hepta_pc
Registered User
با سلام. تعدادی وسایل به شرح زیر موجوده. دوستان لطف کنن اگه سوالی دارن همینجا بپرسن و لطفا اسپم ندید
مورد اول : چرخ گوشت serjio
کاملا سالم. فروش بعلت خرید دستگاه قویتر که ناسیونال G50 تهیه کردم. تیغه و شبکه رو نو خریدم و شبکه قبلیش هم احتمالا باشه. قسمت بالایی گوشت کوب پلاستیکی شکستگی کوچکی داره که مورد مهمی نیست. خودم برای چرخ جدیده 20 تومن نوشو خریدم. از اول دست خودمون بوده و هیچگونه تعمیر یا باز شدگی نداشته تا الان. احتمالا کارتنش هم باشه ولی مطمئن نیستم
قیمت پیشنهادی
مورد دوم : قهوه ساز sunny
کاملا سالم و در حد. سر جمع شاید 10 بار هم استفاده نشد. به همراه کارتن و قوری سالم. دارای تایمر. فروش بعلت خرید دستگاه اسپرسو که سال ها قبل تهیه کرم و همونجا این رفت تو کارت و استراحت ابدی
قیمت پیشنهادی
مورد سوم : پلوپز چهارکاره تمام دیجیتال AEC
بخارپز، زورپز، پلوپز و آرام پز
12 نفره، تا بحال استفاده و حتی تست نشده. به همراه کارتن
قیمت 2800 مقطوع
فروش در سایر بستر ها نیز تعقیب میشه.
مهلت تست خریدار محفوظه
تعویض با هیچی ندارم
هزینه و مسئولیت ارسال با خریداره و قبل از ارسال از وسایل فیلم تهیه میشه
عکس با تگ هم سعی میکنم به زودی قرار بدم
مورد اول : چرخ گوشت serjio
کاملا سالم. فروش بعلت خرید دستگاه قویتر که ناسیونال G50 تهیه کردم. تیغه و شبکه رو نو خریدم و شبکه قبلیش هم احتمالا باشه. قسمت بالایی گوشت کوب پلاستیکی شکستگی کوچکی داره که مورد مهمی نیست. خودم برای چرخ جدیده 20 تومن نوشو خریدم. از اول دست خودمون بوده و هیچگونه تعمیر یا باز شدگی نداشته تا الان. احتمالا کارتنش هم باشه ولی مطمئن نیستم
قیمت پیشنهادی
مورد دوم : قهوه ساز sunny
کاملا سالم و در حد. سر جمع شاید 10 بار هم استفاده نشد. به همراه کارتن و قوری سالم. دارای تایمر. فروش بعلت خرید دستگاه اسپرسو که سال ها قبل تهیه کرم و همونجا این رفت تو کارت و استراحت ابدی
قیمت پیشنهادی
مورد سوم : پلوپز چهارکاره تمام دیجیتال AEC
بخارپز، زورپز، پلوپز و آرام پز
12 نفره، تا بحال استفاده و حتی تست نشده. به همراه کارتن
قیمت 2800 مقطوع
فروش در سایر بستر ها نیز تعقیب میشه.
مهلت تست خریدار محفوظه
تعویض با هیچی ندارم
هزینه و مسئولیت ارسال با خریداره و قبل از ارسال از وسایل فیلم تهیه میشه
عکس با تگ هم سعی میکنم به زودی قرار بدم