سلام
عزیزان دلم دو فقره تبلت فوق العاده هواوی موجود است.
Huawei MediaPad 7 Lite - تبلت هوآوی مدیا پد 7 لایت
جفتش در حد آکبنده فقط یکیش برچسب صحه نمایش نداره.ولی جفتش با آکبند مو نمیزنه.گارانتیم تا اسفند.
اینم عکسای دیگه
قیمتم 750 در نظر میگیرم چون بسیار نو هستند.من تهران هستم.حضوری رو ترجیح میدم....فروش بیرون انجمنم که در جریانه
دوستان شاید براتون این سوال پیش بیاد که جفت اینا سیم کارت خور هستند و منم تاپیک زدم که خریدار تبلت سیم کارت خورم ماجراش اینه :
یکی از تبلت های فوق رو خریدم برای عمه م و خواستم اون تاپیکو ببندم که مورد پسند عمه ی محترمه ی ما واقع نشد!و گفت فقط سامسونگ! یکیشم که داشتم.
پس شد دوتا تبلت
یکیش صد در صد فروش
یکیش فروش یا تعویض با تبلت سامسونگ + سرم میدم
یه نکته دیگه : گارانتی اون تبلتی که صفحه نمایش داره مایکروتل نیست و تا خرداد 93 اعتبار داره
گارانتی اون تبلتی که صفحه نمایش نداره مایکروتل و تا اسفند اعتبار داره
طبق معمول : اسپم ، کارشناسی ، زیر قیمت ، تو سر مال زدن ، بز خری ، ایراد گذاشتن رو جنس ، به بیراهه کشیدن پست ، رقص بندری ، همه چی آزاده !
2/5 بدهی دارم باید پاسش کنم
700 فوری هرکی خواست بگه
فقط کمتر نمیدمش
عزیزان دلم دو فقره تبلت فوق العاده هواوی موجود است.
Huawei MediaPad 7 Lite - تبلت هوآوی مدیا پد 7 لایت
جفتش در حد آکبنده فقط یکیش برچسب صحه نمایش نداره.ولی جفتش با آکبند مو نمیزنه.گارانتیم تا اسفند.
اینم عکسای دیگه
قیمتم 750 در نظر میگیرم چون بسیار نو هستند.من تهران هستم.حضوری رو ترجیح میدم....فروش بیرون انجمنم که در جریانه
دوستان شاید براتون این سوال پیش بیاد که جفت اینا سیم کارت خور هستند و منم تاپیک زدم که خریدار تبلت سیم کارت خورم ماجراش اینه :
یکی از تبلت های فوق رو خریدم برای عمه م و خواستم اون تاپیکو ببندم که مورد پسند عمه ی محترمه ی ما واقع نشد!و گفت فقط سامسونگ! یکیشم که داشتم.
پس شد دوتا تبلت
یکیش صد در صد فروش
یکیش فروش یا تعویض با تبلت سامسونگ + سرم میدم
یه نکته دیگه : گارانتی اون تبلتی که صفحه نمایش داره مایکروتل نیست و تا خرداد 93 اعتبار داره
گارانتی اون تبلتی که صفحه نمایش نداره مایکروتل و تا اسفند اعتبار داره
طبق معمول : اسپم ، کارشناسی ، زیر قیمت ، تو سر مال زدن ، بز خری ، ایراد گذاشتن رو جنس ، به بیراهه کشیدن پست ، رقص بندری ، همه چی آزاده !
2/5 بدهی دارم باید پاسش کنم
700 فوری هرکی خواست بگه
فقط کمتر نمیدمش
Last edited: