• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو دستگاه لپ تاپ آک سونی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
دو دستگاه لپ تاپ آک سونی دارم، اگر دوستان خواستن PM بدن

اولی: (فروخته شد)
EE 45FX
رنگ شکلاتی خیلی زیبا
1,080,000 ت
1,050,000 ت
لینک دیجی کالا

Pic03.jpg

و دومی: (فروخته شد)
S 134 GX
مشکی
1,140,000
لینک دیجی کالا

Pic05.jpg

هر دو هم از خود دیجی کالا خریده شده بوده
برای هزینه پست هم 10 تومان به قیمت اضافه کنید
خوزستان هستم

Last edited:

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

دوست عزیز اگر امکانش هست از مدل S 134 GX چند تا عکس بزارید ..

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
s134GX رو اگه میتونی حضوری تهران تحویل بدی خریدارم. در غیر این صورت باید به نحوی اعتماد سازی کنید چون فاصله مون تا خوزستان خیلی زیاده!!!

لطفآ جواب پیشنهادمو پخ کنید.

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

عدم نیاز و تبدیل کردنشون به پول

با سلام

دوست عزیز اگر امکانش هست از مدل S 134 GX چند تا عکس بزارید ..

چشم

s134GX رو اگه میتونی حضوری تهران تحویل بدی خریدارم. در غیر این صورت باید به نحوی اعتماد سازی کنید چون فاصله مون تا خوزستان خیلی زیاده!!!

لطفآ جواب پیشنهادمو پخ کنید.

پخ شد

اینم چنتا عکس (من عکاسیم زیاد خوب نیست ، ببخشید)

DSC_0002.JPGDSC_0004.JPGDSC_0005.JPGDSC_0006.JPGDSC_0007.JPGDSC_0009.JPG

avan

Registered User
لایک‌ها
207
S 134 GX رو قیمت پایه هستم.
خودمم خوزستانم.
کجایی؟

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
S 134 GX رو با آقای pckho0r صاف کردم
اگر ایشون نخواستن برا شما

Last edited:

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
s134gx توسط بنده خریداری شد.

این دوستمون واقعآ کارش خیلی درسته ولی خوب چون تا به حال تو پی تی معامله ای نداشتن شاید برخی دوستان واسه خرید تردید داشته باشن که بنده ایشون رو تایید می کنم ایشالله اون یکی لپ تاپش هم خوب بفروشه.

موفق باشید

avan

Registered User
لایک‌ها
207

این دوستمون واقعآ کارش خیلی درسته ولی خوب چون تا به حال تو پی تی معامله ای نداشتن شاید برخی دوستان واسه خرید تردید داشته باشن که بنده ایشون رو تایید می کنم ایشالله اون یکی لپ تاپش هم خوب بفروشه.

موفق باشید

مبارکتون باشه.
قیمت نوی این لپ تاپ 1430 هست..... و شایدم بیشتر.... این دوستمون 1300 میتونست بفروشه ولی مردی کرد.

لپ تاپ اولیشون هم حدود 850 تا 950 می ارزه.

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
سلام....
دوست عزیز پ.خ رو چک کنید..
موفق باشید

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
S134 به آقای pckho0r فروخته شد
براشون هم پست پیشتاز شد
کد رهگیری هم اس ام اس شد
مبارکشون باشه

موفق باشید

لطف داری، عزیزی

مبارکتون باشه.
قیمت نوی این لپ تاپ 1430 هست..... و شایدم بیشتر.... این دوستمون 1300 میتونست بفروشه ولی مردی کرد.

در مورد لپ تاپ اول بی مهری میفرمایید
اواخر بهمن 930 خریدش بوده

سلام....
دوست عزیز پ.خ رو چک کنید..
موفق باشید

پاسخ داده شد

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
مبارکتون باشه.

قیمتی که من از ایشون برداشتم 1150 بود. به لحاظ قیمت مرامی تا کردند و زیر قیمت دادن ولی نه اینهمه که شما داری میگی!!!! من هیچ قیمتی از بازار ندارم یعنی نتونستم این مدل رو جایی پیدا کنم که بخوام قیمت بگیرم اگه شما جایی رو میشناسید که این لپ تاپ رو موجود داره شمارشو بدید تا تماس بگیرم.
در ثانی جسارت به دوستمون نباشه ولی اخه کی بابت این کانفیگ 1430 پرداخت میکنه؟! (بدون گارانتی)

من این لپ تاپ رو 1300 به شما میفروشم و پول خودمو برمیدارم و مابه التفاوتشو به فرشنده محترم تقدیم میکنم. اگه مایل هستین تو پخ اعلام کنین تا بنده کاراشو ردیف کنم. ایشون من رو میشناسن و شما مطمعن باش من پای حرفم هستم.

موفق باشید

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
قیمتی که من از ایشون برداشتم 1150 بود. به لحاظ قیمت مرامی تا کردند و زیر قیمت دادن ولی نه اینهمه که شما داری میگی!!!! من هیچ قیمتی از بازار ندارم یعنی نتونستم این مدل رو جایی پیدا کنم که بخوام قیمت بگیرم اگه شما جایی رو میشناسید که این لپ تاپ رو موجود داره شمارشو بدید تا تماس بگیرم.
در ثانی جسارت به دوستمون نباشه ولی اخه کی بابت این کانفیگ 1430 پرداخت میکنه؟! (بدون گارانتی)

من این لپ تاپ رو 1300 به شما میفروشم و پول خودمو برمیدارم و مابه التفاوتشو به فرشنده محترم تقدیم میکنم. اگه مایل هستین تو پخ اعلام کنین تا بنده کاراشو ردیف کنم. ایشون من رو میشناسن و شما مطمعن باش من پای حرفم هستم.

موفق باشید

با سلام

چون من هم مثل شما در تدارک خرید این لپتاب بودم خدممتون عرض میکنم ...در تایید حرف شما من هم جایی نتونستم قیمت ثابتی از این لپتاب پیدا کنم در فروشگاههای اینترنتی هم قیمتها مربوط به سابق (قبل از گرونی )بود ..ولی چیزی که مسلمه وقتی فروشنده و خریدار هر دو راضی باشند فکر نمیکنم حرفی باقی بمونه ..مبارکتون باشه دوست عزیز

در مورد لپتاب اول هم قیمت روزش بسته به وجدان فروشنده بین یک میلیون هشتاد تا یک میلیون صد در نوسانه ..

avan

Registered User
لایک‌ها
207

موفق باشید

لپ تاپ سونی مشابه این مدل و حتی پایین ترش رو بهتره چک کنید..... تا قیمت دستتون بیاد.
همیشه که لازم نیست خود مدل توی بازار باشه.....

نه آقا مبارکتون باشه.... گارانتی هم توی لپ تاپ اصلا معنی تداره.... بیشتره کسایی حرف از گارانتی لپ تاپ میزنن که تازه کار باشند (البته جسارت نشه)
درضمن سری S مارک سونی یه سر و گردن از دیگر لپ تاپ ها بالاتره خصوصا اینکه 13 اینچ باشه.

pckho0r

Registered User
لایک‌ها
36
لپ تاپ رو امروز از پست تحویل گرفتم. صحیح و سالم و کاملآ اکبند

دو بسته اشانتیون خیلی خوشمزه ام داخل بسته بندی بود که واقعآ غافلگیرم کرد!
از فروشنده محترم کمال تشکر رو دارم. ایشالله که باز هم مشتری ایشون باشیم.

موفق باشید

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
لپ تاپ رو امروز از پست تحویل گرفتم. صحیح و سالم و کاملآ اکبندو بسته اشانتیون خیلی خوشمزه ام داخل بسته بندی بود که واقعآ غافلگیرم کرد!
از فروشنده محترم کمال تشکر رو دارم. ایشالله که باز هم مشتری ایشون باشیم.

موفق باشید

ناقابل بود داداش گلم، چوب کاریمون نکن دیگه با مرام :)

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
UP........................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا