قیمت خوبه - خوب بفروشی داداش
کدوم شهری؟
کاربر گرامی :
به شما فرصت داده میشه عکسهای پست اول خودتون رو مطابق قوانین اصلاح کنید . در غیر این صورت و پس از این 24 ساعت تاپیک شما بسته خواهد شد
کاربران در خصوص نحوه عکس گذاشتن از محصول می توانند از تاپیک زیر استفاده نمایند
http://forum.persiantools.com/t213773.html
قیمت ماشین شما هرچی باشه از قیمت ماشین من کم میشه.بقیه هم نقد.چون ب پولش احتیاج دارمشرایط با پراید چطوریه
دوست عزیز مشکل کحاست؟اگ میشه راهنمایی کنید.ممنون
آها ممنونوفردا اگ وقت بشه حتما.منظورشون عکس با نام کاربری هستش دوست عزیز
از کدوم سری هستش ؟
آها ممنونوفردا اگ وقت بشه حتما.
از اون سری اولی هاست.بیشتر لوازم فابریک فرانسوی و داچیاییه.اون موقع هنوز دست نبرده بودن تو ماشین.
ال 90 تقریبا تنها ماشین داخلیه که مدل های بالاترش هم اصلا افت کیفی نداشتن
یعنی مدل 86 با مدل 91 هر دو سطح کیفی بالایی دارن
داداش ببخشیدا شما پشت ماشین با این 2مدل نشستی ک این حرفو میزنی؟از داخل موتورشون خبردارید؟سواری و شتابش یکیه؟:hmm:
بله عزیز
اتفاقا مدل بهمن 86 دوستم داره،که 2 تا مسافرت باهاش رفتیم و خودم پشتش نشستم،بابای خودمم مدل اردیبهشت 91 داره
کاملا هم از تو موتورش و تمام اجزاش خبر دارم،2 سال خودم خبرنگار سایت carnp بودم
قطعات مدل های بالاتر خیلیاش داخلی شده (چیزایی مثل روکش صندلی ها،دستگیره درها،سپرها و اینجور موارد ایرانی شدن،وگرنه قطعات اصلی خیر، مثل موتور که به صورت کامل تو اونایی که کد موتورشون D داره،گیربکس به صورت کامل،قطعات برقی هم به همین صورت،کماکان از داچیا و فرانسه تهیه میشن،اون مواردی هم که ایرانی شده چون با نظارت مستقیم رنو پارس تولید شده کیفیت خیلی خیلی خوبی دارن)
سواری وشتاب تمامی مدل ها کماکان خیلی مطلوبه
اینا رو نگفتم که ارزش ماشین شما رو بیارم پایین،چون ظارهش داره میگه تمیزه،اینا رو گفتم محض اطلاع که بدونن ل 90 کیفیت خودش رو حفظ کرده
اما ماشین های دیگه حرف شما کاملا درسته،مثلا ریو تا آبان 87 بالای 85% کره ای بود که بعد از اون کم کم ایرانیزاسیون بالا رفت و کیفیتش به شدت افت کرد،206 و انواع پژو ها هم صحبتش رو نکنیم بهتره ....
اما من ک چندتا لوگان بین 88تا90 سوار شدم اصن قابل مقایسه با اینا نبود.اما کلا ماشین خوبیه تو رنج قیمت خودش بخصوص مصرفش که بین 5.5 تا 7ه. در هرصورت ممنون
چاکرم عزیز
موفق باشی و خوب بفروشی