• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش رادیوپخش حرفه ای پایونیر 7150 بسیار تمیز و سالم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohandes_9550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز . یک دستگاه رادیو پخش حرفه ای پایونیر 7150 نامی اشنا برای سیستم بازها . بسیار بسیار تمیز همه چیز فابریک و کم کار . قاب دور پانل سالم . تعمیر نشده و سالم از هر نظر با کنترل فابریک و سوکت تبدیل ایران خودرویی و نیم کشویی اصلی و فاقد کارتن برای فروش دارم . پانل دستگاه خیلی تمیزه و خط و خش های روش بسیار جزیی و مویی هست که فقط اگه تو نور خیلی با دقت نگاه کنید دیده میشه که علتش پاک کردن پانل با دستماله و رنگ رفتگی خیلی کمی فقط روی کلید اجکت هست که تو این مدل طبیعیه چون پانل برقیه و این کلید استفاده زیاد میشه ازش . چرخدنده های پانل و فلت پانل سالم . قسمت سی دی سالم فلش و کابل رابط سالم و فابریک خلاصه درجه یک یک که فکر نمیکنم دست دوم به این تمیزی پیدا کنید . سه تا کلید شیشه ای زیر دیسپلی را روش زوم کنید و نگاه کنید متوجه تمیزیش میشید البته اگه جنس شناس باشید .چون خودم مغازه دار هستم و دستگاه فاقد کارتن هست اونا با فاکتور خدمت هر کسی خواست میدم

لطفا نظر بی مورد که فلانی میده انقدر و منم دادم اینقدر ندید قیمت پایه هم 750 میذارم

فایل های ضمیمه

• 20131030_203723-1.jpg
    20131030_203723-1.jpg
    712.2 KB · نمایش ها: 208
  • 20131030_204341-73.jpg
    20131030_204341-73.jpg
    61.7 KB · نمایش ها: 201
  • 20131030_204122-41.jpg
    20131030_204122-41.jpg
    100.7 KB · نمایش ها: 200
  • 51.jpg
    51.jpg
    35.7 KB · نمایش ها: 201
Last edited:

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
من در حد اکشو دادم570خیلیم تمیز باتموم لوازم

mohandes_9550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam.dada 750?????
ye sar be in topik bezan bizahmat
http://forum.persiantools.com/t464792.html

دیدم داداش تعمیر شده و کنرلش هم فابریک نیست و رنگ رفتگی هم داره . طرف هم دوست داره به این قیمت بفروشه . قیمت پخش منم چون تعمیر و دستکاری نشده و کم کاره همینه و همین طور که میدونی اکبند این پخش گیر نمیاد اگه هم باشه قیمتهای فضایی میدند . شما هم هرطور مایلید قیمتش همینه .

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
استارترمحترم به منظور اجرای قوانین عکس با نام کاربری به تاپیک اضافه کنید در غیر این صورت تاپیک بسته خواهد شد.

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
دوستان mohandes_9550 توسط بنده 100% که هیچ 400% تایید میشند
این رادیو پخش را هم من از نزدیک دیدم خیلی تمیزه و قیمت آک و اصل اگه پیدا بشه زیر 1200 پیدا نخواهید کرد

mohandes_9550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی میشه بپرسم شما رو چه حساب این قیمت را دادی :wacko:؟ شما از قیمت اکبند این پخش خبر داری ؟ اصلا عکسهایی که از این پخش گذاشتم دیدی ؟ اگه میشه یه تجدید نظری رو خودت بکن :D

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
منم 500 خریدارم روی این حساب که شما قیمتو 750 گذاشتی آره قیمته نوش 1تومنه اما کی خره بره بخره؟من تو میدان امام 6ماه پیش پرسیدم هفته پیش رفتم هنوز

پخشه سرجاش داره خاک میخوره باز مالته ماهم مشتری این تاپیکم صرفا برای اینکه ما قیمتای پیشنهادیمونو بدیم دوستداشتی میدی دوستنداشتی نمیدی

مخلص

mohandes_9550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم 500 خریدارم روی این حساب که شما قیمتو 750 گذاشتی آره قیمته نوش 1تومنه اما کی خره بره بخره؟من تو میدان امام 6ماه پیش پرسیدم هفته پیش رفتم هنوز

پخشه سرجاش داره خاک میخوره باز مالته ماهم مشتری این تاپیکم صرفا برای اینکه ما قیمتای پیشنهادیمونو بدیم دوستداشتی میدی دوستنداشتی نمیدی

مخلص
الان تو همین سایت و سایتهای دیگه چند تا قراضه و تعمیری و معیوبش را گذاشتند بالای 480 تازه همشون رنگ رفتگی و خط و خش دارند و تازه یا خرابند یا کنترلش اصلی نیست و از این .....شعرها . نه داداش زیر قیمت پایه نمیفروشم چون واقعا تمیز و سالم و کم کاره . کسی که جنس شناس باشه و دستگاه تمیز بخواد میخردش . چون اینقدرها با اک فرقی نداره .

mohandes_9550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعاً تمیزه...خوب بفروشی.
ممنون داداش .خداییش خیلی تمیزه . یکی مثل شما چیز سرش میشه میفهمه تمیزه ولی بعضیا بزخرند باید یه جنس اشغال و گند به قیمت ارزونتر تو پاچشون کنند که هر روز خراب باشه تا بفهمند تفاوت جنس با جنس را .

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان mohandes_9550 توسط بنده 100% که هیچ 400% تایید میشند
این رادیو پخش را هم من از نزدیک دیدم خیلی تمیزه و قیمت آک و اصل اگه پیدا بشه زیر 1200 پیدا نخواهید کرد

بنده یک عدد اکبند ( حتی کارتون هم باز نکردم ) چندین سالی هست موجود دارم. اگر به قیمتی که دادید خریدار هستید میفروشم.
در ضمن یک عدد هم باند 6975 اصل و آکبند هم هست که اگر این رو هم قیمتش رو بفرمایید ممنون میشم. این مورد هم چند سال پیش خریداری شده و آکبند در انباری موجود هست.

mohandes_9550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده یک عدد اکبند ( حتی کارتون هم باز نکردم ) چندین سالی هست موجود دارم. اگر به قیمتی که دادید خریدار هستید میفروشم.
در ضمن یک عدد هم باند 6975 اصل و آکبند هم هست که اگر این رو هم قیمتش رو بفرمایید ممنون میشم. این مورد هم چند سال پیش خریداری شده و آکبند در انباری موجود هست.
دوست عزیز شمارت را برام پخ کن مشتری رسید خبرت میکنم .

mohandes_9550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز . یک دستگاه رادیو پخش حرفه ای پایونیر 7150 نامی اشنا برای سیستم بازها . بسیار بسیار تمیز همه چیز فابریک و کم کار . قاب دور پانل سالم . تعمیر نشده و سالم از هر نظر با کنترل فابریک و سوکت تبدیل ایران خودرویی و نیم کشویی اصلی و فاقد کارتن برای فروش دارم . پانل دستگاه خیلی تمیزه و خط و خش های روش بسیار جزیی و مویی هست که فقط اگه تو نور خیلی با دقت نگاه کنید دیده میشه که علتش پاک کردن پانل با دستماله و رنگ رفتگی خیلی کمی فقط روی کلید اجکت هست که تو این مدل طبیعیه چون پانل برقیه و این کلید استفاده زیاد میشه ازش . چرخدنده های پانل و فلت پانل سالم . قسمت سی دی سالم فلش و کابل رابط سالم و فابریک خلاصه درجه یک یک که فکر نمیکنم دست دوم به این تمیزی پیدا کنید . سه تا کلید شیشه ای زیر دیسپلی را روش زوم کنید و نگاه کنید متوجه تمیزیش میشید البته اگه جنس شناس باشید .چون خودم مغازه دار هستم و دستگاه فاقد کارتن هست اونا با فاکتور خدمت هر کسی خواست میدم

لطفا نظر بی مورد که فلانی میده انقدر و منم دادم اینقدر ندید قیمت پایه هم 750 میذارم
uppppppppp

mohandes_9550

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

up.......

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا