باسلام خدمت بزرگواران گرامی
در این تاپیک قصد فروش دامنه های رزرو شده رو دارم
تعریف دامنه ی رزرو شده : دامنه ای هست که در تمامی چکر های دامین به صورت آزاد نمایش داده میشه ولی اگر شخصی اقدام به ثبت بکنه فقط پول میده و چیزی ثبت نمیشه !! درست مثل دامنه های 2 حرفی
برای مثال : ir.ir tv.ir و.....
برای اطلاعات بیشتر به لینک روبه رو برید : اطلاعات بیشتر در مورد رزرو دامنه و رفع ابهامات
دامنه های رزرو شده ی ما بین 1 تا 2 سال رزرو هستند ( به علت داشتن نمایندگی )
خوب ! برای شروع چند تا دامنه میزارم که هر کس احتیاج داشت بگه تا قیمت براش پ.خ بشه
هرگونه اسپم و خراب کردن تاپیک گزارش میشه
قیمت تمامی دامنه ها به جز اون دامنه هایی که بارنگ قرمز نوشته میشن زیر 50 تومن هستش
چون بعضی از دامنه ها تمدیدی هستن ! اگر دارای صاحب میباشن لطفا توی پ.خ اعلام کنن تا با ارائه ی مدرک از طرفشون دامنه بازگردانده بشه
باز هم از شما خواهش میکنم هر گونه سوالی در مورد رزرو دامنه یا نحوه ی کار داشتین توی پ.خ بپرسید و تاپیک رو خراب نکنید
دوستان عزیز دامنه فروش هم میتونن با ما در پ.خ تماس بگیرن و از تخفیف ویژه برخوردار بشن
4chub.ir
pic4us.ir
centerdownload.ir
bohlol.ir
i-host.ir
naji-news.ir
funbazar.ir
english4u.ir
second-hand.ir
mrfun.ir
tempi.ir
androiders.ir
pcisoft.ir
vivbook.ir
my-job.ir
hostsell.ir
geniusdownload.ir
iran-sun.ir
memail.ir
testbezan.ir
apk-co.ir
nojoomschool.ir
parphone.ir
تاپیک هر 2 روز یکبار آپدیت میشود
این تاپیک جای نظر دادن نیست
لطفا فقط پیشنهاد خرید دهید تا قیمت برای شما پ.خ شود
در این تاپیک قصد فروش دامنه های رزرو شده رو دارم
تعریف دامنه ی رزرو شده : دامنه ای هست که در تمامی چکر های دامین به صورت آزاد نمایش داده میشه ولی اگر شخصی اقدام به ثبت بکنه فقط پول میده و چیزی ثبت نمیشه !! درست مثل دامنه های 2 حرفی
برای مثال : ir.ir tv.ir و.....
برای اطلاعات بیشتر به لینک روبه رو برید : اطلاعات بیشتر در مورد رزرو دامنه و رفع ابهامات
دامنه های رزرو شده ی ما بین 1 تا 2 سال رزرو هستند ( به علت داشتن نمایندگی )
خوب ! برای شروع چند تا دامنه میزارم که هر کس احتیاج داشت بگه تا قیمت براش پ.خ بشه
هرگونه اسپم و خراب کردن تاپیک گزارش میشه
قیمت تمامی دامنه ها به جز اون دامنه هایی که بارنگ قرمز نوشته میشن زیر 50 تومن هستش
چون بعضی از دامنه ها تمدیدی هستن ! اگر دارای صاحب میباشن لطفا توی پ.خ اعلام کنن تا با ارائه ی مدرک از طرفشون دامنه بازگردانده بشه
باز هم از شما خواهش میکنم هر گونه سوالی در مورد رزرو دامنه یا نحوه ی کار داشتین توی پ.خ بپرسید و تاپیک رو خراب نکنید
دوستان عزیز دامنه فروش هم میتونن با ما در پ.خ تماس بگیرن و از تخفیف ویژه برخوردار بشن
4chub.ir
pic4us.ir
centerdownload.ir
bohlol.ir
i-host.ir
naji-news.ir
funbazar.ir
english4u.ir
second-hand.ir
mrfun.ir
tempi.ir
androiders.ir