دستگاه جوجه کشی دستگاهی است که این امکان را ایجاد می کند تا در کوتاه ترین مدت تعداد زیادی جوجه تولید کرد. دستگاه جوجه کشی دارای دو نوع دستگاه جوجه کشی صنعتی و دستگاه جوجه کشی خانگی است.
دستگاه جوجه کشی صنعتی
دستگاه جوجه کشی صنعتی، نوع پیشرفته دستگاه جوجه کشی خانگی است که بزرگتر، گران تر و پر مصرف تر از انواع خانگی آن است. دستگاه جوجه کشی صنعتی دارای انواع مختلف از نظر تعداد تخم مرغ است.
در جوجه کشی صنعتی، از دو روش رایج برای جوجه کشی استفاده می شود. در جوجه کشی تک مرحله ای، انکوباتور تنها حاوی تخم مرغ هایی با سن یکسان است. مزیت استفاده از جوجه کشی تک مرحله ای این است که شرایط آب و هوایی را می توان با توجه به نیازهای جنین در حال رشد تنظیم کرد.
در جوجه کشی چند مرحله ای، دستگاه جوجه کشی حاوی تخم مرغ هایی با سنین مختلف جنینی است. معمولا 2 یا 6 گروه سنی در این روش وجود دارند. در نتیجه، شرایط آب و هوایی را نمی توان دقیقا با توجه به نیازهای همه جنین های در حال رشد تنظیم کرد و بنابراین بهترین شرایط را با توجه به گروه های موجود در دستگاه جوجه کشی انتخاب می کنیم . برخی از دستگاه ها قادر به اجرا هر دو روش با هم بر اساس برنامه نویسی هستند.
دستگاه جوجه کشی صنعتی دارای دو نوع خارجی و ایرانی است.
دستگاه جوجه کشی خانگی
ساده ترین دستگاه جوجه کشی شامل یک جعبه با یک بخاری قابل تنظیم است، که معمولا دمای آن معادل 60 تا 65 درجه سانتی گراد (140 تا 150 ° F)، هر چند در برخی موارد ممکن است دما بیش از این نیز باشد (در هر صورت به بیش از 100 درجه سانتی گراد نمی رسد). درجه حرارت معمولی که اغلب برای باکتری هایی مانند باکتری E. coli استفاده می شود به مانند پستانداران و معادل 37 درجه سانتی گراد است و این موجودات در این شرایط به خوبی رشد می کنند. دستگاه جوجه کشی با قابلیت های بیشتر همچنین توانایی کاهش دما (از طریق سردسازی)، کنترل رطوبت و یا سطح Co2 را نیز دارد. که برای رشد جنین در داخل تخم بسیار حائز اهمیت است.
دستگاه جوجه کشی خانگی دارای برند های مختلف است. معمولا این دستگاه جوجه کشی قابلیت تبدیل تخم تمام پرندگان به جوجه را داراست. دستگاه های جوجه کشی خانگی نسبت به انواع صنعتی آن تعداد تخم های کمتری را در یک زمان مشخص به جوجه تبدیل می کند. اما با این حال در دستگاه های مختلف خانگی این تعداد متغیر است.
طرز کار این دستگاه جوجه کشی تا حد زیادی مشابه عملکرد دستگاه جوجه کشی صنعتی آن است. و با کنترل دما و رطوبت داخل دستگاه، گرمای لازم برای تبدیل تخم به جوجه را فراهم می کند. نقش این دستگاه کاملا شبیه به نقش مادر برای تخم است.دستگاه جوجه کشی خانگی نیز مانند دستگاه جوجه کشی خارجی هم در ایران تولید می شود و هم نمونه هایی از آن از کشورهای خارجی وارد می شود.
برای خرید دستگاه جوجه کشی به سایت http://chickendevice.com/ مراجعه کنید.
دستگاه جوجه کشی صنعتی
دستگاه جوجه کشی صنعتی، نوع پیشرفته دستگاه جوجه کشی خانگی است که بزرگتر، گران تر و پر مصرف تر از انواع خانگی آن است. دستگاه جوجه کشی صنعتی دارای انواع مختلف از نظر تعداد تخم مرغ است.
در جوجه کشی صنعتی، از دو روش رایج برای جوجه کشی استفاده می شود. در جوجه کشی تک مرحله ای، انکوباتور تنها حاوی تخم مرغ هایی با سن یکسان است. مزیت استفاده از جوجه کشی تک مرحله ای این است که شرایط آب و هوایی را می توان با توجه به نیازهای جنین در حال رشد تنظیم کرد.
در جوجه کشی چند مرحله ای، دستگاه جوجه کشی حاوی تخم مرغ هایی با سنین مختلف جنینی است. معمولا 2 یا 6 گروه سنی در این روش وجود دارند. در نتیجه، شرایط آب و هوایی را نمی توان دقیقا با توجه به نیازهای همه جنین های در حال رشد تنظیم کرد و بنابراین بهترین شرایط را با توجه به گروه های موجود در دستگاه جوجه کشی انتخاب می کنیم . برخی از دستگاه ها قادر به اجرا هر دو روش با هم بر اساس برنامه نویسی هستند.
دستگاه جوجه کشی صنعتی دارای دو نوع خارجی و ایرانی است.
دستگاه جوجه کشی خانگی
ساده ترین دستگاه جوجه کشی شامل یک جعبه با یک بخاری قابل تنظیم است، که معمولا دمای آن معادل 60 تا 65 درجه سانتی گراد (140 تا 150 ° F)، هر چند در برخی موارد ممکن است دما بیش از این نیز باشد (در هر صورت به بیش از 100 درجه سانتی گراد نمی رسد). درجه حرارت معمولی که اغلب برای باکتری هایی مانند باکتری E. coli استفاده می شود به مانند پستانداران و معادل 37 درجه سانتی گراد است و این موجودات در این شرایط به خوبی رشد می کنند. دستگاه جوجه کشی با قابلیت های بیشتر همچنین توانایی کاهش دما (از طریق سردسازی)، کنترل رطوبت و یا سطح Co2 را نیز دارد. که برای رشد جنین در داخل تخم بسیار حائز اهمیت است.
دستگاه جوجه کشی خانگی دارای برند های مختلف است. معمولا این دستگاه جوجه کشی قابلیت تبدیل تخم تمام پرندگان به جوجه را داراست. دستگاه های جوجه کشی خانگی نسبت به انواع صنعتی آن تعداد تخم های کمتری را در یک زمان مشخص به جوجه تبدیل می کند. اما با این حال در دستگاه های مختلف خانگی این تعداد متغیر است.
طرز کار این دستگاه جوجه کشی تا حد زیادی مشابه عملکرد دستگاه جوجه کشی صنعتی آن است. و با کنترل دما و رطوبت داخل دستگاه، گرمای لازم برای تبدیل تخم به جوجه را فراهم می کند. نقش این دستگاه کاملا شبیه به نقش مادر برای تخم است.دستگاه جوجه کشی خانگی نیز مانند دستگاه جوجه کشی خارجی هم در ایران تولید می شود و هم نمونه هایی از آن از کشورهای خارجی وارد می شود.
برای خرید دستگاه جوجه کشی به سایت http://chickendevice.com/ مراجعه کنید.