سلام
داشتم توی خونه رو میگشتم که یک سری رمان و کتاب دیدم که یک گوشه خاک میخوردن!! یک نگاه بهشون انداختم و تصمیم گرفتم بزارمشون برای فروش، شاید یکی بخره :دی
اول یک سری از رمان های دارن شان هست:
مجموعه قصه های سرزمین اشباح (متاسفانه هرچی گشتم فقط تونستم 9 تاشو از 12 تا پیدا کنم )
از کتاب 4 تا 12(پایان)
ـــــــــ
ــــــــ
کتاب ها سالم و تقریبا نو هستن(چون جلدشون سیاهه یکم رنگش رفته ولی سالم هستند،کتاب های 10 و 12 کاملا نو هستند)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوم کتاب های هری پاتر که فکر کنم همه تا به حال خوندنشون :دی (نمیدونم چه حکمتی هست که من آرشیو کامل ندارم و همیشه یکی دوتا از کتابا کمه )
کتاب هری پاتر و حفره اسرار امیز
کتاب هری پاتر و زندانی ازکابان
هری پاتر و جام اتش
هری پاتر و پیام اوران مرگ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
والا چند وقتی میشه که به کتاب فروشی نرفتم و قیمت ندارم(این کتاب ها رو هم چند سال پیش وقتی کاغذ ارزون بود گرفتم :دی ) فقط توی یک سایت تونستم یکم قیمت ها رو ببینم!
◄
رمان های سرزمین اشباح : 30000 تومان (توی این سایت مجموعه کامل رو میده 90000 و قیمت های تکی هم هست 7500)
رمان های هری پاتر : هر جلد 5000 تا 6000 (با توجه به تعداد صفحات متفاوت هر جلد)
کتاب تاریخ ایران (فروخته شد)
کتاب هومر اودیسه (فروخته شد)
►
یک سری کتاب دیگه هم هست که باید بررسی کنم و خبر میدم.
با تشکر
**توجه** این تاپیک رو توی بازارچه عمومی هم گذاشتم
داشتم توی خونه رو میگشتم که یک سری رمان و کتاب دیدم که یک گوشه خاک میخوردن!! یک نگاه بهشون انداختم و تصمیم گرفتم بزارمشون برای فروش، شاید یکی بخره :دی
اول یک سری از رمان های دارن شان هست:
مجموعه قصه های سرزمین اشباح (متاسفانه هرچی گشتم فقط تونستم 9 تاشو از 12 تا پیدا کنم )
از کتاب 4 تا 12(پایان)
ـــــــــ
ــــــــ
کتاب ها سالم و تقریبا نو هستن(چون جلدشون سیاهه یکم رنگش رفته ولی سالم هستند،کتاب های 10 و 12 کاملا نو هستند)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوم کتاب های هری پاتر که فکر کنم همه تا به حال خوندنشون :دی (نمیدونم چه حکمتی هست که من آرشیو کامل ندارم و همیشه یکی دوتا از کتابا کمه )
کتاب هری پاتر و حفره اسرار امیز
کتاب هری پاتر و زندانی ازکابان
هری پاتر و جام اتش
هری پاتر و پیام اوران مرگ
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
والا چند وقتی میشه که به کتاب فروشی نرفتم و قیمت ندارم(این کتاب ها رو هم چند سال پیش وقتی کاغذ ارزون بود گرفتم :دی ) فقط توی یک سایت تونستم یکم قیمت ها رو ببینم!
◄
رمان های سرزمین اشباح : 30000 تومان (توی این سایت مجموعه کامل رو میده 90000 و قیمت های تکی هم هست 7500)
رمان های هری پاتر : هر جلد 5000 تا 6000 (با توجه به تعداد صفحات متفاوت هر جلد)
کتاب تاریخ ایران (فروخته شد)
کتاب هومر اودیسه (فروخته شد)
►
یک سری کتاب دیگه هم هست که باید بررسی کنم و خبر میدم.
با تشکر
**توجه** این تاپیک رو توی بازارچه عمومی هم گذاشتم
Last edited: