• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت Amazon Kindle Fire

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Holden.C

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
یک عدد تبلت kindle fire برای فروش موجوده.
دستگاه حدوداً 4-5 ماه پیش خریداری شده. اما به جرأت میتونم بگم تا حالا کمتر از 30 بار شارژ شده. خیلی کم از تبلت استفاده کردم دلیلش هم این بوده که تمام این مدت گوشی اندرویدی دستم بود. به تازگی هم یه iPod 4G خریدم، نیازم به این تبلت خیلی کمتر شده. تبلت کاملاً تمیز و در حده. روش محافظ صفحه گلکسی تب انداختم از همون اول. اما چون کاملاً فیت نشده، زیر محافظ صفحه حباب جمع شده و بهتره که تعویض بشه. یه کیف گلکسی تب مشکی رنگ هم از همون روز اول خریدم که تبلت داخلش کاملاً فیت میشه.
آپدیت: امروز تبلت رو روت کردم و روش رام Cyanogenmod7 (اندروید نسخه 3) رو ریختم. مشکل فارسی کاملاً حل شده. کیبورد فارسی داره و صفحات وب فارسی رو کاملاً صحیح نشون میده.
لوازم جانبی: شارژر، کابل Micro USB و کیف.
قیمت : 530 هزار تومن.

yxtnhel0ivbfireln5f5.jpg

fbupybbxd8h2bywlss7u.jpg

uq7wvdfdff13vm4uot6.jpg

Last edited:

intel.human

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
لطفا مشخصات کاملتر یا لینکی از دستگاه بزارید .

Holden.C

Registered User
لایک‌ها
5
اینم واسه دوستانی که با دستگاه آشنایی ندارند:

meiytmq36bbq2wuxhq.jpg

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
اگه قیمت یه ذره بهتر میبود میخریدم ... :-(

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
حالا بزارید دوستان پیشنهاد بدن ، اگر پیشنهاد همسان قیمت خودتون داشتید که بهتره بفروشید ولی اگر نشد من خریدارم البته با قیمت پایین تر

با تشکر .

Holden.C

Registered User
لایک‌ها
5
حالا بزارید دوستان پیشنهاد بدن ، اگر پیشنهاد همسان قیمت خودتون داشتید که بهتره بفروشید ولی اگر نشد من خریدارم البته با قیمت پایین تر

با تشکر .

ممنون. به پیشنهادتون پاسخ داده شد.

Holden.C

Registered User
لایک‌ها
5
فروش kindle fire. بالا باش.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
داداش 400 راه نداره؟؟

danteppc

Registered User
لایک‌ها
17
مگه ۲۰۰ دلار نیست؟ چچوری حساب می کنید. دیگه از آیپد می خواد محاسبه قیمتش بالاتر باشه!

Holden.C

Registered User
لایک‌ها
5
مگه ۲۰۰ دلار نیست؟ چچوری حساب می کنید. دیگه از آیپد می خواد محاسبه قیمتش بالاتر باشه!

بله دوست عزیز. اگر از خود سایت آمازون بخرین قیمتش 199 دلار هست. اما بنده که وارد کننده نیستم. تا حالا پام رو هم از مرز ایران بیرون نگذاشتم. آشنایی هم ندارم که از اون ور برام آورده باشه. بنده هم مصرف کننده هستم. از همین ایران خریدم. منم میدونم واسه جنس 199 دلاری این قیمت هایی که تو ایران هست خیلی خیلی بالاست. اما متاسفانه قدرت اجرایی مبارزه با گرون فروشی رو ندارم! بنده هم گرون خریدم، تا دلتون هم بخواد به فروشنده گفتم مگه 200 دلار نیست؟ اون هم هزارتا دلیل و برهان آورد. آخرش هم خرید کردم. الانم به هیچ وجه از خریدش ناراضی نیستم. قدرت و سخت افزارش خیلی خیلی بهتر از یه گلکسی تب معمولیه. دیگه مقایسه ش با تبلت های چینی معلوم الحال که بماند!

Holden.C

Registered User
لایک‌ها
5

ماشالله از 675 با 20% تخفیف قیمت رو آورده رو 540 :D نمیدونم چرا موقعی که من میخریدم از این چیزا به پست ما نخورد.
خب پس من میذارم اون یه دونه شون فروش بره بعد تبلتم رو به قیمت واقعیش تو بازار ایران، میفروشم.
دوستانی که دنبال کیندل فایر با قیمت ارزون هستند این یه موقعیت استثنایی هست. برین از اون لینک بخرین.

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
من که براتون توضیح دادم قیمت اینو قضیش چجوریه.

قیمت واقعیش 200 دلاره !!

الان 700 هزار تومن دارن گالکسی تب 7 پلاس رو میدن که 420 دلار هست .

شما گرون بهتون فروختن انتظار دارین بقیه هم با همون قیمت بخرن .

Holden.C

Registered User
لایک‌ها
5
من که براتون توضیح دادم قیمت اینو قضیش چجوریه.

قیمت واقعیش 200 دلاره !!

الان 700 هزار تومن دارن گالکسی تب 7 پلاس رو میدن که 420 دلار هست .

شما گرون بهتون فروختن انتظار دارین بقیه هم با همون قیمت بخرن .

دوست عزیز. قیمت 200 دلاری کیندل فایر نه خبر تازه ایه، نه خیلی مخفی. عالم و آدم می دونن قیمت این دستگاه 200 دلاره. اما بنده هم خدمت شما، هم داخل تاپیک توضیح دادم که دلار نذاشتم ته جیبم برم بازار 200 بشمرم بدم مغازه دار. تو ایران خریدم. به تومان هم خریدم. با همین قیمت ها هم خریدم. قیمت هم 700 تومن نداشتم که شما با 7 پلاس مقایسه میکنین. گذاشتم 530. 170 تومن فرقشه. که خب به نظرم کیندل فایر می ارزه به این قیمت.
والله بنده انتظاری ندارم از کسی. قیمتش همینه. اگر کسی این تبلت رو بشناسه، میدونه عملکردش چطوریه و چه قیمتی مناسبه براش. دوستانی که دنبال تبلت 400 تومانی میگردن یا برن از آمریکا از سایت آمازون تهیه کنن (من امکانش رو نداشتم، وگرنه همون موقع همین کار رو میکردم) یا اینکه برن تبلت های چینی ارزون تر که ماشالله تو بازار ما فراوونه بخرند.
ممنون از همگی.

-----------------------
فروش تبلت 200 دلاری کیندل فایر به قیمت 530 هزار تومان. آپ.

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز هنوز موجوده ؟

Holden.C

Registered User
لایک‌ها
5
به قیمت 510 هزار تومان فروخته شد. تاپیک بسته شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا