azzaa
Registered User
- نوشتهها
- 9,308
- لایکها
- 1,331
سلام خدمت دوستان گل
دو عدد مینی پی سی(solmate)نو و یک عدد پرینتر سرور شیرینگ برای فروش دارم مدلش هم پایین مینویسم
اولیsolmate mini pc -sasha847 با تمام متعلقات از کارتن تا....
برخی از مشخصات: هارد 500 گیگ رم 4 گیگ با یو اس بی
دومی مدلsolmate amis d525 با تمام متعلقات بدو کارتن و پایه
برخی از مشخصات: هارد 320 گیگ ورم 2 گیگ
اینم ادرس نمایندگیش در تهران میتوند قیمت بگیرید و مشخصات را کامل ببیند من قیمت خوب بهتون میدم
www.solmatepciran.com
اینم مدل پرینتر سرور شیرینگ :dlink dp -301u usb print server نو باتمام متعلقات بدون گارانتی
این دستگاه کوچک با نصب شدن به پشت چاپگر شما به شما اجازه می دهد تا یک چاپگر با پورت پارالل را بدون احتیاج به کامپیوتر در شبکه به اشتراک بگذارید
مناسب برای ادارات و شرکت ها که این امکان را می دهد چاپگر خود را در هر نقطه ای که می خواهید بطوریکه دسترسی همه به آن آسان باشد قرار دهید
منتظر پیشنهاد دوستان هستم
دو عدد مینی پی سی(solmate)نو و یک عدد پرینتر سرور شیرینگ برای فروش دارم مدلش هم پایین مینویسم
اولیsolmate mini pc -sasha847 با تمام متعلقات از کارتن تا....
برخی از مشخصات: هارد 500 گیگ رم 4 گیگ با یو اس بی
دومی مدلsolmate amis d525 با تمام متعلقات بدو کارتن و پایه
برخی از مشخصات: هارد 320 گیگ ورم 2 گیگ
اینم ادرس نمایندگیش در تهران میتوند قیمت بگیرید و مشخصات را کامل ببیند من قیمت خوب بهتون میدم
www.solmatepciran.com
اینم مدل پرینتر سرور شیرینگ :dlink dp -301u usb print server نو باتمام متعلقات بدون گارانتی
این دستگاه کوچک با نصب شدن به پشت چاپگر شما به شما اجازه می دهد تا یک چاپگر با پورت پارالل را بدون احتیاج به کامپیوتر در شبکه به اشتراک بگذارید
مناسب برای ادارات و شرکت ها که این امکان را می دهد چاپگر خود را در هر نقطه ای که می خواهید بطوریکه دسترسی همه به آن آسان باشد قرار دهید
منتظر پیشنهاد دوستان هستم
فایل های ضمیمه
Last edited: