hastina
Registered User
- نوشتهها
- 676
- لایکها
- 230
با سلام
دوستان عزیز من چند روز پیش با درخواست تلفنی یکی از دوستان براش یکی از پیشنهادات ویژه دیجی کالا رو خریدم اما نیم ساعت بعدش زنگ زد و گفت پشیمون شدم !!! ظاهراً نمیدونست که من کمتر از 2 دقیقه پرداخت آنلاین میکنم و کار از کار میگذره !! اما خب در عین پر رویی هیچ پولی برام واریز نکرد و تبلت مونده رو دستم.
اسم تبلت : Huawei Mediapad T1 7.0 701u - 16GB
توی این رنج قیمت واقعاً یکی از بهترین تبلت های موجوده - شک نکنید
یه پک آندروید گردو و یه رم Silicon Power Class 10 microSDHC With Adapter - 16GB به صورت رایگان باهاش بود.
رم رو برای گوشی خودم استفاده کردم ، 20 تومن بخاطر رم کم میکنم. (قیمتش توی دیجی کالا همون 20 تومنه)
کاملا پلمپه و حتی خش هم روی جعبش نیست.
کارت گارانتی 1 ساله هم باهاشه.
هزینه پست هم 50/50 که من بیشتر از این ضرر نکنم.
اینم عکس :
دوستان عزیز من چند روز پیش با درخواست تلفنی یکی از دوستان براش یکی از پیشنهادات ویژه دیجی کالا رو خریدم اما نیم ساعت بعدش زنگ زد و گفت پشیمون شدم !!! ظاهراً نمیدونست که من کمتر از 2 دقیقه پرداخت آنلاین میکنم و کار از کار میگذره !! اما خب در عین پر رویی هیچ پولی برام واریز نکرد و تبلت مونده رو دستم.
اسم تبلت : Huawei Mediapad T1 7.0 701u - 16GB
توی این رنج قیمت واقعاً یکی از بهترین تبلت های موجوده - شک نکنید
- مشخصات فیزیکی:ابعاد: 8.5 × 107 × 191.8 میلی متر - وزن: حدود 278 گرم - قطع سیم کارت: سایز میکرو (12 × 15 میلیمتر)
- پردازنده:تراشه مرکزی: Spreadtrum SC7731G Chipset - Quad-Core CPU
- حافظه:مقدار رم: 1 گیگابایت با ظرفیت 16 گیگابایت - پشتیبانی از کارت حافظهی microSD
- صفحه نمایش:از نوع LED-backlit IPS LCD با اندازهی 7.0 اینچ و دقت تصویر 1024 × 600 پیکسل - تراکم پیکسلی: 170 پیکسل بر اینچ
- ارتباطات:به همراه قابلیت مکالمه پشتیبانی از شبکه 2G ، 3G - مجهز به GPRS ، EDGE ، Wi-Fi ، بلوتوث
- دوربین:دارای دوربین با کیفیت 2 مگاپیکسل به همراه وب کم
- سایر مشخصات:سیستم عامل: Android - نسخهی 4.4 KitKat - کارکرد باتری حداکثر 300 ساعت در حالت استندبای
- اطلاعات بیشتر در دیجی کالا
یه پک آندروید گردو و یه رم Silicon Power Class 10 microSDHC With Adapter - 16GB به صورت رایگان باهاش بود.
رم رو برای گوشی خودم استفاده کردم ، 20 تومن بخاطر رم کم میکنم. (قیمتش توی دیجی کالا همون 20 تومنه)
کاملا پلمپه و حتی خش هم روی جعبش نیست.
کارت گارانتی 1 ساله هم باهاشه.
هزینه پست هم 50/50 که من بیشتر از این ضرر نکنم.
قیمتش فروش 320 تومن
تعویض نمیکنم
تعویض نمیکنم
اینم عکس :