• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دوچرخه ثابت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلاام دوستان

یک عدد دوچرخه ثابت دارم که یک سالی میشه فکر کنم خریدم . اما زیاد استفاده نشده چون زانوی پام درد می کنه و دکتر گفته که از دوچرخه ثابت استفاده نکنم . مدت خیلی زیادی هست که جز اشغال کردن فضای اتاق برام کاری نمی کنه پس تصمیم گرفتم بفروشمش . خیلی کم استفاده شده طوری که باتری صفحه نمایشگرش فقط یکبار تعویض شده !!!

درجه تنظیم قدرت داره که بین 1 تا 8 تنظیم میشه برای پدال زدن . صفحه نمایشگرش هم وضعیت های مختلفی رو نشون میده ( ضربان قلب ، سرعت ، مسافت طی شده ، کل مسافت طی شده ، کالری و ...)

خیلی هم تمیز و سالم و بی صدا هست .

قیمت : با شما . خودتون بسته به بازار قیمت بدید دیگه . به هر صورت کسی که بخواد بخره حتما به مراکز فروش مراجعه کرده .

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
با تردمیل حرفه ای عوض میکنی؟

VAHDATS

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز قیمت ؟

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوست عزیز قیمت ؟

قیمت با شما دوست عزیز .

عکس ها واضخ هست . عیب و ایرادی دیده نمیشه . رنگ رفتگی و ... هم نداره .دلیل فروش فقط بلااستفاده بودن هست و جاگیر بودن . دوست داشتید از بازار قیمت بگیرید ، یه چیزی کم کنید تا ببینیم چی میشه .

VAHDATS

Registered User
لایک‌ها
2
اطلاعاتی از مدل دوچرخه لطف می کنید تا یه سرچی بزنیم؟

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
اطلاعاتی از مدل دوچرخه لطف می کنید تا یه سرچی بزنیم؟

اطلاعات ؟؟؟

والا زمانی که خریدم یه کاتاالوگ هم گرفتم که تمام مل ها داخلش بود + این مدل . اما خوب نگه نداشتم . چه اطلاعااتی می خواید تا به شما بگم .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
150 اگر کسی خواست بگه . باید وسیله بیارید ببرید دیگه . من شرق تهران هستم . تهرانپارس .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
نه به اون روز اول که چند تا پیغام خصوصی و پست داشتم نه به امروز و دیروز که هیچ خبری نیست :دی .

قیمت خوبی پیشنهاد دادم که به پیغام های خصوصی نزدیک هست . بی خط و خش و تمیز نگه داشتمش .

hamid-digital

Registered User
لایک‌ها
42
130 من هستم عزیزم.فقط قبل 4 شنبه خبرشو بده چون داداشم الان تهرانه و احتمالا آخر هفته میاد

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
130 من هستم عزیزم.فقط قبل 4 شنبه خبرشو بده چون داداشم الان تهرانه و احتمالا آخر هفته میاد

سلام
منم زیاد وقت ندارم . اگر تهران هستند و وقت و وسیله برای تحویل گرفتن دارند برای شما .
فقط حمل کردنش نیااز به یه وسیله مناسب داره دیگه .

فقط من از ساعت 5 به بعد خونه هستم .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
مارک و مدلشو بگو..

سلام
برندش TOP POWER هست اما مدلش رو نمی دونم . یعنی باید برم از روی کارتونش که داخل انبار هست بخونم . اما به طور کلی امکاناتش ایناست :

1.خیلی کم صداست
2.قدرت و توان رکاب زدن رو میشه روی 8 وضعیت مختلف از آسون تا سخت تنظیم کرد
3. سرعت ، مسافت ، مسافت کل، ضربان قلب ، کالری ، زمان و... رو نشون میده .
4.دیگه چیا رو دوست دارید بدونید ؟ بگید تا بگم .

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام
برندش TOP POWER هست اما مدلش رو نمی دونم . یعنی باید برم از روی کارتونش که داخل انبار هست بخونم . اما به طور کلی امکاناتش ایناست :

1.خیلی کم صداست
2.قدرت و توان رکاب زدن رو میشه روی 8 وضعیت مختلف از آسون تا سخت تنظیم کرد
3. سرعت ، مسافت ، مسافت کل، ضربان قلب ، کالری ، زمان و... رو نشون میده .
4.دیگه چیا رو دوست دارید بدونید ؟ بگید تا بگم .

والا عین مدل شمارو ندیدم ولی الان آکبند با مشخصات دوچرخه شما و کاملا شبیه از برند های خوب دیگه حدود 160 تومن هست..
قیمت شما چنده که واسه خریدار بیارزه؟!

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
والا عین مدل شمارو ندیدم ولی الان آکبند با مشخصات دوچرخه شما و کاملا شبیه از برند های خوب دیگه حدود 160 تومن هست..
قیمت شما چنده که واسه خریدار بیارزه؟!

والا همینطوری که خودتون هم در تاپیک دیدید از همین فروم 130 مشتری داشته . من نمی دونم شما از کجا و از چه برندی قیمت گرفتید اما بله دوچرخه داریم از 100 تومن تا 400 تومن !!! ظاهر کلاک نیست فقط . قطعات و کیفیت هم مهم هست . به عقیده خودم دورخه من کیفیت خوبی داره و ضمنا تمیز و سالم هست .

به هر صورت 130 تومن من در خدمت هستم . اگر دوست داشتید بگید که هم یه گره اای از کار من باز بشه شب عید هم شما به دوچرخه برسید

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
والا همینطوری که خودتون هم در تاپیک دیدید از همین فروم 130 مشتری داشته . من نمی دونم شما از کجا و از چه برندی قیمت گرفتید اما بله دوچرخه داریم از 100 تومن تا 400 تومن !!! ظاهر کلاک نیست فقط . قطعات و کیفیت هم مهم هست . به عقیده خودم دورخه من کیفیت خوبی داره و ضمنا تمیز و سالم هست .

به هر صورت 130 تومن من در خدمت هستم . اگر دوست داشتید بگید که هم یه گره اای از کار من باز بشه شب عید هم شما به دوچرخه برسید

بله شما درست میگین از70 تا1.300ملیونم هست.. این مدل که من میگم از برندهای خوب هستش با امکانات وسیستم مغناطیسی که واسه استفاده خونگی هم عالیه..خواستین تو اینترنت هم هست لینک میدم..

من 100 هستم..اگه مایل بودین آدرس و شمارتونو تو پ.خ بفرمایین تا خدمت برسم.

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
بله شما درست میگین از70 تا1.300ملیونم هست.. این مدل که من میگم از برندهای خوب هستش با امکانات وسیستم مغناطیسی که واسه استفاده خونگی هم عالیه..خواستین تو اینترنت هم هست لینک میدم..

من 100 هستم..اگه مایل بودین آدرس و شمارتونو تو پ.خ بفرمایین تا خدمت برسم.

سلام دوباره
دوچرخه من هم مغناطیسی هست و بسیار کم صدا و رکاب خوب و نرمی داره . کمترین قیمت من همین 130 تومن هست . اگر مایل بودید در خدمت هستم .

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
دادا یه لینکی برام پخ میکنی خودت چند خریدی جسارتا الان نوش هست چند؟
ممنون میشم تو پخ جوا بدی
یا علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا