سلام . یه دونه دوربین دیجیتال کنون دارم نیخوام بفروشم و مدل G12 رو بگیرم به بالا ترین پیشنهاد فروخته خواهد شد
عکس هم تا فردا میزارم برم یه دوربین پیدا کنم عکس بگیرم . 6 ماهی هست دارمش ولی کم باهش عکس گرفتم و درواقع برای مسافرت گرفتم
کاملا سالم هم هست بدون هیچ ضربه و خوردگی و خش . همراش هم مموری کارت 8 گیگ هست
قیمت پایه 230 .بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد
عکس اضافه شذ
مشخصات کلی:
دوربین اولترازوم - وزن بدنه خالی 260 گرم و بدنه به همراه باتری و کارت حافظه 308 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:
حسگر CCD با کیفیت 12.1 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ
فیلم:
ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز:
28-336 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 12 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری:
سرعت شاتر از 1/2500 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 - فلاش داخلی با برد 3 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش:
3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:
ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC / SDXC / MMCplus Card / HC MMCplus Card - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ)
عکس هم تا فردا میزارم برم یه دوربین پیدا کنم عکس بگیرم . 6 ماهی هست دارمش ولی کم باهش عکس گرفتم و درواقع برای مسافرت گرفتم
کاملا سالم هم هست بدون هیچ ضربه و خوردگی و خش . همراش هم مموری کارت 8 گیگ هست
قیمت پایه 230 .بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد
عکس اضافه شذ
مشخصات کلی:
دوربین اولترازوم - وزن بدنه خالی 260 گرم و بدنه به همراه باتری و کارت حافظه 308 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:
حسگر CCD با کیفیت 12.1 مگاپیکسل - اندازه 1/2.3 اینچ
فیلم:
ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز:
28-336 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 12 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری:
سرعت شاتر از 1/2500 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 - فلاش داخلی با برد 3 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش:
3 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:
ذخیره بر روی کارت حافظه SD / SDHC / SDXC / MMCplus Card / HC MMCplus Card - باتری قلمی آلکالاین سایز AA (قابلیت استفاده از باتری قابل شارژ)
Last edited: