♛AMIN♛
Registered User
با سلام بنده وبسایتی دارم که قبلا بهش می رسیدم و بازدید خوبی داشته و هم درآمد معقولی اما الان به دلیل مشغله کاری بسیار نمیتونم بهش برسم و بازدیدیش افت داشته اما چون سن دامنش بالاست میشه در زمان کم و به راحتی راش انداخت.
لوگو هایی با طرح ها و رنگ های مختلف و به صورت کاملا حرفه ای و انحصاری و حتی برای مناسبت ها هم داره که می تونم بصورت لایه باز همراه دامنه بدم(برای اون دسته عزیزانی که آماده می خوان و وقت رو با ارزش میدونند.)+ بنر های تبلیغاتی و کاور ها و اسلایدرها و بکگراند های مرتبط و.... در ضمن پک گرافیکی برای همه موارد کامل هست و شما به هیچ گونه طراحی دیگری احتیاج ندارید. حتی صفحات اجتماعی با نام کاربری خودش آمادس و کانال هم داره.
در کل همه کاراش انجام شده دیگه فقط نیاز به کار کردن داره.
در حال حاضرهاستی ندارد. برای میزبانی هم خودم با کیفیت خیلی خوب و قیمت پایین اگه بخوایید براتون تهیه میکنم.
اسمش همه جانبس (پیام نگار) هر کاری رو هم میتونید باهاش راه بندازین همچنین برای سایتهای تبلیغاتی ، میزبانی ایمیل ، خبرگذاری ها و... فوق العاده است.
دامنه تا سال 2021 هم انقضا داره
دلیل فروش هم اینه که خیلی وقته سرم شلوغه و فرصت نمیکنم به این کار برسم وگرنه برای این سایت خیلی زحمت کشیدم چون صفر تا صدشو با حساسیت خاصی انجام دادم و وقت زیادی صرفش کردم .
من صادقانه همه چیز رو گفتم اگه موارد دیگه ای هم هست در خدمتم.
www.pnegar.ir
قیمت هم هر چی خودتون تعیین کردید با هم حتما کنار میایم.
یا علی مدد
Last edited: