• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت viewsonic viewpad 10s نو در حد اكبند (سيم كارت خور) + داك+كيف+پك اندرويد با گارانتي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
فروخته شد به كاربر alivaiper به قيمت 500 شنبه ارسال ميشه ختم تاپيك
با سلام خدمت تمامي دوستان بنده 2 ماه پيش اين تبلت رو از ديجي كالا خريدم براي آموزش زبان كه متاسفانه وقت نشد و الان تقربا 2 ماه تو خونه افتاده اصلا روشن نشده سر جمع 10 ساعت استفاده نشده به همراه

داكش داكش جعبشم حتي بازم نشده تبلت نو نو هست گارانتي آوازنگ هم داره از عكسا مشخص هست مشخصات كليش به صورت زير است

مشخصات کلی :
مشخصات کلی: - وزن 730 گرم
پردازنده: Nvidia Tegra 250 SMP Dual-Core ARM Cortex A9 1GHz
دیسک درایو: حافظه داخلی
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 10 اینچ
امکانات: قابلیت نصب سیم کارت - WiFi - GPRS - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - USB - HDMI
سایر مشخصات: Google Android V2.2 Froyo - کارکرد باتری 7.5 ساعت
نام ها ديگر : ViewSonic ViewPad 10S, ViewSonic ViewPad 10S - Wi-Fi 3G, ViewSonic ViewPad 10S Wi-Fi 3G

اندرويدش رو خودم به هاني كمپ ارتقا دادم و از لحاظ نرم افزار هيچ مشكلي نداره خودم موقع خريد اين تبلت 2 هفته تحقيق كردم و با توجه به بودجه اين بهترين و كاملترين بود و هست

در اينجا ميتونيد خودتون مشخصات كليش رو بخونين

تو سايت موبايلستان يه تاپيك ويزه داره كه ميتونيد رام ها و بازي هاي اجرا شده رو تبلت ور ببنيد

ليست رام هاي قالبل ارتقا براي تبلت

ليست بازي هاي HD اجرا شده بر روي اين تبلت

در اينجا هم ميتونيد سوالات و مشكلات خودتون رو مورد اين تبلت بپرسيد

من تو خريد اجناس الكتريكي وسواس خاصي دارم و اينو هم بگم كه با وسواس خريدمش با توجه به بودجم

سيمكارت ميخوره و راحت gprs ايرانسل روش بالا مياد تست شده توسط خودم ! اس ام اس هم ميشه رد و بدل كرد !

براي ارتقا به ورزن بالاتر يه كابل ميخواست كه اونم خريدم روش ميزارم به همراه تمامي رام هاي دانلود شده و روش نصب اونا رو توي يه سي دي بهتون ميدم

gps هم داره و كلا روون هستش

يه پك انرويد هم روش هست كه شامل 3 تا دي وي دي برنامه و بازي HD و آموزش انرويد هست از پايه توضيح داده !

viewsonic همون طور كه ميدونيد يه شركت آمريكايي هست مثل همه شركت ها اين تبلت تو چين اسمبل شده ولي كلا با اين بودجه سخت افزار قويي داره

يه رم 16 گيگ هم روش هست

كليپ هاشو ميتونيد اگر ف-ي-ل-تر شكن داريد از يوتيوب نگاه كنيد

اينم لينك كليپ

هم داك هم خود تبلت گارانتي آوازنگ داره

كبفشم خودم از هميين فروم براش خريدم و كبفش نو نو هست

اين تبلت رو خودم 555 تومن 3 ماه پيش كه دلار ارزون بود بود از ديجي كالا خريدم كه اون موقع اف خورده بود خود داكش 45 تومن پولش هست كيفشم از دوست خوبم
جناب p30star به قيمت 25 تومن خريدم كيف به همراه كيبورد هست و كيبورد به راحتي كار ميكنه كيف لپتاپي هست

پك انرويدي هم كه باهاش بوده خود ديجي كالا 12 تومن ميفروشه

+ اينكه خودم يه كابل تبديل usb واسش خريدم واسه ارتقا اونو 3 تومن خريدم يه سي دي هم از رام هاش براتون رايت ميكنم

اينا رو گفتم كه كاملا شفاف زايي كرده باشم

دوستان ميتونند قيمت مد نظرشون رو هميين جا اعلام كنند و هرگونه سوالي دارند هميين جا بپرسند اينم بگم كه هيچ عجله واسه فورش ندارم و ميزارم به قيمت خوب ميفروشمش

و اما طريقه خريد هم شهري هاي عزيز شيرازي به صورت حضوري و بقيه شهر ها ابتدا واريز پول سپس ارسال

سوابق خريد و فورش بنده

خريد ايپود ار دوست خوبم Arash Moghaddas

خريد mp3 player از دوست خوبم Ehsan--M

فروش هارد به دوست خوبم arahan13

دوستاني كه خريد و فروش ارز (ليبرتي و پي پال) ميكنند كاملا منو ميشناسند

با تشكر

اينم عكساش

IMG_5482.JPG

IMG_5483.JPG

IMG_5484.JPG

IMG_5493.JPG

IMG_5505.JPG

IMG_5506.JPG

قيمت پايه هم با توجه به اين كه تبلت نو نو هست و سر جمع چند بار شارز نشده واسه خودم با كيف همه چيزش زماني كه دلار 1400 بود 585 در اومده البته اون موقع ديجي كالا آفر گذاشته بود اين محصولو ميتونيد قيمت را در بازار و سايت هاي ديگه ببنيد اگر شما سايتي پيدا كرديد كه نو اين دستگاه رو با اين امكانات به اين قيمت بده من حاضرم قيمت رو كم كنم كه البته بعيد ميدونم پيدا بشه ! من قيمت پايه رو 500 ميزارم و فكر كنم واسه 10 ساعت استفاده 85 تومن كم كردن قيمت خوبي باشه اينم بگم كه كمتر از قيمت پايه نميدم عجله اي هم واسه فروشش ندارم ميزارم تا با قيمت درست فروش بره فروشم نرفت واسه خودم نگهش ميدارم

اسپم هم آزاد !

Last edited:

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
قيمت مدنظرت روبرام پخ كن

nimaf14

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
لطفا قيمت مدنظرتون رو ارسال كنين

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
لطفا قیمت پایه رو در تاپیک اعلام کنید طبق قوانین ...

Meg

Registered User
لایک‌ها
29
قیمت مد نظر ؟؟؟

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوست من.
اقا لطفا اخرین قیمتو پخ کنید.

powerhf

Registered User
لایک‌ها
8
لطفا قیمت را برام پخ کن.

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
آقا هنوز موجوده؟
قیمت آخر رو برام پخ کن بیزحمت
دست به نقدم
دو تا سوال زیر رو هم جواب بده بیزحمت:
1) تمیزه؟
2) برای کتاب خواندن میخوام بگیرم . رزولوشن صفحه اش خوبه؟ یا ایبوک ریدر پیشنهاد می کنید؟

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
دوستان قيمت آخر همون 500 هست و كمتر از اين مقدور نيست با تشكر

mmx

Registered User
لایک‌ها
6
عزیز ویندوزم میشه روش نسب کرد ؟

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
عزیز ویندوزم میشه روش نسب کرد ؟

خير دوست عزيز

بذار تو سایت دیجی کاتالوگ ، به صورت مزایده ای و فوری برات میفروشن ، هیچ کارمزدی هم نمیگیرن.

من یه ایبوک ریدر کیندل رو که 399.000 قیمت گذاشته بودم ،حدود 460.000 فروختم. البته نو بود و خریدار هم راضی...

تو قسمت محصولات استوک و دسته 2 آپلود کن و...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چقدر تلخ شده ای ؟ این روزها ، قند هایت را در دل چه کسی آب میکنی؟

ممنون و سپاس از كمك شما !

aria_1200

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوست خوبم، من 100% تبلت شمارو می خوام فقط الان پول ندارم :blush: اگه قبول می کنید آیپاد تاچ 32 گیگم رو با 150 تومن سر می دم بهتون؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا