با سلام
این گوشی مربوط به خانمم بوده و بجز تماس و اس ام اس هیچ استفاده دیگری ازش نشده.
فکر میکنم تمیزترین گالاکسی 5830 ace در تاریخ بشریت باشه .کوچکترین خش یا زدگی یا رنگ رفتگی در هیچ نقطه ندارد.
صفحه از روز اول محافظ داشته که الان که کندم با اکبند هیچ فرقی نداره.
گوشی صد در صد و کاملا در حد اکبند است.
باتری گوشی علی رغم اینکه کار میده اما چون کمی باد کرده بود حدود یک ماه پیش با به ادعای فروشنده بهترین نمونه تعویض شد و باتری کاملا نو است البته اون قبلی هم کار میده و تقدیم میشه.
کاور سفید اضافه فابریک همراه گوشی کلا استفاده نشده و برچسبش هنوز روشه.
از همون موقع خرید هندفری تو جعبه نبود که مغازه دار میگفت بعضی پکها ندارند.(راست و دروغش گردن خودش)
جعبه-رم 2 گیگ فابریک - قاب سفید فابریک - شارژر -کابل و دفترچه ها کامل و موجود است.
یک عدد کاور پشت اضافه بسیار نو و یک عدد کیف چرمی قرمز مستعمل هم داره که اونا هم تقدیم میشه.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_s5830-3724.php
قیمت پایه از 270 به 250 تومان کاهش یافت.
هزینه حمل با خریدار گرامی و بنده هم اصفهان هستم.
با هیچ موردی تعویض ندارم چون قبلا گوشی جدید برای خانمم تهیه کرده ام.
تقاضا میکنم فقط مشتری واقعی پیشنهاد بده .با تشکر
این گوشی مربوط به خانمم بوده و بجز تماس و اس ام اس هیچ استفاده دیگری ازش نشده.
فکر میکنم تمیزترین گالاکسی 5830 ace در تاریخ بشریت باشه .کوچکترین خش یا زدگی یا رنگ رفتگی در هیچ نقطه ندارد.
صفحه از روز اول محافظ داشته که الان که کندم با اکبند هیچ فرقی نداره.
گوشی صد در صد و کاملا در حد اکبند است.
باتری گوشی علی رغم اینکه کار میده اما چون کمی باد کرده بود حدود یک ماه پیش با به ادعای فروشنده بهترین نمونه تعویض شد و باتری کاملا نو است البته اون قبلی هم کار میده و تقدیم میشه.
کاور سفید اضافه فابریک همراه گوشی کلا استفاده نشده و برچسبش هنوز روشه.
از همون موقع خرید هندفری تو جعبه نبود که مغازه دار میگفت بعضی پکها ندارند.(راست و دروغش گردن خودش)
جعبه-رم 2 گیگ فابریک - قاب سفید فابریک - شارژر -کابل و دفترچه ها کامل و موجود است.
یک عدد کاور پشت اضافه بسیار نو و یک عدد کیف چرمی قرمز مستعمل هم داره که اونا هم تقدیم میشه.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_s5830-3724.php
قیمت پایه از 270 به 250 تومان کاهش یافت.
هزینه حمل با خریدار گرامی و بنده هم اصفهان هستم.
با هیچ موردی تعویض ندارم چون قبلا گوشی جدید برای خانمم تهیه کرده ام.
تقاضا میکنم فقط مشتری واقعی پیشنهاد بده .با تشکر
فایل های ضمیمه
Last edited: