دوستان این تاپیک فروشه و مزایده نیست و بنده حق دارم که به زمان تعیین نکنم و به بالاترین پیشنهاد بفروشم.
وقتی شما قیمت پایه میزارید یعنی تایپیک مزایده هست و شما باید قوانین مزایده رو رعایت کنید .
ایشون بالاترین پیشنهاده پس برنده است.
دوست عزیز ایشون پیشنهاد بالاتری اعلام کردند. بنده هم زمان تعیین نکردم و تو تاپیک هم اعلام نکردم که شما برنده اید .
براتون پیغام دادم که واریز نکنید.
ctrl با 15 تومان برنده مزایده اعلام میشه.
همون جور که تو پست اول گفتم به بالاترین پیشنهاد واگذار میشود.
ctrl اطلاعات ارسال شد . واریز شد اطلاع بدید تا واگذار کنم.
دوستان این تاپیک فروشه و مزایده نیست و بنده حق دارم که به زمان تعیین نکنم و به بالاترین پیشنهاد بفروشم.
آخر سر فروش بود یا مزایده؟
من از مدیر فروم تقاضا دارم آی پی دو کاربر adana.ir و ikiosan v رو چک کنه، چون فکر میکنم ایشون یک نفر هست با 2 یوزر پست میدند!
اینکه تو تاپیک اعلام موافقت نکردی بعد میای تو پیغام خصوصی موافقت میکنی میشه عذر بدتر از گناه و خودش تخطی از قوانین فروم هست چون راه رو واسه کلاهبرداری باز میزاره
شاید شما با چند نفر تو پیغام خصوصی معامله رو انجام بدی
دوست عزیز استارتر عزیز در پیغام خصوصی فرمودند که فروخته شد به من ، فقط ایشون شماره حساب ملی یا ملتشو به من بده پول در اسرع وقت واریز میشه ؛ اگه من نخریدم (که حتما میخرم ) شما میتونید برای خرید اقدام نمایید
شماره حساب بدهند ؛ پول نهایتا تا فردا عصر در حسابشان می باشد
من از مدیر فروم تقاضا دارم آی پی دو کاربر adana.ir و ikiosan v رو چک کنه، چون فکر میکنم ایشون یک نفر هست با 2 یوزر پست میدند!
اینکه تو تاپیک اعلام موافقت نکردی بعد میای تو پیغام خصوصی موافقت میکنی میشه عذر بدتر از گناه و خودش تخطی از قوانین فروم هست چون راه رو واسه کلاهبرداری باز میزاره
شاید شما با چند نفر تو پیغام خصوصی معامله رو انجام بدی
فکر نکنم یک نفر باشند چون خودش اشاره کرد که نسبت دارند باهم حالا یک نفر هم باشه با دو یوزر اقدام کنه. اشکالی داره مگه؟ :blink: فکر نکنم داشتن 2 یوزر مشکلی داشته باشه. :hmm: این چند روزه اینقدر اتفاق های عجیب می افته که آدم به هویت خودش شک میکنه![]()
قانونی وجود نداره که به یک فرد که 2 یوزر داره برخورد بشه. که خود ایشون هم اشاره کرد که نسبت باهم دارند و آشنا هستند.
2. هر کاربر تنها حق انتخاب یک نام کاربری را داشته و در صورت فعالیت یک کاربر با دو اکانت هر دو اکانت محدود یا حذف خواهد شد.