mohandes_9550
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 24
- لایکها
- 0
سلام به دوستان عزیز . یک دستگاه رادیو پخش حرفه ای پایونیر 7150 نامی اشنا برای سیستم بازها . بسیار بسیار تمیز همه چیز فابریک و کم کار . قاب دور پانل سالم . تعمیر نشده و سالم از هر نظر با کنترل فابریک و سوکت تبدیل ایران خودرویی و نیم کشویی اصلی و فاقد کارتن برای فروش دارم . پانل دستگاه خیلی تمیزه و خط و خش های روش بسیار جزیی و مویی هست که فقط اگه تو نور خیلی با دقت نگاه کنید دیده میشه که علتش پاک کردن پانل با دستماله و رنگ رفتگی خیلی کمی فقط روی کلید اجکت هست که تو این مدل طبیعیه چون پانل برقیه و این کلید استفاده زیاد میشه ازش . چرخدنده های پانل و فلت پانل سالم . قسمت سی دی سالم فلش و کابل رابط سالم و فابریک خلاصه درجه یک یک که فکر نمیکنم دست دوم به این تمیزی پیدا کنید . سه تا کلید شیشه ای زیر دیسپلی را روش زوم کنید و نگاه کنید متوجه تمیزیش میشید البته اگه جنس شناس باشید .چون خودم مغازه دار هستم و دستگاه فاقد کارتن هست اونا با فاکتور خدمت هر کسی خواست میدم
لطفا نظر بی مورد که فلانی میده انقدر و منم دادم اینقدر ندید قیمت پایه هم 750 میذارم
لطفا نظر بی مورد که فلانی میده انقدر و منم دادم اینقدر ندید قیمت پایه هم 750 میذارم
فایل های ضمیمه
Last edited: