• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو دامنه رنک دار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
دوستان این تاپیک فروشه و مزایده نیست و بنده حق دارم که به زمان تعیین نکنم و به بالاترین پیشنهاد بفروشم.

وقتی شما قیمت پایه میزارید یعنی تایپیک مزایده هست و شما باید قوانین مزایده رو رعایت کنید .

adana.ir

Guest
لایک‌ها
0
وقتی شما قیمت پایه میزارید یعنی تایپیک مزایده هست و شما باید قوانین مزایده رو رعایت کنید .

ملاک من که حرف شما نیست . شما یه دور تو فروم بزنید میفهمید که این حرف شما معنی نداره.:D

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
ایشون بالاترین پیشنهاده پس برنده است.

دوست عزیز ایشون پیشنهاد بالاتری اعلام کردند. بنده هم زمان تعیین نکردم و تو تاپیک هم اعلام نکردم که شما برنده اید .

براتون پیغام دادم که واریز نکنید.

ctrl با 15 تومان برنده مزایده اعلام میشه.

همون جور که تو پست اول گفتم به بالاترین پیشنهاد واگذار میشود.

ctrl اطلاعات ارسال شد . واریز شد اطلاع بدید تا واگذار کنم.

دوستان این تاپیک فروشه و مزایده نیست و بنده حق دارم که به زمان تعیین نکنم و به بالاترین پیشنهاد بفروشم.

آخر سر فروش بود یا مزایده؟

adana.ir

Guest
لایک‌ها
0
آخر سر فروش بود یا مزایده؟

دوست عزیز فروش بوده نه مزایده. من از ikiosan معذرت میخوام که باعث شدم این فرد اطلاعاتش رو بیاد اینجا فاش کنه .

بنده به دلیل نسبت خانوادگی نزدیک با ikiosan و بی تجربگی دامنه هامو تو پنل ایشون ثبت میکنم و به همین دلیل همیشه به مشتری اطلاعات ایشون رو میدم که حرفه ای تره به همین خاطر ایدی و شماره کارت ایشون رو میدم که یه وقت .... به وجود نیاد .

البته من به ایشون پ . خ زدم که واریز نکنید و اگر واریز هم میکردند استرداد میکردم. چون تاپیک فروش هست نه مزایده و حرف آخر را خود استارتر میزند. و پیشنهاد ایشون هم زیر قیمت پایه بوده و تو تاپیک هم اعلام موافقت نکردم و تنها به خاطر مشکل مالی دیشب راضی شدم که به دلیل پیشنهاد بالاتر بدیهی است که به ایشون میفروشم.

و از این کاربرخطاکار هم به جناب h+r شکایت خواهم کرد.

sabanet

Registered User
لایک‌ها
4
من از مدیر فروم تقاضا دارم آی پی دو کاربر adana.ir و ikiosan v رو چک کنه، چون فکر میکنم ایشون یک نفر هست با 2 یوزر پست میدند!

اینکه تو تاپیک اعلام موافقت نکردی بعد میای تو پیغام خصوصی موافقت میکنی میشه عذر بدتر از گناه و خودش تخطی از قوانین فروم هست چون راه رو واسه کلاهبرداری باز میزاره

شاید شما با چند نفر تو پیغام خصوصی معامله رو انجام بدی

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
من از مدیر فروم تقاضا دارم آی پی دو کاربر adana.ir و ikiosan v رو چک کنه، چون فکر میکنم ایشون یک نفر هست با 2 یوزر پست میدند!

اینکه تو تاپیک اعلام موافقت نکردی بعد میای تو پیغام خصوصی موافقت میکنی میشه عذر بدتر از گناه و خودش تخطی از قوانین فروم هست چون راه رو واسه کلاهبرداری باز میزاره

حتما این کار رو انجام بدید. شما کلا تعداد پست هات 10 نشده اومدی اینجا واسه ما تعیین تکلیف میکنی.

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز استارتر عزیز در پیغام خصوصی فرمودند که فروخته شد به من ، فقط ایشون شماره حساب ملی یا ملتشو به من بده پول در اسرع وقت واریز میشه ؛ اگه من نخریدم (که حتما میخرم ) شما میتونید برای خرید اقدام نمایید

شماره حساب بدهند ؛ پول نهایتا تا فردا عصر در حسابشان می باشد

ببخشید من بعد از اینکه پول رو واریز کردم پست شمارو دیدم.در واقع شما بعد از واریز من این پست رو زدید.

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34

فکر نکنم یک نفر باشند چون خودش اشاره کرد که نسبت دارند باهم حالا یک نفر هم باشه با دو یوزر اقدام کنه. اشکالی داره مگه؟ :blink: فکر نکنم داشتن 2 یوزر مشکلی داشته باشه. :hmm: این چند روزه اینقدر اتفاق های عجیب می افته که آدم به هویت خودش شک میکنه :rolleyes:
قانونی وجود نداره که به یک فرد که 2 یوزر داره برخورد بشه. که خود ایشون هم اشاره کرد که نسبت باهم دارند و آشنا هستند.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
فکر نکنم یک نفر باشند چون خودش اشاره کرد که نسبت دارند باهم حالا یک نفر هم باشه با دو یوزر اقدام کنه. اشکالی داره مگه؟ :blink: فکر نکنم داشتن 2 یوزر مشکلی داشته باشه. :hmm: این چند روزه اینقدر اتفاق های عجیب می افته که آدم به هویت خودش شک میکنه :rolleyes:
قانونی وجود نداره که به یک فرد که 2 یوزر داره برخورد بشه. که خود ایشون هم اشاره کرد که نسبت باهم دارند و آشنا هستند.

معلوم هست که اصلا قوانین پرشین تولز رو نخوندید :)

2. هر کاربر تنها حق انتخاب یک نام کاربری را داشته و در صورت فعالیت یک کاربر با دو اکانت هر دو اکانت محدود یا حذف خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا