• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دوربین شکاری عکاسی کارکرده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
خارج از فروم فروخته شد.
سلام دوستان

این دوربین کارکرده هست چند سال پیش 150 گرفتم. کارتنشو ندارم حقیقتش؛ از فاکتور های شکاریش عطلاع دقیقی ندارم
اما دیجیتالش 1.3 مگا هست و 16 مگ حافظه..کابل خروجی tvو کابل USBهمراشه.چهارتا باطری میخوره که نقص فنیش اینکه زائده ی که درب محفظه باطری که قفل میشد شکسته واسه این قضیه باید خریدار خودش یه فکری بحالش کنه.اگه سوالی بود در خدمتم

قیمت 65 ( هزینه پست با خریداره)
فکر کنم قیمت منصفانه باشه

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    18.1 KB · نمایش ها: 219
  • 2.jpg
    2.jpg
    84.6 KB · نمایش ها: 222
  • 3.jpg
    3.jpg
    78.7 KB · نمایش ها: 221
  • 5.jpg
    5.jpg
    60 KB · نمایش ها: 220
Last edited:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
يعني علم تا اينجام پيشرفت كرد ؟ من اينو بگيرم پنجشنبه ها ميگيرم خونه مردم عكس .... ميگيرم ازشوووون.

mohammad1.t

Registered User
لایک‌ها
36
سلام،
رم ميخوره يا فقط همون 16 مگ حافظه اش هست؟ ميشه يه عكس از دوردست بگيريد بذاريد برامون ببينيم؟

جناب فروشنده به ايشون نفروشيد مقاصد غير صلح آميز داره:D

يعني علم تا اينجام پيشرفت كرد ؟ من اينو بگيرم پنجشنبه ها ميگيرم خونه مردم عكس .... ميگيرم ازشوووون.

finepixhs20

Registered User
لایک‌ها
14
درود
زوم چند ایکس هست؟مارک معتبری هست ولی قیمت یکم بالاست چون یکم قدیمی هست(تکنولوژی 5-6 سال پیش شاید هم بیشتر).لنزها تمیز هستند؟

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
سلام،
رم ميخوره يا فقط همون 16 مگ حافظه اش هست؟ ميشه يه عكس از دوردست بگيريد بذاريد برامون ببينيم؟

جناب فروشنده به ايشون نفروشيد مقاصد غير صلح آميز داره:D

رم نمیخوره فقط همین 16 مگه...اخه باید برم باطری بزارم شارژ شه و... باید فرصت کنم

اره فکر کنم قصد مقاصد صلح امیز باشه برای ایشون تلسکوب Meade ETX-125 Vرو پیشنهاد میکنم

درود
زوم چند ایکس هست؟مارک معتبری هست ولی قیمت یکم بالاست چون یکم قدیمی هست(تکنولوژی 5-6 سال پیش شاید هم بیشتر).لنزها تمیز هستند؟

هیچی روش ننوشته اگه یه نفر لینکی ازش پیدا کنه منم میفهمم چیه هست..یعنی این قیمت بالاست؟ (تازه من خودمو جای خریدار هم جا زدم!) تمیز هستن
بگم استفاده انچنانی نشده که درست نیست چون بعضیا خراب کردن و کسی حرف کسیو باور نمکنه..اون زائده هم هفته اول استفاده شکسته

mohammad1.t

Registered User
لایک‌ها
36
موردي كه جاي خاليش احساس ميشه مشخصات اپتيكي دستگاهتون هست. قطر عدسي و بزرگنمايي و ... مهم هستند.
ببينيد مي تونيد اطلاعاتي ازش بدست بياريد.

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
زمانی که من خریدم فقط واسه دیجیتالش خریدم..یه دوربین شکاری روسی دارم مقایسش میشه اینکه انگار 10 متر از برد اون نزدیک تر اما چمشی های این کوچیک تز هستن نسبت به اون(روی روسی نوشته 8*30)

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
اره جناب دکتر .دوربینه خارج از فروم فروخته شده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا