• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو عدد اسپیکر مانیتورینگ مکی mr8 اینچ8

zazoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دو اسپیکر فقط از جعبه خارج شده وبرای 30 دقیقه استفاده شده..
این دو عدد اسپیکر ما نیتور رو که جزئ پر فروش ترین های بازار هستند رو من حدودا دو ماه پیش خریدم که فاکتور خرید هم موجود است..اما از اونجایی که همون زمان مانیتور مورد علاقه ام رو پیدا کردم..فقط این مکی رو از کارتن در اوردم و همونطور که گفتم فقط 30 دقیقه ازش استفاده کردم..
قیمت فروش سایت ایران سوت که کمترین قیمت بازار هست در حال حاظر 2.450.000 تومن ...اما من میخوام به قیمت 2.100.000 تومن بفروشمش اون هم به دلیل نیاز مالی و الا این اسپیکر حرف نداره و تخصصش در مسترینگ..
دوستانی که تمایل به خرید دارن میتونن با این شماره به من اس ام اس بدن و وقتی قتعا مشتری بودن من خدمتشون تماس میگیرم...
با سپاس....09192011860
Mackie Inputs.jpg url.jpg mackie_mr8mk3.JPG Mackie Inputs.jpg url.jpg mackie_mr8mk3.JPG mackie_mr8mk3.JPG

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895
با سلام.کاربر محترم لطفا در 24 ساعت اینده جهت تغییر عکسهای تاپیک خود نسبت به قوانین بازارچه اقدام نمایید...عکس همراه با نام کاربری و تاریخ الزامیست...در غیر این صورت تاپیک شما بسته میشود..‫قوانين بازارچه پرشین تولز " قانون عکس از کالا ،مزایده،قیمت گذاری،امتیازدهی بازارچه" با تشکر.

بالا