O X Y G E N
Registered User
درود خدمت عزیزان
یه دک کاست دوبل یاماها موجوده
هر دو کاست داراری ورودی و خروجی صدای مجزا و قابلیت رکورد
دک 2 این دستگاه سالم هست , ولی دک 1 یه کمی مورد داشت که خودم یه جورایی سمبلش کردم ! بدین صورت که در قسمت مکانیزم خراب شده بود . الان موزیک پلی میکنه ولی خب چون هد رو ثابت کردم , فقط در حالت فوروارد کار میکنه و در حالت ریوارد موسیقی رو به حالت برعکس پخش میکنه :lol: چون هدش دیگه نمیچرخه و تنظیم هم نمیشه . اگه بشه هدش رو به صورت کامل گیر آورد , و تعویض کرد درست میشه
در قسمت دیسپلی دک 1 هم یه مقدار ایراد مشاهده میشه . اعداد و نوشته ها ناقص هستن
اما دک 2 این دستگاه هیچ موردی نداره . دیسپلی و رکورد و پخش در حالت فوروارد و ریوارد سالم و عالی هست . همین دک 2 هم کار راه اندازه . قابلیت ضبط و پخش داره .
برقش هم تبدیل 220 شده و مشکل ترانس ندارید
کابینتش رنگ پردیگی داره که با یه اسپری حلللله :lol:
پنل دستگاه سالم و تقریباً بدون خط و خش
ریموت هم نداره
این کاست جزء حرفه ای های محسوب میشه . اگه جفت کاست سالم بود زیر 300 نمیتونستید تهیه کنید
قیمتی که براش در نظر میگیرم , فقط پول اسمش هست .
100 تومن
فروش حضوری . ببینید و بخرید که بعدش پس نمیگیرم :f34r:
یه دک کاست دوبل یاماها موجوده
هر دو کاست داراری ورودی و خروجی صدای مجزا و قابلیت رکورد
دک 2 این دستگاه سالم هست , ولی دک 1 یه کمی مورد داشت که خودم یه جورایی سمبلش کردم ! بدین صورت که در قسمت مکانیزم خراب شده بود . الان موزیک پلی میکنه ولی خب چون هد رو ثابت کردم , فقط در حالت فوروارد کار میکنه و در حالت ریوارد موسیقی رو به حالت برعکس پخش میکنه :lol: چون هدش دیگه نمیچرخه و تنظیم هم نمیشه . اگه بشه هدش رو به صورت کامل گیر آورد , و تعویض کرد درست میشه
در قسمت دیسپلی دک 1 هم یه مقدار ایراد مشاهده میشه . اعداد و نوشته ها ناقص هستن
اما دک 2 این دستگاه هیچ موردی نداره . دیسپلی و رکورد و پخش در حالت فوروارد و ریوارد سالم و عالی هست . همین دک 2 هم کار راه اندازه . قابلیت ضبط و پخش داره .
برقش هم تبدیل 220 شده و مشکل ترانس ندارید
کابینتش رنگ پردیگی داره که با یه اسپری حلللله :lol:
پنل دستگاه سالم و تقریباً بدون خط و خش
ریموت هم نداره
این کاست جزء حرفه ای های محسوب میشه . اگه جفت کاست سالم بود زیر 300 نمیتونستید تهیه کنید
قیمتی که براش در نظر میگیرم , فقط پول اسمش هست .
100 تومن
فروش حضوری . ببینید و بخرید که بعدش پس نمیگیرم :f34r:
درستش کردم !
و چون درستش کردم , دیگه فروشی نیست !
دک رو دستش حروووومه
هر کی نخریدش اشتباه بزرگی کرد !
the end
و چون درستش کردم , دیگه فروشی نیست !
هر کی نخریدش اشتباه بزرگی کرد !
the end
Last edited: