوب تب p1000 خوب و آرکوس G9 LJ,SX , ویو پد 10S ضعیف ارزیابی میگردد

یا حق

andyou

Registered User
لایک‌ها
642
سلام من 600 خریدارم

whitemorteza

Registered User
لایک‌ها
2
این تاپیک برا چند وقت پیشه؟؟
فروش رفته یا موجوده؟؟