shervinkhanzadi
Registered User
فروش رفت ممنون از همه دوستان که پیام خصوصی داده بودن
670 فروخته شد !
سلام
یه تبلت Samsung Galaxy Tab 8.9 16 Gig - 3G دارم به همراه تبدیل USB که میشه روش رم هم گذاشت و فلش یا هارد بهش وصل کرد
قیمت پایه فروش: 870.000 تومان با گام افزایشی 10.000 تومان
تبلت سالم و بدون خط و خش می باشد >>> بررسی مجدد شد، پشتش دو سه تا سابیدگی گوچولو داره که به سختی دیده میشه، تو تصاویر پایین تر هستش، به همین دلیل 50 تومن دیگه قیمت رو پایین آوردم، ایشالا فروش بره
قبلا خریده بودم، الان به دلیل نیاز مالی میخوام بفروشمش
تبلت خیلی خوبیه، خودم که ازش راضیم، کار خودم باهاش گاهی وقتا بازی بوده، کمی موسیقی گوش دادن و اکثر اوقات فیلم های آموزش روش دیدن
سیم کارتم روش میخوره و میتونید اس ام اس بدید باهاش، با رایتل خبر ندارم که میشه تماس هم گرفت یا نه! شایدم بشه
مشخصات:
سی پی یو: دو هسته ای
سایز ال سی دی: 8.9 اینچ
ورژن آندروید: 3.1
ظرفیت داخلی: 16 گیگ
عمر اکنون باطری: حدود 3 الی 6 ساعت بسته به نوع کار
اعتبار گارانتی : تمام شده
به همراه 5 دی وی دی بازی ها و نرم افزار های آندروید دانلود شده از سایت آندرویدی ها و غیره
نحوه خرید:
24 ساعت مهلت تست - در صورت مشاهده هرگونه مغایرت برگشت داده شود - (هزینه برگشت با شماست)
برای تهرانی ها : پرداخت در محل بعد از تست در محل
برای شهرستانی ها: واریز به حساب یا خرید از طریق یک کاربر معتبر مورد تایید شما و ارسال نهایی به شما
پیشنهادات همینجا داده شود!
راه های تماس با من:
اعلام در همین تاپیک
یا تماس با من:
شروین خانزادی
09397963372
تهران هستم
تصاویر گرفته شده از محصول:

کسی خریدار نیست؟؟؟
منتظر هستم
670 فروخته شد !
سلام
یه تبلت Samsung Galaxy Tab 8.9 16 Gig - 3G دارم به همراه تبدیل USB که میشه روش رم هم گذاشت و فلش یا هارد بهش وصل کرد
قیمت پایه فروش: 870.000 تومان با گام افزایشی 10.000 تومان
تبلت سالم و بدون خط و خش می باشد >>> بررسی مجدد شد، پشتش دو سه تا سابیدگی گوچولو داره که به سختی دیده میشه، تو تصاویر پایین تر هستش، به همین دلیل 50 تومن دیگه قیمت رو پایین آوردم، ایشالا فروش بره
قبلا خریده بودم، الان به دلیل نیاز مالی میخوام بفروشمش
تبلت خیلی خوبیه، خودم که ازش راضیم، کار خودم باهاش گاهی وقتا بازی بوده، کمی موسیقی گوش دادن و اکثر اوقات فیلم های آموزش روش دیدن
سیم کارتم روش میخوره و میتونید اس ام اس بدید باهاش، با رایتل خبر ندارم که میشه تماس هم گرفت یا نه! شایدم بشه
مشخصات:
سی پی یو: دو هسته ای
سایز ال سی دی: 8.9 اینچ
ورژن آندروید: 3.1
ظرفیت داخلی: 16 گیگ
عمر اکنون باطری: حدود 3 الی 6 ساعت بسته به نوع کار
اعتبار گارانتی : تمام شده
به همراه 5 دی وی دی بازی ها و نرم افزار های آندروید دانلود شده از سایت آندرویدی ها و غیره
نحوه خرید:
24 ساعت مهلت تست - در صورت مشاهده هرگونه مغایرت برگشت داده شود - (هزینه برگشت با شماست)
برای تهرانی ها : پرداخت در محل بعد از تست در محل
برای شهرستانی ها: واریز به حساب یا خرید از طریق یک کاربر معتبر مورد تایید شما و ارسال نهایی به شما
پیشنهادات همینجا داده شود!
راه های تماس با من:
اعلام در همین تاپیک
یا تماس با من:
شروین خانزادی
09397963372
تهران هستم
تصاویر گرفته شده از محصول:

کسی خریدار نیست؟؟؟
منتظر هستم
Last edited: