• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت axtrom axpad v1 زیر قیمت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shayan.bararesh

Registered User
لایک‌ها
27
فروش تبلت axtrom axpad v1 یک روز کارکرد تعویض باگوشی های اندرویدی

علت فروش : نیاز به smart phone

Screenshot_2012-12-24-00-50-25[1].png
IMG_20121224_005136[1].jpg

عکس ها با خود تبلت گرفته شده

اپپپپپپپپپپپ

قیمت فروش هم 440

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
با سامسونگ گالاكسي جيو تعويض داري ؟؟؟؟

گارانتي داره ؟؟؟؟

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
30 تومن مارو نمی خوای بدی ؟!!!
عجب الان 1 ماه گذشته زنگ می زنم جواب که بده لاقل بی انصاف
:hmm:ارزش نداشت واسش تاپیک شکایت بزنم وگرنه شماره منزلتو و اینارو میزاشتم . حداقل چند نفری میشناختنت.
3 روز وقت و هزینه ی 2 نفرو گرفتی حالا ان میشی انگار نه انگار جواب پ.خ رو هم نمی دی عجب ادمی تو
....

Last edited:

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
ای بابا بازم دعوا 30 تومنشو بده خوب ارزش نداره سابقه خودتو خراب کنی

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
ای بابا بازم دعوا 30 تومنشو بده خوب ارزش نداره سابقه خودتو خراب کنی
من که از خیر پولم گذشتم . لنگ 30 تومن نیستم . قرار بود تا شبَش واریز کنه .استارتر که براش سابقه مهم نیست حتی تو تلفن گفت برو تاپیک بزن یک یوزر دیگه میسازم .:D فقط اینجا پست دادم که هرکی تاپیکو ببینه بشناسه این کاربرو و در خریدش دقت کنه

Last edited:

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
واقعا واسه همچین افرادی متاسفم . بنده حتی شماره کارت گرفتم که مبلغ 1390 به حسابش بدم . که خدا بهم رحم کرد تشکر می کنم از اقا sirosکه بنده راهنمایی کردن که پولو به حسابش ندم وگرنه الان باید تو روابط عمومی فعالیت می کردم . :دی
دوستان حواسشونو جمع کنند. به هیچ وجه نباید به نیو یوزر و کسانی که معامله نداشتند اعتماد کرد استارتر از موقعی که من پست اولمو زدم . 3 بار ان شده ولی حتی حاضر نشده بیاد و یک جواب بده الان حتما یه یوزر دیگه ساخته . مواظب باشید دوستان . مواظب باشید:blink:

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
واقعا واسه همچین افرادی متاسفم . بنده حتی شماره کارت گرفتم که مبلغ 1390 به حسابش بدم . که خدا بهم رحم کرد تشکر می کنم از اقا sirosکه بنده راهنمایی کردن که پولو به حسابش ندم وگرنه الان باید تو روابط عمومی فعالیت می کردم . :دی
دوستان حواسشونو جمع کنند. به هیچ وجه نباید به نیو یوزر و کسانی که معامله نداشتند اعتماد کرد استارتر از موقعی که من پست اولمو زدم . 3 بار ان شده ولی حتی حاضر نشده بیاد و یک جواب بده الان حتما یه یوزر دیگه ساخته . مواظب باشید دوستان . مواظب باشید:blink:
چه زمونه ای شده هر کی یه پولی بالا میکشه بهد میبینه اوضاع خیته میگه بورو بابا میرم یه یوزر دیگه میسازم:eek:
یعنی چی مرد حسابی با خیال راحت پوله مردمو میخوری یه آبم روش بد میگی میرم یه یوزر دیگه میسازم
نیم کیلو باش ولی مرد باش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا