• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو قابلمه سرخ کن و بخار پز (اکبند) به قیمت عالی!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rok

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
این دو تا قابلمه رو چون جا نداریم و کاربردی برامون نداره برای فروش گذاشتم.
هر دوی اینها آکبند و پلمپ هستند.

1- بخار پز ماژین
P1030270.JPGP1030271.JPG

این قابلمه تمام استیل و درجه یک بوده و دوجداره هست. شیوه پخت غذا در این قابلمه به این صورته که در جداره میانی به مقدار کافی آب ریخته میشه و سوپاپ قابلمه بسته میشه. بعدش غذا داخل قابلمه و ادامه ماجرا....
اما مهمترین حسن این قابلمه اینه که غذا با دمای بخار آب و به طور یکنواخت پخته میشه در نتیجه ویتامین های غذا در اثر حرارت بالا از بین نمیره.
اگه توضیح بیشتری خواستید بفرمایید تا خدمتتون عرض کنم.
اما قیمت استثنایی: 35 هزار تومن (هزینه ارسال هم با خودم!!!!!!!!!!!! :D)

2- قابلمه لعابی با سبد مخصوص سرخ کن
P1030272.JPGP1030273.JPG

قطر قابلمه 26 سانتی متر بوده و لعابی هست. هم برای پخت ÷ز معمولی و هم برای سرخ کردن و حتی بخار پز کردن مناسبه!

قیمت استثنایی این قابلمه: 17 هزار تومن (بازم هزینه ارسال با خودم!!!!!!!)

دوستان همونطور که متوجه شدید من قیمت مناسب برای این دوتا قابلمه قرار دادم چون بهشون نیازی ندارم تا اینجوری حداقل به دست کسی برسه که ازشون استفاده کنه.
هر کس هم هر دوتا رو با هم بخواد 50 هزار تومن (هزینه ارسال با خودم) در خدمتش هستم.
منتظر پیشنهادات شما هستم! :D

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام داداش . اینا کجایی هستن؟ آکبندن ؟ یعنی استفاده نشدن تا بحال؟ و خبری از قیمت آکش داری؟ ممنون

rok

Registered User
لایک‌ها
16
اولی رو که میدونم ایرانیه. خودمون یکیشو داریم استفاده میکنیم. استیل درجه یک هست و قیمتش مطمئنا بالای 70-60 هزار تومنه. من از قیمتش تو بازار اطلاع ندارم ولی یادمه 5-4 سال پیش حدودای 50 تومن بود.
دومی هم یا ایرانیه یا چینی! اینو هدیه آوردن. لعابیه همراه با سبد سرخ کن.
هر دوی اینا نو و آک هستن و همونطور که تو عکس معلومه توی پک هستن.
سوالی بود در خدمتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا