• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش حلوا سیاه سوغاتی اردبیل

aliheidari020

Registered User
لایک‌ها
36
IMG_20150303_151354.jpg
اردبیل در سطح کشور تنها استانی میباشد که حلوای سیاه آن چه به لحاظ پیدایش و چه به لحاظ پخت منحصر به فرد بوده و در هیچ جای کشور پخت آن مرسوم نبوده و به عنوان غذای سنتی اردبیل آوازه جهانی دارد
حلوای سیاه با داشتن خاصیت درمانی و انرژی زایی و همچنین ترکیب غنی از گروههای مختلف غذایی به عنوان تنها سوغاتی اردبیل با پخت سنتی است که با گذشت یک قرن از سابقه آن همچنان اصول اولیه پخت و ترکیب خود را حفظ کرده و غنای بی نظیر خود را حفظ نموده است
حلوای سیاه در استان اردبیل شناخته شده بوده و کمتر کسی را میتوان معرفی کرد که علاقه ای به حلوای سیاه اردبیل نداشته باشد ولی متاسفانه بدلیل عدم وجود ساختارهای لازم در استان معرفی حلوای سیاه و گسترش ان به سایر استانها تا بحال مقدور نگردیده و فقط گردشگرانی که بصورت اتفاقی این حلوای کمیاب را در مغازه های حلوا فروشی اردبیل می خورند ، عاشق این غذای سنتی خوشمزه میشوند
حلوای سیاه از جوانه گندم ، آرد سبوس دار، کره حیوانی ، شیره عسل ، تهیه شده و ادویه جات و پودر پسته ، گردو و نارگیل نیز هنگام خوردن به آن افزوده می‌کند این غذا سرشار ازکالری ، پروتئین ، کربوهیدرات، چربی و به مقدار کافی ویتامینهای C-B-E و املاح کلسیم، فسفر ، منیزیم و اسیدهای آمینه است. حلوای سیاه اردبیل در درمان برخی از بیماریها نظیرلاغری ، کمردرد ، دردهای مفصلی موثر است و به هضم غذا نیز کمک می‌کند
آرد مورد استفاده در این حلوا نیز آرد سفید معمولی بدون سبوس نمیباشد بلکه از گندم آرد شده با کل پوسته ( سبوس ) در آن استفاده میشود و به تناسب آن حلوا بصورت کاملا بهم چسبیده و خمیری کامل نمیشود بلکه خمیر کاملا تکه تکه میشود
حلوای سیاه بدلیل ترکیبات خاص بکار رفته در آن بسیار مقوی و مغذی میباشد و برای تقویت کلی بدن بسیار مناسب میباشد و در قدیم الایام که در برخی نقاط استان اردبیل بدلیل عدم وجود امکانات شهری زمستانهای طولانی و سردی را تجربه می نمود ، شهروندان از حلوای سیاه بعنوان آذوقه زمستانی ( در مواقع کمبود غلات و ..... ) بعنوان غذا استفاده مینمودند تا زمستان را سپری کنند
کارشناسان معتقدند که حلوای سیاه علاوه بر خاصیت انرژی زائی دارای طبع گرمی میباشد و برای افراد دارای طبعت سرد و بیماریهای مرتبط با آن از جمله ضعف دستگاه گوارش بسیار مفید میباشد
حلوای سیاه تهیه شده تا چهار ماه تازگی و طعم خود را از دست نمیدهد و قابل نگهداری تا 4 ماه میباشد و جهت حفظ تازگی و طعم خوش آن کافیست در هنگام استفاده آنرا بدون افزودن مواد دیگر ، اندگی گرم نموده و سپس میل نمائید

قیمت هر کیلو ۲۰ هزار تومان + هزینه ارسال ۱۰ هزار تومان

b.jpg
3.jpg
لیست برخی از خریداران:
1_کاربر محترم یوسف حجتی دو کیلو حلوای ساده و کره ای
2_کاربر محترم محسن اصلانی فرد دو کیلو حلوای ساده
3_کاربر محترم soltan2009 دو کیلو حلوای ساده + دومین سفارش دو کیلو حلوای ساده
4_کاربر محترم Getcha یک کیلو حلوای کره ای

Last edited:

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
آغازگر گرامی
ضمن عرض سلام،
با توجه به اینکه مطابق قانون، فروش مواد خوراکی، شیرینیجات و تنقلات ضمن رعایت قوانین بازارچه، فقط برای فروشندگان معتبر مجاز است. و چون شما اکنون فروشنده معتبر نیستید، این تاپیک موقتاً بسته می‌شود.
اما در صورتی که در طرح فروشنده معتبر شرکت کرده و نشان آن را دریافت نمایید، با ارسال لینک تاپیک با پیام خصوصی به بنده، تاپیک شما مجددا فعال خواهد شد، (حتما لینک این تاپیک را در پیام ارسالی قید کنید.)
در غیر این صورت، پس از مدتی تاپیک شما حذف می‌شود.
موفق باشید

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
تاپیک فعال شد.

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.من 2کیلو حلوای ساده میخوام چه طوریی باید سفارش بدم؟

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
آقا بسته ما هم رسید.همه چیز عالی بود.:)
با تشکر;)

Last edited:

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
خواهش میکنم.بسته بندیش چطور بود مشکلی که نداشت؟چون پست بسته ها رو اینور اونور میندازن میپرسم :)
نه داداش مشکلی نداشت.:)همه اعضا خونواده هم از طعم و کیفیت حلوا راضی بودند.بازم ممنون:)

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
اقا خدا عمرت بده من یه بار تو زندگیم ازینا خوردم دیگه گیرم نیومده

یه دونه سفارشیو برام بزن قیمت بده بفرست ، (پخ کن که باید چی کار کنم)

دوست عزیز ، این نون حلوایی بدونه تخم مرغ هم دارید ؟

Last edited:

aliheidari020

Registered User
لایک‌ها
36
اقا خدا عمرت بده من یه بار تو زندگیم ازینا خوردم دیگه گیرم نیومده

یه دونه سفارشیو برام بزن قیمت بده بفرست ، (پخ کن که باید چی کار کنم)

دوست عزیز ، این نون حلوایی بدونه تخم مرغ هم دارید ؟
پ.خ شد در مورد نون حلوایی شرمنده ما فقط حلوا سیاه میفروشیم

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
سلام

قربان این حلوا ازینا هست که آدم صبح بخوره تا ظهر ساعت 3*4 بگیرتش کار کنه ؟
برای کارگری خوبه ؟

aliheidari020

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

قربان این حلوا ازینا هست که آدم صبح بخوره تا ظهر ساعت 3*4 بگیرتش کار کنه ؟
برای کارگری خوبه ؟
سلام
دوستان خودم وقتی از این حلواها میخورند دیگه ناهار نمیتونن بخورن :) یعنی اینقدر انرژی زاست

SoLtan2009

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.من 2کیلو دیگه میخوام سفارش بدم.:)

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
جناب دستتون درد نکنه بابت حلوا ،

بسته بندی خیلی خوب، محکم شده با یونولیت که ضربه نخوره ،

خلاصه کار عالیه دستت درد نکنه