• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو عدد کیف چرمی برای Arc S و کیف های بافتنی برای تمامی گوشی ها

Apple-iOS

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران پرشین تولز :)

2 عدد کیف چرمی سفید مخصوص آرک اس به فروش میرسه :)

کیف ها نوی نو هستن و 3 روز میشه که خریدمشون ... دلیل فروشم هم اینه که براش قاب خریدم و دیگه لازمشون ندارم ...

عکس هاش رو تو پیوست مشاهده نمایید ...

قیمت این کیف چرم = 20 هزار تومان . در صورت خرید 2تا همزمان ، 37 هزار تومان داده خواهد شد .

یه پیشنهاد فوق العاده هم برای تمامی مویایل داران دارم ... کیف های بافتنی ، با جنسی مقاوم و در رنگ بندی دلخواه شما به فروش خواهد رسید .

فقط کافیه سایز دلخاه تون ( سایر گوشی + 2 میلیمتر اضافه از هر طرف ) رو بگید تا براتون تهیه بشه :)

عکس سوم پیوست شده هم یه نمونه از این کیف ها هست که من خودم ازش استفاده میکنم .

قیمت این کیف های بافتنی هم 10 هزار تومان هست که در صورت سفارش تعداد ، تخفیف داده خواهد شد :)

فایل های ضمیمه

• DSC_0001.jpg
    DSC_0001.jpg
    86.7 KB · نمایش ها: 61
  • DSC_0002.jpg
    DSC_0002.jpg
    88.5 KB · نمایش ها: 59
  • DSC_0003.jpg
    DSC_0003.jpg
    142.4 KB · نمایش ها: 59
Last edited:

Apple-iOS

Registered User
لایک‌ها
0
عملیات به روز رسانی ...

دوستان کسی نمیخواید ؟ با هر رنگ و در هر اندازه ای که بخواید ... برای انواع گوشی ، تبلت و حتی لپتاپ و یا سایر لوازم الکترونیکی ...

کیف های بافتنی دلخواه خودتون ، در کمترین زمان ممکن :)

Last edited:

DezBusiness

Registered User
لایک‌ها
13
برای سایز های بزرگتر فرضا برای تبلت های دیگه حدود قیمت چطور هست ؟

Apple-iOS

Registered User
لایک‌ها
0
برای سایز های بزرگتر فرضا برای تبلت های دیگه حدود قیمت چطور هست ؟

قیمت این کیف ها در سایز موبایل 10 هزار تومان ( دو لایه همراه محافظ حبابی 20 هزار تومان ) ، در سایز آی پد 20 هزار تومان ( دولایه با محافظ حبابی 38 هزار تومان ) و در اندازه لپ تاپ ( 13 اینچ 35 هزار تومان ، 15 اینچ 45 هزار تومان و 17 اینچ 55 هزار تومان ) و همچنین دو لایه با محافظ حبابی به ترتیب 65 ، 85 و 100 هزار تومان خواهند بود ...

Apple-iOS

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت کیف های چرمی آرک اس به 17 هزار تومان کاهش یافت ... بشتابید و از دست ندید ....

2 عدد کیف چرمی آرک اس ، به قیمت 17 هزار تومان ( 2تاش 30 هزار تومان ) -- هزینه پست با مشتری --

بالا