• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

::. فروش رم DDR3, کولر سی پی یو, مودم تندا, کیف پول کول ولت اس و .. .::

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام دوستان
قطعات و وسایل زیر برای فروش آماده هست
فروش تهران حضوری شهرستان اول واریز سپس ارسال (هزینه و مسئولیت ارسال پای خریدار محترم)
فروش در بیرون از انجمن هم برقراره
کارشناسی قیمت در تاپیک ممنوع موردی بود تو پخ لطفا بفرمایید

1- کولر پردازنده DeepCool Gammaxx Gt-ARGB سوکتهایی که پشتیبانی میکنه تو عکسها مشخصه براکت 1200 هم داره برای 1700 فکر کنم باید جداگانه تهیه کنید قیمت : 1650 تومن
2- مودم Adsl تندا مدل DH301 چند ساله پیش خریدم و چون سوئیچ کردم به Td-Lte دیگه ازش استفاده نکردم و داخل جعبه تو کمدم مونده اونایی که اهل فن هستن میدونن از این مودم با این چیپ بهتر نداریم قیمت : 1150 تومن
3- دو عدد رم دو گیگ DDR3 مجموعا چهار گیگ برند Corsair XMS3 باس 1600 تایمینگ 9 قیمت : 700 تومن
4- دو عدد رم دو گیگ DDR3 مجموعا چهار گیگ برند Patriot باس 1333 قیمت : فروخته شد ...
5- یعکدد سی پی یو سوکت 1155 مدل G620 هم هست قیمت : 250 تومن
6- کیف پول CoolWallet S در واقع نو فقط یکبار استفاده شده و خیلی وقته تو کمدم هست قیمت : 2200 تومن
7- آداپتر USB3 اینترنال کولر مستر آکبند قیمت : 450 تومن
8- دوتا فن کیس 12 دور پایین قیمت : 170 تومن
9- دی وی دی رایتر پلکستور از اون قدیمیا فکر کنم چراغ آبی معروف باشه و دی وی دی رایتر پایونیر اینم از اون قدیمی هاست هر دو کارکرده هستند و هر دو ساتا
درب هر دو با یه سوزن باز میشه فکر کنم باید یه تسمه ای چیزی عوض بشه یا یه سی دی داخلش همیشه باشه قیمت هر دو : 750 تومن

عکس کلی : (برای بزرگتر شدن روی عکسها کلیک کنید)

بقیه عکسها : (برای بزرگتر شدن روی عکسها کلیک کنید)

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
قیمتهای مورد نظرتون رو پخ کنید

Last edited:
بالا