سلام به همه ، اگه اهل داشتن وسایل شیک و مدرن و بخصوص هستید این دو تا نوت بوک فوق العاده و منحصربفرد رو موجود دارم:
هر کدام 2900000 تومان
1 - Alienware M11X-R3
Core i7 2617
8GB Ram
750GB HDD 7200RPM
GeForce 540M 2GB
HD 11.6 Inch
1.8 Kg
2X USB 3
1X USB 2
iLink IEEE1394
Display Port
HDMI
Battery Indicator
Klipsch Speakers
قابلیتهای ویژه: تغییر رنگ صفحه کلید ، لوگو و سایر اجزاء که داراری نور می باشند به تفکیک ، یکی قویترین نوت بوک های موجود در این ابعاد
لوازم همراه: جعبه و چند DVD از جمله Windows 7 Home Premium Original
ایراد ظاهری: این دستگاه زیر دست خودمه ، یه بار بازش کردم و SSD روش نصب کردم ، یه مدت به زیرش یه DVD Drive و یه هارد اکسترنال چسبونده بودم که الان علامتش مونده ، عکس زیر نوت بوک رو گاشتم
ایراد فنی : ندارد
2 - Lenovo Thinkpad X1-12943QG
Core i7 2640
8GB Ram
80GB SSD
Intel HD 3000
HD 13.3 Inch
1.8 Kg
1X USB 3
1X USB 2
1X eSATA Combo with USB 2
FingerPrint
Mini Display Port
HDMI
Sim Card Reader
قابلیتهای ویژه: این نوت بوک واقعاً شیک و زیباست و کلاس به خصوصی داره ، در رده صنعتی و مدیریتی قرار میگیره ، قابلیت باز شدن 180 درجه داره ، تاچ پد و تراک پد و کیبورد این دستگاه بینظیره و به عقیده بسیاری از کارشناسان بهترینه ، کیبورد داری سه مرحله نور پس زمینه بوده و در برابر آب مقاوم ، کیفیت ساخت این دستگاه بینظیره ، بر روی صفحه نمایش آن یک لایه گوریلا گلاس کشیده شده
متعلقات: این دستگاه از دانمارک اومده و هیچ متعلقاتی نداره خودش و شارژرش همراشه
ایراد ظاهری: ندارد ، میشه گفت خوب تمیزه
ایراد فنی: ندارد فقط طرف زده ویندوز اصلیشو پاک کرد که نسخه Professional هم بوده ، میشه روش ویندوز Professional نصب کرد و شماره سریال زیر دستگاه رو وارد کرد تا اوکی بشه
به این لینک هم یه سر بزنین
[h=1]لپ تاپ بی نطیر Dell Precision M4600 Mobile Workstation[/h]
هر کدام 2900000 تومان
1 - Alienware M11X-R3
Core i7 2617
8GB Ram
750GB HDD 7200RPM
GeForce 540M 2GB
HD 11.6 Inch
1.8 Kg
2X USB 3
1X USB 2
iLink IEEE1394
Display Port
HDMI
Battery Indicator
Klipsch Speakers
قابلیتهای ویژه: تغییر رنگ صفحه کلید ، لوگو و سایر اجزاء که داراری نور می باشند به تفکیک ، یکی قویترین نوت بوک های موجود در این ابعاد
لوازم همراه: جعبه و چند DVD از جمله Windows 7 Home Premium Original
ایراد ظاهری: این دستگاه زیر دست خودمه ، یه بار بازش کردم و SSD روش نصب کردم ، یه مدت به زیرش یه DVD Drive و یه هارد اکسترنال چسبونده بودم که الان علامتش مونده ، عکس زیر نوت بوک رو گاشتم
ایراد فنی : ندارد
2 - Lenovo Thinkpad X1-12943QG
Core i7 2640
8GB Ram
80GB SSD
Intel HD 3000
HD 13.3 Inch
1.8 Kg
1X USB 3
1X USB 2
1X eSATA Combo with USB 2
FingerPrint
Mini Display Port
HDMI
Sim Card Reader
قابلیتهای ویژه: این نوت بوک واقعاً شیک و زیباست و کلاس به خصوصی داره ، در رده صنعتی و مدیریتی قرار میگیره ، قابلیت باز شدن 180 درجه داره ، تاچ پد و تراک پد و کیبورد این دستگاه بینظیره و به عقیده بسیاری از کارشناسان بهترینه ، کیبورد داری سه مرحله نور پس زمینه بوده و در برابر آب مقاوم ، کیفیت ساخت این دستگاه بینظیره ، بر روی صفحه نمایش آن یک لایه گوریلا گلاس کشیده شده
متعلقات: این دستگاه از دانمارک اومده و هیچ متعلقاتی نداره خودش و شارژرش همراشه
ایراد ظاهری: ندارد ، میشه گفت خوب تمیزه
ایراد فنی: ندارد فقط طرف زده ویندوز اصلیشو پاک کرد که نسخه Professional هم بوده ، میشه روش ویندوز Professional نصب کرد و شماره سریال زیر دستگاه رو وارد کرد تا اوکی بشه

به این لینک هم یه سر بزنین
[h=1]لپ تاپ بی نطیر Dell Precision M4600 Mobile Workstation[/h]
Last edited: