با عرض سلام و تبریک سال نو
دوستان 2 عدد گوشی موجوده برای فروش.
هر دو دارای جعبه و انتقال مالکیت. (گوشی بنده و خانومم بودن)
1- Iphone 11 64GB
گوشی از امریکا خریداری و وارد شده بوده و اینجا رجیستر شد. از روز اول دارای گلس رو و پشت و قاب. رسماً بدون خط و خشه. سعی کردم از زوایای مختلف قرار بدم. باز هم اگر کسی نیاز دید بگه عکس بیشتر قرار بدم واسه ش. گوشی یک خشاب سیم داره و به نظر سیم دوم مجازیه (دو تا سریال داره). وسایل تکمیل (به غیز از هندزفری که گم شده). کابل اصلی اصلاً استفاده نشده. به همراه چند تا قاب و گلس (احتمالا) که تقدیم میشه. باتری علث هم 84-5 بود فکر کنم. ترک و خوردگی روی گلسه و ربطی به ال سی دی نداره.پارت نامبرLL/A
2- Moto Z Force
این هم از اول دست خودم بوده. 64 گیگ به همراه 6 گیگ رم. دو سیم.
بدنه خط و خش داره مقداری. صفحه از روز سوم (نه اول) گلس داشته ولی شاید یه چند تا خط مویی روش باشه. باتری خود گوشی حدود 50 درصد اولش کار میده، ولی یک ماژول باتری براش تهیه شده که به همراه گوشی تقدیم میشه. همین ماژول فکر کنم حوالی 500-700 قیمت بخوره الآن. با اون ماژول 1 روز رو جواب میده راحت. ولی خب منطقی تره که باتری عوض بشه (حدود 300-400 پول باتری اصلیشه)
اون قسمت دور فریم گوشی که حالت پوسته پوسته شده ربطی به گوشی نداره، از این برچسب های ماهوت بوده که کل گوشی رو کاور میکنی، قسمتهایی ش کنده شده و پوسته شده. راحت میشه کند یا عوض کرد.
قیمت:
مورد اول : فروخته شد
مورد دوم : 4 م (قیمت یه جی پلاس!)
نکته مهم: دوستان بنده اصلاً نمیتونم برم پست یا تیپاکس. گویا تو عید هم تعطیل هستن. پس جسارتاً یا حضوری میتونید تشریف بیارید (پونک یا امیرآباد) و یا با پیک براتون بفرستم در تهران (البته به پیک نمیتونم اعتماد کنم. اگر اوکی بود خودتون پیک بگیرید و بنده تحویلش میدم)
نکته دوم : شرایط معامله رو در امضای بنده مطالعه بفرمایید.
دوستان 2 عدد گوشی موجوده برای فروش.
هر دو دارای جعبه و انتقال مالکیت. (گوشی بنده و خانومم بودن)
1- Iphone 11 64GB
گوشی از امریکا خریداری و وارد شده بوده و اینجا رجیستر شد. از روز اول دارای گلس رو و پشت و قاب. رسماً بدون خط و خشه. سعی کردم از زوایای مختلف قرار بدم. باز هم اگر کسی نیاز دید بگه عکس بیشتر قرار بدم واسه ش. گوشی یک خشاب سیم داره و به نظر سیم دوم مجازیه (دو تا سریال داره). وسایل تکمیل (به غیز از هندزفری که گم شده). کابل اصلی اصلاً استفاده نشده. به همراه چند تا قاب و گلس (احتمالا) که تقدیم میشه. باتری علث هم 84-5 بود فکر کنم. ترک و خوردگی روی گلسه و ربطی به ال سی دی نداره.پارت نامبر
2- Moto Z Force
این هم از اول دست خودم بوده. 64 گیگ به همراه 6 گیگ رم. دو سیم.
Motorola Moto Z2 Force - Full phone specifications
www.gsmarena.com
اون قسمت دور فریم گوشی که حالت پوسته پوسته شده ربطی به گوشی نداره، از این برچسب های ماهوت بوده که کل گوشی رو کاور میکنی، قسمتهایی ش کنده شده و پوسته شده. راحت میشه کند یا عوض کرد.
قیمت:
مورد اول : فروخته شد
مورد دوم : 4 م (قیمت یه جی پلاس!)
نکته مهم: دوستان بنده اصلاً نمیتونم برم پست یا تیپاکس. گویا تو عید هم تعطیل هستن. پس جسارتاً یا حضوری میتونید تشریف بیارید (پونک یا امیرآباد) و یا با پیک براتون بفرستم در تهران (البته به پیک نمیتونم اعتماد کنم. اگر اوکی بود خودتون پیک بگیرید و بنده تحویلش میدم)
نکته دوم : شرایط معامله رو در امضای بنده مطالعه بفرمایید.
فایل های ضمیمه
-
iphone (1).jpeg76.5 KB · نمایش ها: 25
-
iphone (2).jpeg94.9 KB · نمایش ها: 26
-
iphone (3).jpeg86 KB · نمایش ها: 24
-
iphone (4).jpeg70.9 KB · نمایش ها: 21
-
iphone (5).jpeg56.1 KB · نمایش ها: 20
-