• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دی وی دی رایتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

estefa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوبید ؟
یه دی ی دی رایتر دست دوم ایسوس دارم که می خام بفروشم. آی دی ایی هست و رنگش هم سفیده !
هیچ مشکل فنی هم نداره.

estefa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی چند وقت کار کرده ؟
چقر باهاش زدی ؟
چرا می خوای بفروشی ؟
قیمت پایه چند ؟
دی ماه 85 خردیم و تا تیر ماه امسال باش کار کردم، از اون به بعد اصلا مصرف نشده.
بازی های ایکس باکس رو دی وی دی رایترا پایونر بهتر از بقیه رایت می کنه، از طرف دیگه چون زود خش ورمیداره و با یه خش درایو مزخرفه ایکس باکس نمی تونه بخونه رفتم اینو خریدم تا بعد از خش افتادن بزنم رو دی وی دی جدید !
23000 تومن

یادم رفت تو پست اول بزنم ! یه بار تسمه درایو خودم عوض کردم (پاره شد !!!!!!)

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
23 نه
كمتر ميدي بر ميدارم

يا حق

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
15 خوبه؟ هزینه پست با خودم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
بازارچه هم بازارچه های قدیم ......

estefa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتاتونو پی ام کنید اگه تونستم می دم !

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
اوووووووووووووههههههههه ......... 2 سال و خورده ای کار کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا این که کارش تمومه ..... همین امروز فردا از کار میافته ................ افتاب لب بومه ...............10 تومن هم نمی ارزه ..... می دی ؟

estefa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوووووووووووووههههههههه ......... 2 سال و خورده ای کار کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا این که کارش تمومه ..... همین امروز فردا از کار میافته ................ افتاب لب بومه ...............10 تومن هم نمی ارزه ..... می دی ؟

شما از اینایی نیستی که می رن تو تاپیک فروش یه ایکس باکس می گی 5000 تومن ؟ خداییش ؟

مردک ! نوش 35000 تومنه ! طبق عرف 30 درصد کم کنی می شه 24000 تومن ! اگه نیفتاده درس حسابی برات بندازم !

Last edited:

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
شما از اینایی نیستی که می رن تو تاپیک فروش یه ایکس باکس می گی 5000 تومن ؟ خداییش ؟

مردک ! نوش 35000 تومنه ! طبق عرف 30 درصد کم کنی می شه 24000 تومن ! اگه نیفتاده درس حسابی برات بندازم !

دوست عزیز ! مودب باشید . ایشون که خارج از ادب صحبت نکردن پس شما هم در محدوده ی ادب پاسخ بدید ..... :cool:مال خودتون هست و میتونید هر چقدر دوست داشته باشید روش قیمت بذارید . ;)

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37

متاسفانه ادب رو در حدی یاد نگرفتید که بدونید با یه خانم چه طوری باید صحبت کنید .... در ضمن من یه دی وی دی رایتر LG Super Disc که به صورت دوطرفه هم رایت می کنه (DVD9) با سرعت 20x بر روی DVD+-R (که احتمالا دی وی دی رایتر شما همچین مشخصاتی نداره چون مال 2 سال و نیم پیشه ) با گارانتی 12 ماهه اصلی ( مال شما گارانتی که نداره هیچ 2 سال و نیم هم عمر کرده ، خدا می دونه چند تا DVD تا حالا باش رایت شده ) خریدم 28000 تومن . تازه Sata هم هست:hmm: ( مال شما که 100 درصد آی دی ای هست ) اونوقت شما به من میگید مردک ؟؟؟؟؟

تازه اون عرفی که گفتید میگه آقا اگه 1 روز هم از مصرفش گذشته بود 30 در صدش کم می شه نمیگه که اگه 2 سال و نیم گذشت همون 30 درصد کم می شه .... یه کاری بکن بذار 20 سال دیگه بیا .... تا اون موقع عرف هم شده 15 درصد :lol: .... اینطوری بهتر می تونی بفروشیش .

نه عزیزم مثل اینکه شمااز اون آدم هائی هستید که اگه بشه دوست دارید بدون اینکه چیزی سر بدید این دی وی دی رایتر رو با یه بلوری رایتر عوض کنید:D . اگه کسی هم بخواد بیشتر از 10000 تومن بده میل خودشه ولی من همین 10 تومن رو می دم ... اگه می فروشی بسم الله ...

در ضمن گفتن کلمه ی مردک اصلا در شان جوونی که ادعا می کمه داره تو قرن 21 زندگی میکنه و کار کردن با نت رو بلده نیست . از این به بعد سعی کنید در هیچ کجای نت به کسی بی احترامی نکنید .... یا لا اقل اگه می خواید بی احترامی کنید ( که اصلا توصیه نمی شه ) بذارید اول امضاتون توی فروم خشک بشه ... 3 تا پست بدید ... بد این کارو بکنید .

بای

در ضمن جوری گفتید " اگه نیفتاده درس حسابی برات بندازم " که مشخصه بندازتون کاملا قوی هست .... قضاوت معنی این کلمه هم با دوستان عزیز .... کاملا مشخصه که ایشون می خواد دی وی دی رایترش رو هم درست و حسابی بمون بندازه .:blink:

نت که جای انداختن نیست مرد حسابی اینجا دارن مجموعه کینگ 2008 رو به ملت می دن 800 تومن ( 4 تا دی وی دی ) تو اومدی می خوای به ما بندازی ؟ در ضمن اگه هم منظورت از انداختن چیز دیگه ای هست که متاسفانه باید بگم توی خانواده ای بزرگ شدی که همش بشون مینداختن که یاد گرفتی اینطوری حرف بزنی . :f34r:

قضاوت با دوستان محترم عضو پی تی .

بای

خود من دارم یه جنسی رو 2 تا اتاق اونورتر میفروشم .... نوی نو هم هست .... برو خودت ببین تا جریان بیاد دستت .

اینم لینکش : http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?p=1904248&posted=1#post1904248

بازم بای

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
متاسفانه ادب رو در حدی یاد نگرفتید که بدونید با یه خانم چه طوری باید صحبت کنید .... در ضمن من یه دی وی دی رایتر LG Super Disc که به صورت دوطرفه هم رایت می کنه (DVD9) با سرعت 20x بر روی DVD+-R (که احتمالا دی وی دی رایتر شما همچین مشخصاتی نداره چون مال 2 سال و نیم پیشه ) با گارانتی 12 ماهه اصلی ( مال شما گارانتی که نداره هیچ 2 سال و نیم هم عمر کرده ، خدا می دونه چند تا DVD تا حالا باش رایت شده ) خریدم 28000 تومن . تازه Sata هم هست:hmm: ( مال شما که 100 درصد آی دی ای هست ) اونوقت شما به من میگید مردک ؟؟؟؟؟

تازه اون عرفی که گفتید میگه آقا اگه 1 روز هم از مصرفش گذشته بود 30 در صدش کم می شه نمیگه که اگه 2 سال و نیم گذشت همون 30 درصد کم می شه .... یه کاری بکن بذار 20 سال دیگه بیا .... تا اون موقع عرف هم شده 15 درصد :lol: .... اینطوری بهتر می تونی بفروشیش .

نه عزیزم مثل اینکه شمااز اون آدم هائی هستید که اگه بشه دوست دارید بدون اینکه چیزی سر بدید این دی وی دی رایتر رو با یه بلوری رایتر عوض کنید:D . اگه کسی هم بخواد بیشتر از 10000 تومن بده میل خودشه ولی من همین 10 تومن رو می دم ... اگه می فروشی بسم الله ...

در ضمن گفتن کلمه ی مردک اصلا در شان جوونی که ادعا می کمه داره تو قرن 21 زندگی میکنه و کار کردن با نت رو بلده نیست . از این به بعد سعی کنید در هیچ کجای نت به کسی بی احترامی نکنید .... یا لا اقل اگه می خواید بی احترامی کنید ( که اصلا توصیه نمی شه ) بذارید اول امضاتون توی فروم خشک بشه ... 3 تا پست بدید ... بد این کارو بکنید . بای

در ضمن جوری گفتید " اگه نیفتاده درس حسابی برات بندازم " که مشخصه بندازتون کاملا قوی هست .... قضاوت معنی این کلمه هم با دوستان عزیز .... کاملا مشخصه که ایشون می خواد دی وی دی رایترش رو هم درست و حسابی بمون بندازه .:blink:

نت که جای انداختن نیست مرد حسابی اینجا دارن مجموعه کینگ 2008 رو به ملت می دن 800 تومن ( 4 تا دی وی دی ) تو اومدی می خوای به ما بندازی ؟ در ضمن اگه هم منظورت از انداختن چیز دیگه ای هست که متاسفانه باید بگم توی خانواده ای بزرگ شدی که همش بشون مینداختن که یاد گرفتی اینطوری حرف بزنی . :f34r:

بای

حرفاتون بسیار درست هست ! البته پست شما هم یجوری بود ! از اول همین جوری می نوشتید !

estefa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

در ضمن گفتن کلمه ی مردک اصلا در شان جوونی که ادعا می کمه داره تو قرن 21 زندگی میکنه و کار کردن با نت رو بلده نیست . از این به بعد سعی کنید در هیچ کجای نت به کسی بی احترامی نکنید .... یا لا اقل اگه می خواید بی احترامی کنید ( که اصلا توصیه نمی شه ) بذارید اول امضاتون توی فروم خشک بشه ... 3 تا پست بدید ... بد این کارو بکنید .

بای

بای

خود من دارم یه جنسی رو 2 تا اتاق اونورتر میفروشم .... نوی نو هم هست .... برو خودت ببین تا جریان بیاد دستت .

اینم لینکش : http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?p=1904248&posted=1#post1904248

بازم بای

1. الان می تونی بری یه دی وی دیرایتر لایتون بخری 28000 تومن ! یه پایونرو بخری 39000 تومن یا یه پلکستور بخری 70000 تومن ! من نه دارم ال جی می فروشم نه پایونیر نه پلکستور دارم یه ایسوس می فروشم. لنز و همه چیشم سالمه ! حتی تسمشم تازه عوض شده که تا مدتها چرخ تری می چرخه واستون

در مورد گارانتی هم همونجور که خیلی از بچه هایی که تو بازار سخت افزارن می دونن که یعنی کشک چرا ؟ چون اکثرا بدون دلیل وید می کنن ! در ضمن کسی که میاد سراغ خرید دی وی دی رایتر دست دوم قید گارانتی رو می زنه !

مطمئنا زیاد تو بازار نبودید چون اگه بودید می دونستید که جنس چه دو سال از خریدش بگزره و چه دو روز (اگه سالم باشه و تکنولوژی جدیدتری نیومده باشه)! همون 30 درصد کم می شه ! چرا ؟ چون عرف بازاره !

در ضمن انداختن که اشاره به همون کج بودن سکه و نیفتادنشه ! که منظور اینجا متوجه شدن ه !

در ضمن دی وی دی رایتر ساتا از دی وی دی رایتر آی دی ایی ارزون تره ! چرا ؟ چون DVD-RAM نداره !
بهتر نیست اول شما بری بازار و یه قیمت بگیری و یکم از جنسا گاترانتی ها و... اطلاع بدست بیاری بعد بیای اینجا پست بزنی ؟

Last edited:

p30persian

Registered User
لایک‌ها
1
تایید میشه
ide به خاطر کمیاب بودن گرونتره

ولی شما تا حالا تقریبی چند تا dvd باش زدید
درش سالمه
سرعتش چنده
dvd خش دار رو ( نه زیاد ) راحت میخونه

وضعیت