• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت SONY Xperia Z

milla

Registered User
لایک‌ها
246
دستگاه بسیار تمیز (بنده خط و خشی ندیدم) کاملا سالم و کم کارکرد هست.

تبلت Wifi (سیمکارت نمیخورد) و 16 گیگ میباشد.
شارژر اصلی موجود هست (باطری کاملا سالم) اما متاسفانه جعبه موجود نمیباشد و یک عدد کاور با کیفیت همراه تبلت تقدیم میشود.
سایر مشخصات در تصاویر مشخص است.

نسخه رسمی اندروید 5.1 میباشد، اما کاستوم رام 7.1 استیبل نیز در فروم xda موجود هست.

قیمت پیشنهادی

تبلت متعلق به یکی از دوستان هست که به بنده دادند واسشون آگهی کنم.
پس حتی المقدور برای رویت قیمت از جانب ایشان و احترام به قوانین فروم قیمت پیشنهادی در تاپیک درج شود.

بابت کیفیت نامناسب عکسها عذر خواهی میکنم (نه دوربین خوبی داشتم و نه به خاطر براق بودن تبلت میشد عکسهای خوبی گرفت،
بهر حال در صورت درخواست خریدار در موقع خرید عکسهای با کیفیت ارایه خواهد شد).

sshot-128.jpg sshot-129.jpg sshot-130.jpg

Ramin Asad Poor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
در صورتی که موجوده قیمت کف تون رو واسه بفرستید
متشکر

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
آندرویید 11 انداختی روش؟

milla

Registered User
لایک‌ها
246
از تمام بزرگوارانی که در این مدت پیام داده اند (چه در تاپیک و چه خصوصی) و به علت مشغله زیاد فرصت نکردم پاسخ بدم، صمیمانه عذر خواهی میکنم.

در مورد بحث قیمت همان طور که در پست اول ذکر شد متاسفانه به دلیل عدم دسترسی به منبع موثق در شرایط فعلی بازار پیشنهاد قیمت طبق نظر صاحب دستگاه بر عهده خریدار گرامی میباشد. مشخصا بنده به رسم امانت هم که شده پیشنهادات رو به ایشون ارجاع میدم (در صورتی که در تاپیک باشد خودشون هم مشاهده خواهند کرد).

و اما پیشنهاد بنده، یکی دو مورد در سایت دیوار بود که حدود 1500 قیمت خورده بود، و با توجه به قیمت دلاری تبلت هم به نظرم همین حدود مناسب هست.

روی دستگاه هیچ کاستوم رامی نصب نشده و سلامت، تمیزی و دست نخوردگی دستگاه از طرف بنده تضمین میشود (صاحب دستگاه کلا فردی حساس به وسایلش هست و خیلی خوب از تبلت مراقبت کرده).

بالا