• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو عدد عطر از سری Private Blend برند Tom Ford از کلکسیون خودم

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
سلام.

** عطرها فقط فروخته میشن. قصد تعویض با هیچ عطر یا هیچ وسیله ای رو ندارم **

*** قیمت ها مقطوع هست. لطفا تقاضای تخفیف نفرمایین چون به هیچ وجه تخفیف داده نمیشه! فقط شرایط ویژه ای برای خریدار گذاشته شده که در ادامه توضیح میدم ***

جدید!
** دو عدد سمپل نیش دیگه به غیر از 3 سمپل قبلی یعنی در مجموع 5 سمپل از عطرهای نیش به خریدار محترم تقدیم میشه **

عطرها:

Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille - حجم عطر 50 میل - میزان باقی مانده 80 درصد - قیمت 480 تومن ** فروخته شد **

Tom Ford Private Blend Bois Marocain - حجم عطر 50 میل - میزان باقی مانده 90 درصد - قیمت 580 تومن ** فروخته شد **
(( توضیح اینکه بوا مروکین بسیار نایاب هست و تولیدش متوقف شده! ))

عکس ها:

توضیحات و شرایط ویژه برای خریداران:

1- با خرید عطر سه سمپل از عطرهای برندهای خاص و نیش به انتخاب خریدار از لیست ذیل بصورت رایگان تقدیم میشه. هزینه خرید همین 3 تا سمپل حدود 40 الی 50 هزار تومان هست که خودش یعنی تخفیف!
2- فقط میتونم پست کنم. حضوری فرصتی برای تحویل ندارم. هزینه پست هم با خریدار محترم هست (10 هزار تومن) که به مبلغ کل خرید اضافه میشه.
3- سمپل بصورت جداگانه به هیچ عنوان فروخته نمیشه. لطفا تقاضا نفرمایین.

لیست سمپل هایی که خریدار در ازای خرید میتونه انتخاب کنه:
( 3 سمپل به انتخاب خریدار )

Amouage Journey Man
Amouage Memoir Man
Jovoy Les Jeux Sont Faits
Jovoy Private Label
Jovoy L'Arbre de la Connaissance
Comme des Garcons Wonderwood
Serge Lutens Serge Noir
Serge Lutens Cedre

Last edited:

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
در مورد آمواژ ها که دوستان فعال نبودن این که تام فورده بابا! :D

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
70
داداش ما از کجا میتونیم از این جور سمپلها خرید کنیم ؟

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
نمیدونم راستش.
منم این سمپلها رو خودم از عطرهام خودم میگیرم و به خریدار میدم بعنوان اشانتیون.

Gallar2

Registered User
لایک‌ها
25
سلام در مورد رایحه ادکلن دومی بی زحمت شرح می دید

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
سلام در مورد رایحه ادکلن دومی بی زحمت شرح می دید
سلام.
Boid Marocain یه کار کاملا چوبی هست و تقریبا ساده.
دقیقا بوی بسیار طبیعی چوب و اون برگهای سوزنی و اون میوه های سبز اولیه درخت کاج رو میده به اضافه ته بوی ضعیف فلفل سیاه.
انگار یکی رفته وسط جنگل کاج موقعی که زمستون تموم شده و درخت ها دوباره جون گرفتن و درخت برگهای تازه درآورده و اون میوه های کاجی که اندازه انگور و سبز رنگ هستن تازه دراومده باشن و ... نشسته باشه و داره برای پخت غذای پیک نیک شون فلفل سیاه تازه رو با دستگاه آسیاب میکنه و اون عطر ملایم فلفل سیاه هم در حین آسیاب دونه های فلفل به مشامش میخوره.
پخش بوی خوبی داره اما ماندگاریش متوسط و متوسط به بالاست و در حد 5 ساعت روی پوست و در حد 7-8 ساعت روی لباس هست.

amirfakhrian

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
توباکو وانیل شما تولید چه سالی است؟

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
توباکو وانیل شما تولید چه سالی است؟
سلام.
بچ کد توباکو وانیل من A41 11147 هست.
طبق اطلاعات سایت checkcosmetics این بچ کد تاریخ ساختش میشه April سال 2011.
جزو اولین عطرهایی بود که من خریدم.

mardekohan

Registered User
لایک‌ها
40
تو انتخاب عطرهاتون خيلي خوش سليقه هستين و با نگاه به سبك نگارشتون معلومه خيلي حرفه اي تر از ما هستين .با توجه به اينكه چند سال از توليدشون ميگذره به نظر خودتون كيفيت عطر ها افت پيدا كرده ؟
bois marocain چه شباهت و اختلاف سطحي با wonderwood يا rocky mountain داره ؟ من تو اين سبك اينا رو قبول دارم .
راستي CHIC و بلك افگانو فروشي ندارين ؟

Last edited:

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
تو انتخاب عطرهاتون خيلي خوش سليقه هستين و با نگاه به سبك نگارشتون معلومه خيلي حرفه اي تر از ما هستين .با توجه به اينكه چند سال از توليدشون ميگذره به نظر خودتون كيفيت عطر ها افت پيدا كرده ؟
bois marocain چه شباهت و اختلاف سطحي با wonderwood يا rocky mountain داره ؟ من تو اين سبك اينا رو قبول دارم .
راستي CHIC و بلك افگانو فروشي ندارين ؟
اختیار دارین. نظر لطف شماست.
راستش در زمینه عطر اتفاقا اگر از عطرسازها بپرسین تایید میکنن که عطرهایی که از رایحه های طبیعی ساخته بشن و کیفیت ساخت موادشون بالا باشه با موندن و گذشت ازشون بوی عطر بهتر و کمپلکس تر میشه.
مثلا من خودم این قضیه رو سر بعضی از عطرهای کرید تجربه کردم. عطرهایی که دارم الان پس از گذشت چند سال بوی بهتر و پیچیده تری پیدا کردن و ماندگاریشون هم بهتر شده.
رو این حساب عطرهای با کیفیت، برعکس این اسانس آشغالی ها و عطرهای سطح پایین اگر شرایطش بد نباشه (خیلی گرم و در معرض نور نباشن) کیفیت بهتری پیدا میکنن.

در مورد Bois Marocain هم بوش اصلا شباهتی با Wonderwood نداره. من خودم واندروود رو دارم. بوی چوبی شیرین و گرم ولی سنگینی داره. Rocky Mountain Wood هم بوی چوبی و فلفلی داره منتها مقدار زیادی هم بوی گل وایولت داره کنارش.
اما Bois Maricain اصلا بوش شیرین نیست. بوی خالص چوب و برگ و اون میوه های درخت کاج رو میده به اضافه کمی فلفل سیاه بصورت ملایم.
بوی بسیار طبیعی داره. همونطور که بالاتر توضیح دادم انگار وسط جنگل درخت کاح داری قدم میزنی.
نکته جالب دیگه هم در مورد بوا مروکین همینه که اوایل که خریده بودم ماندگاری متوسطی داشت. در حد 3-4 ساعت. اما با گذر زمان و الان ماندگاریش بهتر و بیشتر شده.
من با کرید آونتوس. اوریجینال وتیور و ویرجین آیلند واتر هم دقیقا این تجربه رو داشتم که بعد از چند سال ماندگاریشون بیشتر شده.

Chic داشتم که فکر کنم 2-3 سال پیش فروختمش. بلک افگانو رو هم اتفاقا حدود 2-3 ماه پیش فروختم و دیگه ندارمش.

Last edited:

mardekohan

Registered User
لایک‌ها
40
اتفاقا منظور من هم از اون سوال به خاطر يكي از عطراي creed بود . من فصل بهار silver mountain water استفاده ميكنم . ولي امسال حس ميكنم رايحه اش فرق كرده . اون بوي شيميايي و تند اول بيشتر شده و چاي سبز ديگه مثل قبل موندگار نيست . با اينكه كلا تو كمد بوده و شرايط نگهداريش مثل هميشه خوب بوده .

من تو بوي طبيعي كاج و جنگل يه عطر نيچه دارم به اسم Fille Serge Lutens . البته استفاده نميكنم . بعضي وقتا مثل آدماي سرخوش فقط ميرم بوش ميكنم ( شما كه خودتون عطرباز هستين منظورم رو ميفهمين )
بوش شبيه اينه ؟

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
راستش تجربه من با کرید برعکس شما بوده و با گذر زمان بهتر شده بوشون!

اون کار Serge Lutens رو منم دارم. نه زیاد بوشون شبیه نیست. اون SL بوی صمغی شیرین و چوبی ملایم داره.
اما Bois Marocain بوی چوبی اش به مراتب قویتره. بعدش حس سبز هم داره. بوی برگ و اون میوه های اولیه و سبز درخت کاج با بوی چوبی ترکیب شدن.
بوش صمغی نیست مثل Fille en Aiguilles و در عوض چوبی تر و تلخ تر و سبز تره. تقریبا میشه گفت شیرین هم نیست.

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
سلام آقا کاین
دوستان ایشون کارشووون خیلی درسته در زمینه عطر نگاه به امتیاز بازارچه اش نکنید چشم بسته بخرید
;)

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
آقا عرض ارادت شدید!

بسیار از review های جنابعالی در Fragrantica استفاده و حظ برده ام، خواستم که اینجا یه تشکر جانانه ای از شما بکنم دوست عطرشناس عزیز. در مورد موضوع گذشت زمان منم یه کرید GIT دارم از ۲۰۰۱ و یکی از ۲۰۱۰ مقایسه رایحه ۲۰۰۱ با ۲۰۱۰ مث مقایسه قالی کرمون با فرش ماشینیه. :)

امیدوارم زدوتر عطرا رو بفروشید. حیف که قیمت کمی بالاست برای من والا حتمن ازتون می‌خریدم.

ارادت مجدد. اقبال

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
آقا عرض ارادت شدید!

بسیار از review های جنابعالی در Fragrantica استفاده و حظ برده ام، خواستم که اینجا یه تشکر جانانه ای از شما بکنم دوست عطرشناس عزیز. در مورد موضوع گذشت زمان منم یه کرید GIT دارم از ۲۰۰۱ و یکی از ۲۰۱۰ مقایسه رایحه ۲۰۰۱ با ۲۰۱۰ مث مقایسه قالی کرمون با فرش ماشینیه. :)

امیدوارم زدوتر عطرا رو بفروشید. حیف که قیمت کمی بالاست برای من والا حتمن ازتون می‌خریدم.

ارادت مجدد. اقبال
ممنون از لطفت دوست عزیز.
خوشحالم که از بررسی ها راضی هستین :)

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
قربونت. اون ام-سون كه تو تاپيك قديمي ٢٠١٣ واسه فروش گذاشته بودي رو فروختي؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
بله.
اون عطرهایی که قبلا اینجا برای فروش گذاشتم همشون فروخته شدن و هیچ کدومو ندارم دیگه :D

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
قیمت ها رو کاهش دادم بشتابید :D

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
توباکو وانیل فروخته شد ...

بالا