• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو عدد ساب pioneer 309 4D در حد آک که 20 روزه رو طاقچه ماشین بستم .....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

daya

Registered User
لایک‌ها
7
فروش دو عدد ساب ((((( pioneer 309 4D ))))) در حد آک که 20 روزه رو طاقچه ماشین بستم ..... خودم آک 200 خریدم 175 میدم جعبه ندارن به علت کمبود جا ، جعبه ها دور انداخته شدن

ساب pioneer 309 4D
واکنش بسامدی هرتز: 20-2200
حساسیت : 94Db
قدرت ورودی : 1400W
قدرت اسمی : 400W
اندازه ووفر : 300mm
مخروط IMPP کامپوزیت با استفاده از الیاف آرامید در هم آمیختن با کمان تقویت
رول عریض، 3 لایه فیبر بافته شده رادیال فراگیر
دو جرم آهنربا قدرت بالا

davood.jpg

فایل های ضمیمه

• pioneer-309.jpg
    pioneer-309.jpg
    47.2 KB · نمایش ها: 58
Last edited:

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65

rozemeshki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام داداش موجود هستن؟ دوتاش رو چند میدی؟
ساکن کدامین استان ایران زمین هستید؟

daya

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دادش آره موجود هستن ؟ دونه ای 175 گذاشتم که میشه 350 خدا وکیلی خودم آک دونه ای 200 خریدم 20 روز بیشتر رو ماشین نبستم الانم رو طاقچه ماشینه چون ضبط ندارم (((( به علت دزدیده شدن )))) بیکار موندن ... خواستی یه تخفیف هم بهت میدم . من تهرانم

rozemeshki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عزیز شما اصفهان آشنا ندارید ک بفرستید اینجا من معامله کنم.هزینه ارسالش رو هم خودم میدم.

daya

Registered User
لایک‌ها
7
نه عزیز کسی رو ندارم . مگر اینکه برات پستشون کنم .

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
خوب چرا میخوای یه ضررم خودت به خودت بزنی.نگرشون.داری اشتباه میکنی...پخش که قیمتی نداره...به نهایت 300 تومن میتونی یه پخش نو بخری یا تو همین سایت دسته دو بگیری...

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
.: اخطار :.

سلام دوست عزیزم

تاپیک فروش، باید عکس از کالا داشته باشه و کنار کالا باید کاغذی با سه نوشته‌ی: 1- نام کاربری 2- آدرس فروم و 3- تاریخ قرار داده شده باشه. (نه به صورت تایپ روی عکس و یا ویرایش فتوشاپی اون)
وجود هر کدوم از این سه مشخصه دلیل داره و هر سه لازم هست! در صورت نبودن هر کدوم از سه مورد فوق در عکس‌ها، تاپیک خلاف قانون هست. (اگر در یک تاپیک چند کالا برای فروش قرار بگیره، از هر کالا باید حداقل یک عکس با مشخصات فوق موجود باشه.)
لطفاً قبل از ایجاد تاپیک، عکس‌ها رو تهیه و آماده آپلود کنید.

با این حال چون در بازارچه تازه‌کار هستید، به شما فرصت داده میشه تا طی 24 ساعت حداقل یک عکس با مشخصاتی که ذکر شد به پست اول اضافه کنید. در غیر این صورت طبق قانون، تاپیک شما مسدود میشه.

این تاپیک‌ها رو مطالعه کنید تا بیشتر و بهتر با قوانین و دستورالعمل‌های فعالیت در بازارچه آشنا بشید:
متشکرم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا