• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ردیاب ماشین مدل MVT380 شرکت فانزیو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
این ردیاب حدودا شش ماه پیش از شرکت فانزیو خریداری کردم و حدودا یک هفته بروی ماشین بود و یکی از دوستان قصد خرید داشت که از روی ماشین باز کردم ولی بعدا دیگه نخواستند و ماند داخل کمد. دستگاه از لحاظ عملکرد و فیزیکی صددرصد سلامت و بدون کوچکترین عیب و ایراد هست. داخل دستگاه یک سیم کارت دائمی ایرانسل گذاشته بودم و سیستم از روی اون کار میکرد. سیستم دارای آنتن چی.پی.اس و آنتن موبایل هست که اطلاعات ماشین از طریق پنلی که شرکت در اختیار مشتری قرار میده و برای هر مشتری اختصاصی هست (یوزرنیم-پسورد) قابل مشاهده هست. این پنل بصورت وب هست و نسخه موبایل هم داره که بروی گوشی این نسخه وب سبکتر لود میشه. داخل دستگاه یک باطری موبایل هم هست که حدودا تا پنج ساعت اگر برق باطری هم جدا بشه سیگنال ارسال میکند. شاید مهمترین مطلبی که به ذهن میرسه این هست که میزان دقت مکان یابی ماشین توسط این دستگاه چقدر هست. دو تا نمونه خدمتتون میگم که تجربه شخصی خود من هست. در پارکینگ بیهقی دقیقا قسمتی از پارکینگ که پارک کرده بودم با چندمتر اختلاف بروی پنل کاربری نشان داده بود. دومین مورد در خیابان طالقانی جنب بیمارستان جم هست که محل پارک ماشین حدودا بیست متر یا سی متر پایین تر نشان میداد. اگر اشتباه نکنم از گوگل مپ استفاده میشه و بنابراین سراسر ایران توسط این پنل پشتیبانی میشه. من خودم فقط از امکان جی پی اس دستگاه استفاده کردم و هیچ سنسور و کاربردهای دیگه دستگاه استفاده نکردم و فقط سه سیم مثبت-منفی و گراند استفاده کردم. برای اینکه خریدار یک پک منظم و کاملا نو داشته باشد مجددا مجموعه کابل اورجینال پکیج را از شرکت به قیمت چهل هزارتومن خریداری کردم (کابل کهنه هم درصورت تمایل همراه بسته تقدیم میشه) و در حال حاضر تمام متعلقات پکیج میشه گفت با نو هیچ فرقی نداره. روز اول موقع خرید یک عدد میکروفن که جداگانه فروخته میشه هم خریداری کردم ولی استفاده نشده. توسط این میکروفون میشه صدای داخل ماشین شنود کرد!
برای اینکه مالکیت این دستگاه بنام خریدار تفییر کنه اگر لازم باشه به دفتر شرکت مراجعه میکنم و مشخصات خریدار شخصا برای تغییرات ارائه میدم. چون درحال حاضر دستگاه و پنل کاربری بنام بنده و ایمیل-شماره سیم کارت ایرانسل من ثبت شده. برای ثبت مشخصات جدید بعد از هماهنگی با شرکت مافیه خریدار محترم فرم آنلاین رجیستر محصول را پرکنه و مشخصات پنل (نام کاربری-پسورد) به ایمیل ثبت شده در فرم رجیستر ارسال خواهد شد.
برای آگاهی از امکانات پنل و اینکه تا چه حد قابلیتهایی برای آمارگیری از ماشین دارد حتما با دفتر شرکت تماس بگیرید. مسئولین شرکت بسیار افراد خوشبرخورد و با حوصله ای هستند و همه موارد و سوالات خدمتتون پاسخ میدهند. به موارد ذکر شده در سایت اکتفا نکنید چرا که پنل کاربری در این مدت امکان دارد آپدیت شده باشه یا تغییراتی داده باشند. بهترین راه سوال از شرکت هست.
یک توضیح هم در مورد پنل کاربری بدم، شما میتوانید بصورت مستقل خودتون بدون وابستگی به پنل شرکت از طریق نرم افزاری که شرکت تولید کننده اصلی ارائه کرده خودتون سرور داشته باشید و ردیابی کنید. منتها مشکل اینجاست که برنامه که شرکت سازنده ارائه داده منوهای به زبان چینی داره اما جالبه که فایل راهنمای برنامه کاملا به زبان انگلیسی هست. در ایمیلهایی که با شرکت اصلی سازنده مکاتبه کردم گفتند که این برنامه دیگر پشتیبانی نمیشه و برنامه اصلی فقط برای نمایندگیهاشون در کشورهای مختلف ارائه شده که برای مدیریت تعداد بالا هست. و خودشون اشاره کردند که بهترین شرایط استفاده از پنل و سرویسی هست که نمایندگیشون در ایران برای مشتریها ارائه میده. فایلهای اضافی و برنامه و ... قبلا از سایت سازنده اصلی دانلود کرده بودم و اگر هنوز موجود باشه بروی سی دی تقدیم خریدار میکنم.
مورد آخر که فکر کنم سوال برای شما باشه میزان هزینه استفاده از سیم کارت هست (برای ارسال اس.ام.اس و استفاده از اینترنت سیم کارت) ، شما بروی پنل تا جایی که من یادمه میتونید فواصل زمانی گزارش موقعیت ماشین تعیین کنید مثلا هر 8 ساعت یا هر 12 ساعت و ... در این صورت بصورت ماهانه هزینه بسیار کمی می بایست سیم کارت شارژ کنید. بهترین منبع برای این سوال و سوالات مشابه خود شرکت هست که میتونن خیلی خوب شما را بطور دقیق از نوع کارکرد و همه جوانب دستگاه راهنمایی کنند.

امکانات:
SiRF III GPS and Quad Band GSM 850 / 900 / 1800 / 1900Mhz
وزن دستگاه 190g
105x65x26mm اندازه دستگاه
گزارش موقعیت توسط جی.اس.ام و جی.پی.اس به صورت آفلاین و آنلاین
حسگر داخلی برای تشخیص حرکت
حسگر داخلی برای تشخیص ضربه به خودرو
حافظه داخلی برای ثیت اطلاعات 180.000 پرونده
دارای باطری داخلی برای مواقعی که برق خودرو قطع است
ردیابی در بازه زمانی تعیین شده توسط شما
ردیابی بر اساس مسافت تعیین شده توسط شما
گزارش زمان پیمودن مسیر
گزارش مسافت طی شده
گزارش سرعت پیموده شده خودرو بر روی 2 نوع نمودار
گزارش روشن بودن و خاموش بودن خودرو
گزارش از باز و بسته بودن دربهای خودرو
گزارش از تمامی زنگ های هشدار
گزارش از سنسور سوخت (اختیاری)
گزارش سنسور دما (اختیاری)
گزارش موقعیت بر روی موبایل و پنل شرکت فانزیو دیتا
ثبت اطلاعات روی سرور پنل شرکت فانزیو دیتا
انجام تنظیمات دستگاه از روی پنل شرکت فانزیو دیتا
زنگ هشدار اعلام درخواست کمک
زنگ هشدار خروج یا ورود دستگاه به منطقه های تعیین شده
زنگ هشدار قطع شدن آنتن دستگاه
زنگ هشدار کم بودن باتری
زنگ هشدار حد اکثر سرعت تعیین شده
زنگ هشدار قطع شدن برق دستگاه
زنگ هشدار ضربه خوردن به خودرو
زنگ هشدار حمل خودرو با جرثقیل (یدک کش)
زنگ هشدار آژیر دزدگیر خودرو
امکان تنظیم ارسال زنگ های هشدار به پنل و به صورت اس ام اس و تماس
قطع کردن برق موتور خودرو برای از کار انداختن
امکان شنود یا مانیتورینگ صوتی
تماس 2 طرفه (اختیاری)
آهن ربای قوی داخلی (اختیاری)
باتری پشتیبان گیری داخلی 850mAh
گارانتی 12 ماهه و 36 ماه خدمات پس از فروش

مشخصات فروش
دستگاه: ردیاب
شرکت: فانزیو
نوع: MTV380
گارانتی : یکسال (شش ماه باقی مانده)
قیمت خرید : 580 تومان (فاکتور ضمیمه تصاویر می باشد)
قیمت فروش: 370 تومان
مهلت تست: 72 ساعت
ارسال: تهران (حضوری - پست پیشتاز - پیک) ، سایرشهرها (پست پیشتاز)
هزینه ارسال: خریدار محترم
متعلقات: دستگاه ردیاب، کابل یو.اس.بی، کابل دستگاه (نو و تازه خریداری شده)، آنتن جی.پی.اس، آنتن موبایل، میکروفن، کابل اسپیکر و میکروفون، سی دی راهنمای نصب، فاکتور فروش
لینک محصول در سایت فانزیو: MVT380
لینک سایت اصلی سازنده: GPS Tracker | GPS Tracking | GPS Vehicle Tracking | Phone Tracker - Meitrack
با قند چیز باید سایت باز کنید!

تا لود شدن تصاویر پیش نمایش صبوری بفرمایید
------------------------------------------

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
ممنونم از پیشنهاد که ارائه فرمودید،توضیحات خدمتتون پیغام دادم.

سپاس
---------------------------------------------------------------------------------
آپ برای دوستان عزیز

miskoolak

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
من ۲۱۰ میتونم پرداخت کنم اگه امکان داره بهم خبر بدید
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
درود
اگر نحوه نصب رو بلدین که من بطونم خودم نصب کنم ۲۵۰ میخوامش

برای نصب این دستگاه همانند دزدگیر ماشین می بایست شناخت اولیه از برق خودرو و سیمهای برق خودرو داشت.
بهترین کار مراجعه/راهنمایی نصابهای دزدگیر یا برقکار ماشین هست که همه چیز به نحو احسنت انجام بشود و الا
طبق راهنمای نصب داخل سی دی تنها دو سیم مثبت و گراند برای کارکرد دستگاه بدون لحاظ نمودن سنسورها کفایت میکند.
تقدیم دستگاه با پیشنهادی که فرمودید مقدور نیست.

تشکر و سپاس

finepixhs20

Registered User
لایک‌ها
14
برای نصب این دستگاه همانند دزدگیر ماشین می بایست شناخت اولیه از برق خودرو و سیمهای برق خودرو داشت.
بهترین کار مراجعه/راهنمایی نصابهای دزدگیر یا برقکار ماشین هست که همه چیز به نحو احسنت انجام بشود و الا
طبق راهنمای نصب داخل سی دی تنها دو سیم مثبت و گراند برای کارکرد دستگاه بدون لحاظ نمودن سنسورها کفایت میکند.
تقدیم دستگاه با پیشنهادی که فرمودید مقدور نیست.

تشکر و سپاس
ممنون من یکم سررشته دارم اگه شما کمک کنین نصبش فکر نکنم سخت باشه
در ضمن تو شهر ما کسی از این چیزا نصب نمیکنه
قیمت اخرو پ خ کنین

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
ممنون من یکم سررشته دارم اگه شما کمک کنین نصبش فکر نکنم سخت باشه
در ضمن تو شهر ما کسی از این چیزا نصب نمیکنه
قیمت اخرو پ خ کنین

دوستان قیمت سایت که 500 تومان می باشد تنها قیمت دستگاه هست برای استفاده از پنل کاربری باید 100 تومان پرداخت بشود که من این دستگاه همراه با پنل کاربری خریداری کردم و قیمت تمام شده 600 تومان می باشد . که در فاکتور در نهایت با تخفیف 580 لحاظ شده است.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تشکر از همه دوستان، در انجمن tt فروخته شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا