کاملا مناسب افرادی هست که از تبلتشون انتظاری بیشتر از بازی دارن و واقعا میخوان یه کار حرفه ای انجام بدن
دو سیستم عامل ویندوز (ورژن کامل با قابلیت نصب تمام فایل های exe) و آندروید به شکل کامل و مجزا
مشخصات:
- ویندوز 8.1 (قابل آپدیت به ویندوز 10) و آندروید 4.4
- پردازنده ی اینتل 4 هسته ای z3735، با فرکانس 1.8 گیگاهرتز و 64 بیتی
- 2 گیگابایت رم
- 32 گیگابایت حافظه داخلی
*****صفحه نمایش رتینا با رزولوشن فوق العاده 1536*2048 پیکسل***** 9.7 اینچی ips (دقیقا مشابه آیپد اپل با کیفیت فوق العاده)
- پردازنده ی گرافیکی اینتل HD
- پشتیبانی از سیمکارت و حتی تماس و اس ام اس
- دارای GPS
- باتری فوق العاده قوی 8000 میلی آمپری
- بدنه ی بسیار با کیفیت و فلزی
تبلت 1 ماه کارکرده و در حد نو هست چنتا خط و خش روی برچسب داره تاکید میکنم روی برچسب صفحه نه خود صفحه
از روز اول شارژر هندسفری نداشت و این تبلت ها بدون شارژر عرضه میشن اما خودم همراه این تبلت یه شارژر قدرتمند میدم
یک کیف هم به قیمت 50 تومن با تبلت بعنوان هدیه میدم
تبلت هیچ مشکلی نداره و در حد آک هست پس به هیچ عنوان پس گرفته نمیشود چون همه توضیحات لازم داده شد قمیت دستگاه هم بیشتر از قیمت من هست پس سر قیمت چونه نزنید
هرکی بخره برد کرده چون یه شارژر و کیف خوب هم گیرش میاد
دلیل فروش هم نیاز مالی هست
قیمت فروش 630 مقطوع
هزینه پست با خریدار محترم
دو سیستم عامل ویندوز (ورژن کامل با قابلیت نصب تمام فایل های exe) و آندروید به شکل کامل و مجزا
مشخصات:
- ویندوز 8.1 (قابل آپدیت به ویندوز 10) و آندروید 4.4
- پردازنده ی اینتل 4 هسته ای z3735، با فرکانس 1.8 گیگاهرتز و 64 بیتی
- 2 گیگابایت رم
- 32 گیگابایت حافظه داخلی
*****صفحه نمایش رتینا با رزولوشن فوق العاده 1536*2048 پیکسل***** 9.7 اینچی ips (دقیقا مشابه آیپد اپل با کیفیت فوق العاده)
- پردازنده ی گرافیکی اینتل HD
- پشتیبانی از سیمکارت و حتی تماس و اس ام اس
- دارای GPS
- باتری فوق العاده قوی 8000 میلی آمپری
- بدنه ی بسیار با کیفیت و فلزی
تبلت 1 ماه کارکرده و در حد نو هست چنتا خط و خش روی برچسب داره تاکید میکنم روی برچسب صفحه نه خود صفحه
از روز اول شارژر هندسفری نداشت و این تبلت ها بدون شارژر عرضه میشن اما خودم همراه این تبلت یه شارژر قدرتمند میدم
یک کیف هم به قیمت 50 تومن با تبلت بعنوان هدیه میدم
تبلت هیچ مشکلی نداره و در حد آک هست پس به هیچ عنوان پس گرفته نمیشود چون همه توضیحات لازم داده شد قمیت دستگاه هم بیشتر از قیمت من هست پس سر قیمت چونه نزنید
هرکی بخره برد کرده چون یه شارژر و کیف خوب هم گیرش میاد
دلیل فروش هم نیاز مالی هست
قیمت فروش 630 مقطوع
هزینه پست با خریدار محترم