• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعدادی لوازم حرفه ای: اتوی مو، ساعت سیکو و سیتیزن، ادکلن، کوله پشتی دویتر

ali-bakhshi

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان عزیز تصمیم دارم یه سری از وسایل اضافیمو که دیگه ازشون استفاده نمیکنم بفروشم چون فقط فضا اشغال کردن.
در مورد اورجینال بودن بهتون اطمینان میدم چون خودم تو این زمینه خیلی وسواس دارم و تمامی اینا از فروشگاههای معتبر داخل یا خارج از کشور خریداری شده
قیمت ها مقطوع هستن و در صورتی که قیمت کمتری مد نظرتونه لطفا نه تو پیام خصوصی و نه تو تاپیک مطرح نکنید.
1-ساعت سیکوی کرونوگراف تمام تیتانیوم مدلsna113p1
جنس بدنش از تیتانیوم هست و در نتیجه خیلی سبک تر از ساعتای معمولیه، شیشه هم کوارتز هست و درخشندگی و جلای بخصوصی داره
ساعت با نو فرقی نداره و چون ساعت زیاد داشتم خیلی کمتر از این استفاده کردم. از نمایندگی watch4u خریداری شده و کارت گارانتی و فاکتور خریدش هم موجوده. مشخصاتشو میتونید تو این لینک ببینید:
http://www.amazon.co.uk/Seiko-Titanium-Military-Chronograph-SNA113P1/dp/B000X5JMBA
قیمت نوش بالای 1200 هزار تومنه، قیمت پایه 600 هزار تومن
2- ساعت سیتیزن مدل dual time، درمجموع خیلی تمیزه و فوق العاده شیکو با کلاس، با بند چرمی نو
مشخصاتشو میتونید تو این لینک ببینید
http://www.nzwatches.com/citizen-oxy-dual-time-quartz-men-s-watch-ao3007-00e.html
قیمت پایه 250 هزار تومن
3- کوله پشتی دویتر، دویتر یکی از مطرح ترین و حرفه ای ترین برند های کوله پشتیه که هر کس تو کار کوله باشه میشناسه، ساخت آلمان هست و تو آلمان اکثرا ازین کوله استفاده میکنن خود آلمانا. مدل گیگا هست و نو و آکبنده، سوغاتی برا خواهرم اوردم و دوست نداشت. قیمتش ذو من با تخفیف 99 یورو خریدم ولی تو ایران فکر نمیکنم زیر 500 باشه و قیمت پایه برا این 250 هزار تومن==== فروخته شد
4- کفش فوتبال سالنی آدیداس اورجینال تمام چرم سایز 44، این کفش رو از نمایندگی آدیداس تو آلمان خودم شخصا خریدم حدود 90 یورو به پول ایران میشه 360 تومن، نهایتا 4-5 جلسه باهاش بازی کردم و کاملا نو هست
قیمت پایه 180
5- اتوی موی پرنسلی مدل pr120at ، کاملا نو هست با جعبه و کارت گارانتی که هنوز مهر نخورده توش و برچسب پلمبش بهشه هنوزl
قیمت خریدش 95 هزار تومن بود و قیمت فروش 70 هزار تومنه و توجه کنید که نو هست و میتونید حتی اونو هدیه بدید.

فایل های ضمیمه

• 2012-09-16-027.jpg
    2012-09-16-027.jpg
    985.1 KB · نمایش ها: 42
  • 1.jpg
    1.jpg
    367.5 KB · نمایش ها: 42
  • 3.jpg
    3.jpg
    189.5 KB · نمایش ها: 47
  • 2.jpg
    2.jpg