• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دو پوسته وردپرس (طراحی شده بصورت اختصاصی)

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همه دوستان،
دو پوسته زیر برای هدف خاصی طراحی شدن،
حالا اینکه دلیلشو کامل بگم فکر نمیکنم لازم باشه(به عنوان مثال یکی از پوسته برای وب سایت خودم بود.) خب این دو پوسته بهرحال بدون استفاده موندن.
تا اینکه من الان بخاطر نیاز مالی قصد دارم این دو پوسته رو به فروش بزارم.
توجه کنید این پوسته ها پوسته های خارجی نیستن که فارسی شدن، بلکه کاملا ایرانی هستن و بر اساس فکر و ایده طراحی شدن. هرچند که ادعا ندارم بهترین هستن فقط از این نظر گفتم که بدونید که ساعت بیشتری وقت صرف اون شده هست.
قیمت هم سعی کردم معقولانه بگم :
توجه کنید من قصد داشتم پوسته هارو فقط به 5 نفر بفروشم که خب دیدم قیمت تک اونا رو باید بیشتر در نظر بگیرم تا به اون بخشی از نیاز مالیم برسم برای همین دیدم بهتره به ده نفر بفروشم و قیمت مناسبت تر بشه.

*پوسته اولی یک پوسته شرکتی هست اسم اون رو گذاشتم آذرخش (همینطوری :دی)
پوسته دارای صفحه تنظیمات ساده هست برای مدیریت بخش های موجود در سایت، پوسته با رعایت سئو در کدنویسی نوشته شده، با کدنویسی HTML5 طراحی شده و همچنین از فونت آیکون استفاده شده جهت سبک تر شدن پوسته، سبک پوسته ساده هست. همچنین این پوسته دارای اسلایدر هست که با افزونه ای که در فایل قالب هست قابل مدیریت هست.

این پوسته برای ده نفر فروخته میشه و دیگه فروخته نمیشه !
قیمت این پوسته برای فروش عمومی : 25.000 هزار تومان (تک فروشی تا قبل از اولین خرید فقط به یک نفر با قیمت 150.000 تومن)

azarakhsh-png.780327

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*پوسته مجله خبری/خبری گراوب (گراوب اسم قبلی وبم ب ود و الان هم دامنه و هم سایت به فنا رفتن :D )
خب این یه پوسته خبری هست حالا میشه در موضوعات آی تی، هنر یا هر زمینه استفاده کرد بهرحال سبک استفاده حالت خبری داره، این پوسته باز هم با HTML5 نوشته شده با رعایت سئو در کدنویسی، دارای صفحه تنظیمات ساده ای هست. و نکته مهم در مورد این پوسته این هست که رسپانسیو هست، البته سطح رسپانسیو خیلی بالایی نداره ولی بهرحال خوب هست : )
در تصاویر همه چیز مشخص هست.

این پوسته برای ده نفر فروخته میشه و دیگه فروخته نمیشه !
قیمت این پوسته برای فروش عمومی : 35.000 هزار تومان (تک فروشی تا قبل از اولین خرید فقط به یک نفر با قیمت 250.000 تومن)

full-jpg.780331

بقیه تصاویر این پوسته پیوست شده در پایین ...

دوستان توجه کنید اگر نقدی یا بحث دارین خصوصی بهم بگید، در مورد قیمت و قالبا بهرحال من وقت گذاشتم و این پوسته هارو طراحی کردم اونم بطور اختصاصی و خب نیاز مالی باعث شد تا اونارو برای فروش قرار بدم. پس لطفا خریداران عزیز هم توجه داشته باشند که لطفا بصورت رایگان یا به فروش مجدد نفروشند ...

برای خرید فعلا پیام خصوصی بدین ولی احتمالا در چند روز آینده یه صفحه بالا میارم برای خرید بصورت دانلود به ازای پرداخت

فایل های ضمیمه

• azarakhsh.png
    azarakhsh.png
    526.9 KB · نمایش ها: 197
  • full.jpg
    full.jpg
    393.8 KB · نمایش ها: 196
  • screen fotpost.jpg
    screen fotpost.jpg
    102.1 KB · نمایش ها: 11
  • screen full .JPG
    screen full .JPG
    96.2 KB · نمایش ها: 12
  • screen index.jpg
    screen index.jpg
    252.5 KB · نمایش ها: 11
  • screen tablet.jpg
    screen tablet.jpg
    188.3 KB · نمایش ها: 11

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
سلام، قیمت ها درج شده، دوست عزیز :)
پوسته شرکتی : 25.000
پوسته خبری/وبلاگی : 35.000
البته این قیمت فروشی عمومی هست.
کسی مایل هست و اولین خرید باشه و میخواد بخره بصورت اختصاصی قیمت ها بیشتر میشه.

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
فروش تا آخر فروردین هست و بعد اون این پست حذف میشه. با هرتعداد فروش.

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
به علت اینکه هنوز چن نفری پیام خصوصی در خواست خرید دارن و صحبت انجام میشه و منم خب نیازمند کسب درآمدم فروش ادامه داره...

nima.pe3a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خرید پوسته شرکتی با تغییراتی درخواستی در دو نسخه صورت گرفت و مبلغ توافق شده از طریق payline پرداخت شد .
منتظر ارسال قالب به ایمیل هستم .
با تشکر .

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
خرید پوسته شرکتی با تغییراتی درخواستی در دو نسخه صورت گرفت و مبلغ توافق شده از طریق payline پرداخت شد .
منتظر ارسال قالب به ایمیل هستم .
با تشکر .
مبلغ تایید شد و طبق توافق پوسته ارسال خواهد شد.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
دوستم محترم این انجمن فروش پوشته نیست اینجا انجمن برنامه نویسی هست ، یعنی کسانی که پروژه دارن اینجا پست میدن .
ضمنا اولیه ترین اصول طراحی رو هم رعایت نکردید ;)

mahdigp

Registered User
لایک‌ها
22
دوستم محترم این انجمن فروش پوشته نیست اینجا انجمن برنامه نویسی هست ، یعنی کسانی که پروژه دارن اینجا پست میدن .
ضمنا اولیه ترین اصول طراحی رو هم رعایت نکردید ;)
منم میدونم اینجا انجمن برنامه نویسی هست، اما زیر مجموعه محصولات اینترنتی مشابه ترین قسمت رو همین میشه پیدا ضمناً اینجا خیلی آگهی بی ربط دیگه هم زده میشه به اونا هم گیر میدی شما ؟
نکته بعدی میشه برای من ذکر کنی اصول اولیه طراحی رو ؟ اصول اولیه طراحی یک سری قوائد مشخص هست. اما خود طراحی یک مسئله نسبتی هست که یک نفر نمیتونه تعیین کنه! منتظر ببینم اصول اولیه طراحی که میگین چیا هست ... !

بالا