• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دزدگير مجيكار كره با استارتر

Amir_Mhi

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
مدل902fهست و سال٨٧روي پرايد بستم و تا ٢سال پيش روي ماشين بوده و الان دو سال هست كه استفاده نشده.تا اينكه امسال توي خونه تكوني درش اوردم و گفتم حداقل بفروشمش و بي استفاده نمونه الكي[emoji4]
تصويري همراه با استارتر
فقط دكمه هاي ريموت ها نياز به سرويس داره چون گير داره.
ولي خود ريموتها سالمه
ضمنن اصل كره ميباشد.
قيمت هم من نميدونم دقيقا چقدر ميارزه ولي الان توي بازار اگر مجيكار اصل كره باشه با استارتر فكر نميكنم زير ٧٠٠تومن باشه.با اين حال قيمتي كه من واسه اين ميذارم٣٠٠تومن هست.كسي خواست در خدمتم.
5f0ef708e4451d0a5efc90d9bc00ad11.jpg

55a100e18e85e5c5ca72c3bb31a04f3e.jpg
7b6112fe79a9a0c05ccd99cb820c67b1.jpg
dcabccd83f06b4c735b2cd99583d54ed.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
عزیز یه قیمت خوب واسه بنده میفرستی؟

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
درود...
استاد 200 فوری خریدارم...
در صورت امکان بفرمایید که پیام خصوصی بدم...
در ضمن برای تشخیص اصالت کالا لطفا یه عکس از نزدیک از نوشته های پشت ریموت تصویریش بدید ببینم اصل کره هست یا های کپی چین هرچند من هردوشونو امتهان کردم و حتی برد چینیش بیشترم بود در عین ناباوری :eek::D

Amir_Mhi

Registered User
لایک‌ها
12
درود...
استاد 200 فوری خریدارم...
در صورت امکان بفرمایید که پیام خصوصی بدم...
در ضمن برای تشخیص اصالت کالا لطفا یه عکس از نزدیک از نوشته های پشت ریموت تصویریش بدید ببینم اصل کره هست یا های کپی چین هرچند من هردوشونو امتهان کردم و حتی برد چینیش بیشترم بود در عین ناباوری :eek::D
شرمنده دوست عزيز ٢٠٠همين مشهد هم زياد خواستن ولي ندادم

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
منم يك پژو٢٠٦مدل٩٠خريدم٢٥تومن در صورتي كه قيمت واقعيش٢٧تومن بود!پس دليل نميشه كه چون يكيو شكار خريدم بقيه هم شكار باشه!
ضمنن اميدوارم اوني كه شما خريدي فيك نبوده باشه!
در آخر هم از اونجا كه شما زياد دزدگير ميخرين كاملا مشخصه كه به فكر سود كردني!اونم نه سود كم...
پس بريد دنبال همون جنس شكارتون و در مورد كالاي من كارشناسي نكنيد.چون من فقط به مصرف كننده ميفروشم.
emoji8.png

عزیزم ناراحت شدن نداره که...
عرض کردم که ایشالا خوب بفروشید اما با توجه به شرایط ریموت ددزگیرتون قیمتش بالاست یمقدار من خودم تو اگهی ها زیر 300 استارتی مجیکار ندیدم اما این واسه نبودن درب باطریش من پایین خریدمش که از شانس من تهران یجا ریموت خرابشو داشت و دربشو داد به ما...
در ضمن با توجه به این که دزدگیر 2.5 سال کار کرده بود مشخص بود که کره ای هست

Last edited:
بالا