• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعداد محدودی آیفون 5 فول کپی و درجه 1 با دوربین 3.2 مگا پیکسل واقعی ۱۰۰% شبیه اپل کالیفرنیا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آنتی ویروس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

[FONT=&amp]قصد دارم تا در این تاپیک گوشیهای [/FONT]آیفون 5 فول کپی و درجه 1 [FONT=&amp]را با قیمت مناسب به دست مصرف کنندگان عزیز برسانم[/FONT] این گوشی ها فول کپی میباشند و درجه 1 که بسیار با کیفیت بوده و مشابه مدل آیفون 5، و هیچگونه شباهت نرم افزاری با گوشی های چینی ندارند و دوربین 3.2 مگا پیکسل واقعی دارند و جاوا خور هستند و بازی ها وبرنامه های جاوا بر رویشان نصب می شود.وایرلس دارند و همچنین بلوتوث و رادیوی دیجیتال و هنذفری خود اپل دارند و حافظه ی داخلیشون 70 مگابایت میباشد. ۱۰۰% شبیه اپل کالیفرنیاست وپشت گوشی نیز اپل کالیفرنیا ثبت شده !!! رم ميكرو هم تا32 گيگابايت ساپورت می کند

در مورد اعتماد کردن به بنده به دلیل نداشتن امتیاز و بخاطر آشنایی تازه ام با انجمن پرشین تولز شرایط خوبی برای خرید در نظر گرفتم.پس با خیال راحت اگر قصد خرید دارید پخ بدهید و نگران هیچ چیزی نباشید.

تصویر0023.jpg

قیمت هرکدام 170 هزار تومان و هزینه ارسال هم با خریدار میباشد

Last edited:

zirmizi

Registered User
لایک‌ها
34
با تخفیف چند؟
عکس هم بزار-احتمالا ازت بخرم + شرایط

آنتی ویروس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش قیمتتون با توجه به قیمت اصلش ویا مشخصاتی که گفتید خیلی خوبه.خوب بفروشی داداش.بعد من خودم تو کار گوشی هستم لطفا تعداد دقیق گوشی رو برایم بفرستید با قیمت مناسب البته:D

خواهش می کنم دوست عزیز.لطف دارید.بله چون تعداد بالایی بخواهید تخفیف خوبی می دهم.پخ کردم

با تخفیف چند؟
عکس هم بزار-احتمالا ازت بخرم + شرایط

پخ کردم

zirmizi

Registered User
لایک‌ها
34
همونی که گفتم رو دیگه بگید باشه-ایشالله خیرشو ببینید.(رنگ سفید میخوام با لوازم که داره دیگه؟)

آنتی ویروس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونی که گفتم رو دیگه بگید باشه-ایشالله خیرشو ببینید.(رنگ سفید میخوام با لوازم که داره دیگه؟)

بله با وسایل کامل. آک هستند.پخ دادم.تخفیف خوبی به شما دادم دوست عزیزم

zirmizi

Registered User
لایک‌ها
34
ببخشید.چه مشخصاتی که اون اصلیش داره رو این نداره.
مثلا اون کیبورد سه بعدی دواره این؟ :d
مموری اینا...
ممنون میشم توضیح بدین(هنگ نمیکنن)

آنتی ویروس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید.چه مشخصاتی که اون اصلیش داره رو این نداره.
مثلا اون کیبورد سه بعدی دواره این؟ :d
مموری اینا...
ممنون میشم توضیح بدین(هنگ نمیکنن)

خوب دوست عزیز از لحاظ ظاهری کاملا مشابه هستند حتی با نوشته ی پشت قاب گوشی اصلی ودیگر چیزها و همچنان که اصلشان باریک وسبکه این گوشی هم سبک وخیلی باریکه
از نظر شکل وشمایل منوها هم یکی هستند
اما از نظر داشتن امکانات فرق می کنند وباید اینطور باشه چون اینطور نبود که کسی دیگه اصلشو نمی خرید:Dبه عنوان مثال اصلش حافظه داخلیش از 16 شروع تا 64 گیگش هستش منتها این 70 مگایایته اما خوب رم خوره ومیشه جبرانش کرد.اصلش سیستم عاملشون ios هستش وجاوا هم میخوره منتها این فقط جاوا می خوره. یا مثلا اصلش دوربینشون 8 مگاپیکسله منتها این 3.2 میباشد وفرق های دیگر
نه طرح های اصل معمولا سه درجه دارند که این گوشی از نوع درجه یک وبا کیفیته وهنگ به هیچ عنوان نمی کنه وخودم هم دارم استفاده میکنم وفول کپی میباشد.

zirmizi

Registered User
لایک‌ها
34
درصد خرید شد 99.999999999999999999999999999999% :D
فقط عکس ها رو زحمتش بکش.
هم از رنگ سفید و هم رنگ سیاه و یا رنگ ...
دو سیم کارته هس؟

zirmizi

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون از عکس ها-
رنگ سفیدش هم بزار.
لطف کن از زوایای دیگه هم بزار-
-----------
اینم بگم که فک کنم کیفیت دوربینی که باهاش عکس گرفتی پایینه چون کیفیتش رو خراب کرده...!

آنتی ویروس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از عکس ها-
رنگ سفیدش هم بزار.
لطف کن از زوایای دیگه هم بزار-
-----------
اینم بگم که فک کنم کیفیت دوربینی که باهاش عکس گرفتی پایینه چون کیفیتش رو خراب کرده...!

متاسفانه رنگ سفیدش هرچی بود توسط کاربر عزیز جناب blogfa خریداری شده .
چشم
بله هم کیفیت دوربینی که گرفتم باهاش پایینه برای نوکیا 3120 است وهم شبه بخاطر اونم هستش.سعی میکنم مجدد عکس بگیرم ازش

zirmizi

Registered User
لایک‌ها
34
متاسفانه رنگ سفیدش هرچی بود توسط کاربر عزیز جناب blogfa خریداری شده .
چشم
بله هم کیفیت دوربینی که گرفتم باهاش پایینه برای نوکیا 3120 است وهم شبه بخاطر اونم هستش

یعنی به همین زودی تحویل دادین بهش؟ :O
اگر ندادی حداقل عکسش بزار :d
پ.خ هم جواب بده

آنتی ویروس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی به همین زودی تحویل دادین بهش؟ :O
اگر ندادی حداقل عکسش بزار :d
پ.خ هم جواب بده

نه دوست عزیز خوب خریداری کردند فردا بهشون ارسال می کنم.آخه بسته بندی کردم و پلمبه .به پخ شما دوست خوب ومحترم نیز جواب دادم.

آنتی ویروس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون-باز جواب بده :D

چشم باز هم پخ رو جواب دادم.امشب شب سوال کردنه :Dتخفیف در حد المپیک .احسنت تا حالا کسی نتونسته بود ازمن تخفیف بگیره:D

مبارکتون هم باشه فردا براتون می فرستم با پست

zirmizi

Registered User
لایک‌ها
34
چشم باز هم پخ رو جواب دادم.امشب شب سوال کردنه :Dتخفیف در حد المپیک .احسنت تا حالا کسی نتونسته بود ازمن تخفیف بگیره:D

مبارکتون هم باشه فردا براتون می فرستم با پست

مرسی-باز جواب بده-اسپم :D :cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا