دوستان من زیادی عشق صدا هستم و زیاد اسپیکر عوض می کنم
دلیل فروش فقط تنوع هست.
فقط دوستان عزیز یک لطفی بکنید تایپیک را بالا نگه دارید
مورد 1: یک اسپیکر قدرتمند از برند میکرولب هست که واقعا قدرتمند هست البته اینم بگم که میکرولب اصل هست
4 تا ووفر 6.5 اینچی تشکیل شده و بدنه ام دی اف خالص 2 سانتی هست که در کیفیت صدا خیلی تاثیر دارد
قیمت اکش 330 هست که 100 درصد تا حالا گرون تر شده چون این قیمت 1 ماه پیش هست
قیمت بنده 260 خیلی تمیز هست و زیاد استفاده نشده
مدلش : microlab solo 3c
ابنم لینک توضیحات و مشخصات
هرمزان رایانه جنوب
فیلم از کار کرد اسپیکر که در یوتیوب پیدا کردم
دانلود microlab solo3 mk3 You Tube
مورد2: یک اسپیکر از برند tsco هست که الان دیگه معروف شده و تمام لوازم کامپیوتر تولید می کنه
دوتا باند دوبل و یک ساب قدرتمند.
قیمت اکش 150هست و قیمت بنده 100 که البته با اکش تفاوتی نداره
اینم لینک مشخصات
TS 2195 UR
مورد3: یک ضبط ایوا هست که به عنوان اسپیکر از استفاده می کنم و سی دی و کاست کار نمی کنه
کنترل داره و خود ضبط مالزی اصل و بانداش زده توکیو ژاپن . خلاصه بگم کیفیت خیلی خوبی داره و باس زیادی داره. 1000w هست
قیمت 75 یک تخفیف کوچیک هم داره
شماره: 09380815001
سومین عکس مربوط به ضبط و میکرولب هست چون می خواستم نام کاربری بیوفته این طوری شد. در ضمن میکرولب دو تیکه هست که به دلیل کمبود جا روهم گذاشتم
و اینم عکس اسپیکر تسکو.
دلیل فروش فقط تنوع هست.
فقط دوستان عزیز یک لطفی بکنید تایپیک را بالا نگه دارید
مورد 1: یک اسپیکر قدرتمند از برند میکرولب هست که واقعا قدرتمند هست البته اینم بگم که میکرولب اصل هست
4 تا ووفر 6.5 اینچی تشکیل شده و بدنه ام دی اف خالص 2 سانتی هست که در کیفیت صدا خیلی تاثیر دارد
قیمت اکش 330 هست که 100 درصد تا حالا گرون تر شده چون این قیمت 1 ماه پیش هست
قیمت بنده 260 خیلی تمیز هست و زیاد استفاده نشده
مدلش : microlab solo 3c
ابنم لینک توضیحات و مشخصات
هرمزان رایانه جنوب
فیلم از کار کرد اسپیکر که در یوتیوب پیدا کردم
دانلود microlab solo3 mk3 You Tube
مورد2: یک اسپیکر از برند tsco هست که الان دیگه معروف شده و تمام لوازم کامپیوتر تولید می کنه
دوتا باند دوبل و یک ساب قدرتمند.
قیمت اکش 150هست و قیمت بنده 100 که البته با اکش تفاوتی نداره
اینم لینک مشخصات
TS 2195 UR
مورد3: یک ضبط ایوا هست که به عنوان اسپیکر از استفاده می کنم و سی دی و کاست کار نمی کنه
کنترل داره و خود ضبط مالزی اصل و بانداش زده توکیو ژاپن . خلاصه بگم کیفیت خیلی خوبی داره و باس زیادی داره. 1000w هست
قیمت 75 یک تخفیف کوچیک هم داره
شماره: 09380815001
سومین عکس مربوط به ضبط و میکرولب هست چون می خواستم نام کاربری بیوفته این طوری شد. در ضمن میکرولب دو تیکه هست که به دلیل کمبود جا روهم گذاشتم
و اینم عکس اسپیکر تسکو.
Last edited: