• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دی وی دی با قیمت 1000 تومان همراه با شرایط و هدایای استثنایی

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Getto and Proud In My 6Mbps Internet Cable!! :D
دورود به همگی
حالتون چطوره؟

لیست دی وی دی هارو می تونید در لینک زیر ببینید
http://houseofdvd.blogspot.com

قیمت هر دی وی دی 1000 تومان البته با شرایط استثنایی!

با خرید 4 الی 10 دی وی دی 2 عدد دی وی دی هدیه ( و یا 2 عنوان دی وی دی بازی PC ) و یا قاطی پاتی
با خرید 11 الی 15 دی وی دی 3 عدد دی وی دی هدیه ( و یا 3 عنوان دی وی دی بازی PC ) و یا قاطی پاتی
با خرید 16 الی 22 عدد دی وی دی 4 دی وی دی هدیه ( و یا 4 عنوان دی وی دی بازی PC ) و یا قاطی پاتی
با خرید 23 الی 27 عدد دی وی دی 6 دی وی دی هدیه ( و یا 6 عنوان دی وی دی بازی PC ) و یا قاطی پاتی
با خرید 28 الی 34 دی وی دی 8 دی وی دی هدیه ( و یا 8 عنوان دی وی دی بازی PC ) و یا قاطی پاتی
خرید های بالای 40 دی وی دی شامل 12 عنوان دی وی دی

نکته 1 : عنوان دی وی دی های هدیه به درخواست شما خواهد بود.
نکته 2 : عناوین دی وی دی های بازی محدود به دی وی دی های موجود در بازار خواهد بود. فعلا شامل :

- DREAMFALL The Longest Journy
- Ghost Recon Advanced Warfighter
- Condemned Criminal Origins
- The Lord Of The Rings The Battle Of Middle-Earth II
- UberSoldier
- Tomb Rider Legend
- Act Of War High Treason
- The Elder Scrolls IV OBLIVION
- SpellForce 2 Shadow Wars
- Need For Speed Most Wanted

عناوین دی وی دی کمه...قبول دارم اما سعی می کنم هر هفته تعدادی دی وی دی با نظرات خود شما تهیه و به لیست اضافه کنم...پس شما می تونید از این فرصت استفاده کنید و عناوین هر هفته رو مشخص کنید بعد با قیمتی پایین تهیه کنید.

نکته 3 : عناوین پیشنهادی شما به هیچوجه از دوستان همکار در این سایت تهیه نخواهد شد...من با هیچ سورس عمده فروش همکاری ندارم و دی وی دی های آرشیو خودم رو از دوستی قدیمی و چند فروشگاه تهیه می کنم. قبل از خرید هم در یاهو و imdb چرخ می زنم نه لیست شخصی دیگر.

نکته 4 : در مورد دی وی دی خام از 6 ماه قبل که من تاپیک فروش دی وی دی در بازارچه رو به سوی نا کجا آباد ترک کردم یک سری دی وی دی دیتا لایف و دکتر دیتا باقی مونده که کیفیت دکتر دیتا فکر کنم پایین صفر باشه و پول مفت دادم بابتش بنابراین لطف کنید دی وی دی های هم سطح و قیمت با دیتا لایف یا هرچی که مد روز هست رو به من معرفی کنید...ممنون می شم.

نکته 5 : دی وی دی ارسالی اگر مشکل داشت ( مشکلاتی که توسط مدیر عزیز در تاپیک آنچه باید یک فروشنده و خریدار دی وی دی در فوروم پرشین تولز بداند عنوان شده ) بی چون و چرا انقدر تعویض می شود تا درست شود...هیچوقت نمی گذارم قضیه درشت شود... ( و 100% تمامی هزینه بر عهده من خواهد بود البته با انتظار کمترین میزان حسن نیت از طرف دوست خریدار ) یعنی دی وی دی تا شده در جیب...خرد شده با چکش...چسبناک با دوقولو...غرق شده تعویض نمی شود.

چون خودمو اصلا دوست ندارم و اصولا خواب و زندگی هم ندارم...پولم که دوست ندارم...به یه شیرمال راضیم, نصف هزینه ارسال سفارشات بالای 16 دی وی دی رو نیز پرداخت می کنم. منصفانه تره.

سفارشات رو هم به نسبت تعداد از 1 روز الی 1 سال آماده می کنم ( 1 هفته حداکثر در سفارشات کمتر از 40 عنوان ) قول مردونه!

سفارشتون رو به صورت شماره و یا نام و یا هردو به ایمیل najvagar at gmail dot com بفرستید

دی وی دی پرده ای ندارم
اگر دی وی دی سفارشیتون 9 بود بهتون اطلاع می دم تا بین شرینک شدن یا 2 دیسک شدنش تصمیم بگیرید.
به زودی لیست رو خوشگل تر و با review ها و عکس و مکس می ذارم رو دومین جدیدم و سیستم سفارش آنلاین هم بهش اضافه می کنم به علاوه اینکه به زودی نمایندگی شرکت تکین رو هم می گیرم و فروش بازی و ... هم شروع می شه... :happy:

قربون همگی
نظری انتقادی ناسزایی بود در خدمتم

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
آقا ممنون . از این به بعد فکر کنم فروش دی وی دی میره تو یه فاز جدیددددددددددد .

خیلی عالی هست

pingu pin

Registered User
لایک‌ها
3
شما vcd هم دارید ؟

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
اشکال اینه که عناوین فوقالعاده کم هستند و ببخشید ولی مزخرف هم بینشون زیاده. ولی تازه شروع کاره نه؟ موفق باشید.

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Heaven :
اشکال اینه که عناوین فوقالعاده کم هستند و ببخشید ولی مزخرف هم بینشون زیاده. ولی تازه شروع کاره نه؟ موفق باشید.
راستش من سعادت خريد از ایشون رو نداشتم ولی میدونم يکی از قديمی ترين و بهترين افراد تو کار دی وی دی هستند که گويا دوباره شروع به کار کردند.

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه سوال داشتم ، اگه 5 ، 6 تا از این دی وی دی های بازی رو بخايم قيمت همون 1000 تومان هست ؟ :)

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سپهر جان
سرو كله منم دوباره پيد اشد
چي شد پس؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Night Crawler :
راستش من سعادت خريد از ایشون رو نداشتم ولی میدونم يکی از قديمی ترين و بهترين افراد تو کار دی وی دی هستند که گويا دوباره شروع به کار کردند.
شدیدا بعنوان مدیریت بازارچه تایید می شه..:)
امیدوارم در همین راستا دیگران هم بخودشون بیان..:)
خیلی خوش آمدین..:happy:
از تاسی شما از قوانینی که دیگر فروشندگان به سخره می گیرند بشدت استقبال میشود...
امید به تنوع روز افزون آرشیو شما دوست من..;)

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
شدیدا بعنوان مدیریت بازارچه تایید می شه..:)
امیدوارم در همین راستا دیگران هم بخودشون بیان..:)
خیلی خوش آمدین..:happy:
از تاسی شما از قوانینی که دیگر فروشندگان به سخره می گیرند بشدت استقبال میشود...
امید به تنوع روز افزون آرشیو شما دوست من..;)

ممنون از لطف شما آقای اسفندیاری...امیدوارم که اینبار بتونم با رضایت و حمایت مشتریان و شما محکم تر به اینکار ادامه بدم.
از نظر من پستی که شما در مورد قوانین و نکات فروش دی وی دی برای دوستان فروشنده و خریدار نوشته اید بسیار دقیق و مفید است. و مسخره گرفتن اون به ضرر خود شخص تموم می شه نه ارزش و وقتی که شما گذاشتید.

با تشکر
نجواگر

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نام خدا
آقا کمي باور اينکه شما به اين قيمت بفروشيد مشکل است .
در ضمن کمترين تعداد سفارش چند عدد مي باشد ؟
آيا شما مي توانيد پوستر از هنر پيشه ها و بازيها بفرستيد ؟
براي شما در ادامه اين کار آرزوي موفقيت مي کنم .
در پناه حق
:) :) :)

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از TOMASS ANJELLO :
به نام خدا
آقا کمي باور اينکه شما به اين قيمت بفروشيد مشکل است .
در ضمن کمترين تعداد سفارش چند عدد مي باشد ؟
براي شما در ادامه اين کار آرزوي موفقيت مي کنم .
در پناه حق
:) :) :)

سلام دوست عزیز

کمترین تعداد سفارش 1 عدد است.

پوستر در چه کیفیتی؟ پوستر به صورت چاپ شده خیر اما در فرمت های تصویری بله...اما با چه کیفیت؟

منم برای شما آرزوی موفقیت می کنم

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نجواگر جان این بازی ها چی شد؟
بالاخره چه کنم؟؟

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
قيمت ها كه خيلي خوبه فقط اگر ارشيو را كامل كنيد معركه ميشه
پيشنهادي هم دارم
فيلم ها را بر اساس سبك و نام كارگردان دسته بندي كنيد
در ضمن فيلم هاي سينماي كلاسيك را هم مد نظر داشته باشيد

موفق باشي

najvagar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دی وی دی های بازی زیر به آرشیو اضافه شد.

Rise Of Nations - Rise Of Legends
Fifa World Cup Germany 2006
Hitman - Blood Money
Splinter Cell - Chaos Theory
Grand Theft Auto - All In One 2 Disc
Commandos Strike Force
SiN Episodes: Emergence
Heroes of Might and Magic V

قربان همگی
بای

sinax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
این شکستن قیمتها جالبه. ولی با این کار هم سود خودت و هم بقیه که تو این کار هستن پایین میاد.
اگر فرض کنیم با 4x دی وی دی رو رایت کنی، در هر ساعت 4 دی وی دی میتونی رایت کنی حداکثر. اگر دی وی دی خام رو 300 تومن فرض کنیم، میشه 2800 تومن در ساعت. اگر فیلمهای که به عوان جایزه میدی، دی وی دی های برگشتی به علت خراب بودن، نصف پول پیک و هزینه خرید دی وی دی جدید (که میدونی اگر لیستت به روز و دربرگیرنده سلائق مختلف نباشه مشتری هاتو از دست میدی) رو از این کم کنی، در نهایت سود کمی برات میمونه که شاید ارزش وقت و انرژی گذاشته شده رو نداشته باشه.
ضمن اینکه من فکر میکنم فروشندگان دی وی دی همیشه باید مقداری از قیمت فیلم رو به ریسک ناشی از کار تخصیص بدن. (قیمت بالای مواد مخدر به خاطر هزینه زیاد تولید نیست بلکه به خاطر ریسک تولید و ترانزیت هست.) به هر حال این کار قانونی نیست و احتمال گیر داده شدن همیشه وجود داره هر چند کم، که جریمه اش میتونه کل سودی که در مدتها جمع شده یک شبه دود کنه.

اما مشتری که به صورت end-user هست برنده اصلی هست که بدون هیچ ریسکی و با کمترین قیمت ممکن میتونه از دیدن فیلمش لذت ببره!

Night Crawler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام نجواگر جان از ليست بازيهات پيداست که اهله گيم هستی ، يه درخواستی داشتم ، من دی وی دی این بازيهارو میخوام که يک سريش رو داری میخواستم ببينم امکان تهيه بقيه اونها هست يا نه مرسی !
The Davinci Code
Hitman Blood Money
Fifa World Cup
Call Of Cthulhu
Oblivion 4
Desperados 2
True Crime : New Your City
Rise Of Legends
Serous Sam 2
Paradise
UberSoldier
Tomb Raider
The Regiment
Over The Headge
Condemned
Battle For Middle Earth 2
:D :happy:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از sinax :
سلام.
این شکستن قیمتها جالبه. ولی با این کار هم سود خودت و هم بقیه که تو این کار هستن پایین میاد.
اگر فرض کنیم با 4x دی وی دی رو رایت کنی، در هر ساعت 4 دی وی دی میتونی رایت کنی حداکثر. اگر دی وی دی خام رو 300 تومن فرض کنیم، میشه 2800 تومن در ساعت. اگر فیلمهای که به عوان جایزه میدی، دی وی دی های برگشتی به علت خراب بودن، نصف پول پیک و هزینه خرید دی وی دی جدید (که میدونی اگر لیستت به روز و دربرگیرنده سلائق مختلف نباشه مشتری هاتو از دست میدی) رو از این کم کنی، در نهایت سود کمی برات میمونه که شاید ارزش وقت و انرژی گذاشته شده رو نداشته باشه.
ضمن اینکه من فکر میکنم فروشندگان دی وی دی همیشه باید مقداری از قیمت فیلم رو به ریسک ناشی از کار تخصیص بدن. (قیمت بالای مواد مخدر به خاطر هزینه زیاد تولید نیست بلکه به خاطر ریسک تولید و ترانزیت هست.) به هر حال این کار قانونی نیست و احتمال گیر داده شدن همیشه وجود داره هر چند کم، که جریمه اش میتونه کل سودی که در مدتها جمع شده یک شبه دود کنه.

اما مشتری که به صورت end-user هست برنده اصلی هست که بدون هیچ ریسکی و با کمترین قیمت ممکن میتونه از دیدن فیلمش لذت ببره!

فضولی نباشه ها ولی خوب شاید ایشون دو تا رایتر داره dvd 200 تومنی 8x هم استفاده میکنه!;) بعدم تشبیه زیبایی نبود:blink:

بالا