• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش حرفه ای ترین چاقو تیزکن برقی آمریکایی

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک دستگاه چاقو تیزکن برقی آمریکایی برای فروش موجود میباشد
دستگاه مدل Work Sharp Knife & Tool Sharpener میباشد که معروفترین چاقو تیزکن در آمریکا میباشد .

خودتون میتونید اطلاعات را در لینکهای زیر چک کنید یا تو اینترنتسرچ کنید دستگاه نیاز به تعریف نداره :

http://www.worksharptools.com/original-knife-tool-sharpener.html

https://www.amazon.com/gp/product/B003IT5F14

دستگاه بصورت آک و نو میباشد و از آمریکا خریداری شده (این دستگاه فقط در آمریکا فروش میره)

قابلیت تیزکردن هر نو وسیله مثل چاقو - تبر - قیچی و ... را دارا میباشد .

فروخته شد .ختم تاپیک

چون این دستگاه فقط در آمریکا فروش میره برقش 110 ولت هست که من براش یه تبدیل 110 به 220 خریده بودم که اون هم به خریدار تقدیم میشه . خودم بهترین مدلش را با وات بالا خریدم که الان بالای ۳۰۰ پولشه (من وات بالا خریدم که به هر دستگاهی بخوره)

تاکید میکنم دستگاه و مبدل کاملا نو و آک میباشد.

Last edited:

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
مبدلش هم چک کردم 300 وات خریدم .معمولیهای تو بازار 30 و 60 وات بودند .
دوستان این وسیله همه چیز رو جوری تیز میکنه که میشه باهاشون مو رو هم زد .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
الان داشتم وسایلمو چک میکردم یک عدد پک Official Work Sharp Knife & Tool Sharpener Assorted (P80, P220, 6000) Replacement Belt Kit اضافه هم که خریده بودم پیدا کردم اونم تقدیم خریدار میکنم :

https://www.amazon.com/Official-Work-Sharp-Sharpener-Replacement/dp/B003UA18GC/

تاکیید میکنم دستگاه و همه وسایل همراهش آک و استفاده نشده هستند .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوست عزيز. قيمت آمازونش ٧٠ دلاره؟ اگه جاي تخفيف داشت حداكثر تخفيف را پخ كنيد لطفا. بعد اگه تسمه هاش خراب شد بايد از كجا خريدشون؟

سلام دوست عزیز
قیمت سایت امازونش بقول شما 70 دلاره .
یه 40 دلار و یه 10% هم کارمزد خرید و تحویل تو ایران دارم.
یه 250 تومان هم قبلا براش تبدیل برق 110 به 220 با قدرت 300 وات خریده بودم .
یک عدد هم پک نوار اضافه براش خریده بودم که 10 12 دلار بود .
همه موارد هم که 100% آک هست .
دلار کردیت کارت هم خودت از جا معتبر قیمت بگیر .
حالا خودتون بگید قیمت محاسبه شده شما چند درآمده و من چند بدم خوبه ؟
هر پک نوار هم برا تیز کردن کامل حداقل 200 عدد چاقو کافیه ( تو اینترنت کلی یوزر اینو تایید کردند)
2 عدد پک نوار کامل هم که بصورت آک هست یعنی تیز کردن حداقل 400 عدد چاقو کاملا کند و تبدیل به چاقو تیز در حد زدن مو ( اگر بیشتر خواستید به راحتی از همون آمریکا قابل سفارش هست)

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
البته بنده منظورم این نبود که گرون می فروشید. شما به هر قیمتی که مایل بودید می تونید کالاتون را برای فروش عرضه کنید. چون خودم تجربه مشابهی داشتم خواستم بدونید که بنده هم یبار که کالا را از انگلیس خریده بودم، بر عکس حساب و کتاب شما بدون در نظر گرفتن هزینه ارسال و مالیات و ... فقط طبق قیمت آمازون با 15 درصد سود قیمت گذاریش کردم اما دریغ از استقبال. تازه کسی هم که سراغی می گرفت می گفت اینکه مثلا 30 پونده چرا گرونتر زدیش!!!؟؟؟ و البته از قضا کالای بنده هم در ایران فروخته نمی شد. حالا هم در کل خواستم خدمتتون گفته باشم نه اینکه شما قیمت گرون زده باشید اما به هر حال با توجه به افزایش نجومی قیمت دلار فعلا کمتر کسی از عهده خرید کالای به درد بخور اروپایی/ امریکایی بر میاد مگه با تخفیف عرضه بشه که برای خریدار وسوسه کننده باشه. باز هم دخالت بنده را ببخشید. امیدوارم به قیمت دلخواهتون فروش بره.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوست عزیز ممنون از پستتون .
من همین الان هم بیش از ۳۰ درصد از قیمت تمام شده کم کردم درقورتی که معمولا برا جنس دست دو این درصد را کم میکنند نه برای جنس نو . من حتی اون سود هم که شما فرمودید نگرفتم .
همین الان هم دارم یه چیز جدید سفارش میدم دلار کردیت کارت را دارم ۸۵۰۰ پول میدم به همراه کیلویی ۴۰ دلار هزینه تحویل و ...
هر چیزی به کار کس خاصی میاد و یوزر خودشو داره . مثلا من زمانی دنبال این وسیله بودم از آمریکا با کلی هزینه و صرف زمان زیاد سفارش دادم اگ. اینجا کسی بود داشت و زیر قیمت میداد میخریدم .
الان کسی بخواد بخره و تبدیل هم بخره حداقل ۴۰ ۵۰ درصد براش هزینه بیشتر میخوره .فرمول محاسبه و قیمت دلار و هزینه ها هم که معلومه

بالا